WEBKINZ
+43
doriutza
biancaidu
didideea
pufi09
Adelaina
ionuteu
sely01
Alexandru2002
MrCookieMonster
webkinzsuperstar
Pufoasa2001
midnight123
satana123456789
LetyLetyutza
alteio
anonim
Sunny
miha112
Dogs-Are-Us
sanziiana
AnDrEi_WebKinz
stefi9325
xSexiii
Rose_2011
canary
verona3
Laur77
bia
Pisy1148
Maria212212
alexacheekygirl
stefanawebkinz
Irina
merry777
zinzimima
Jasmine0246
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
monica2000
irenamihalachi
LOUISE
Misterio
stefania223
Webkinz Romania
47 participanți
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ce parere aveti despre pasarea robin
Re: WEBKINZ
Bun venit Andrei, Bianca si Didi
(Sely, te rog sa modifici mesajul si sa pui una din culorile clubului )
(Sely, te rog sa modifici mesajul si sa pui una din culorile clubului )
Aspect exterior și dimensiuni
Câinii de această specie pot avea mai multe culori
Căţei Golden Retriever
Golden Retriever-ul este un câine de talie medie, robust, bine proporționat, cu un cap relativ rotund, mai mult lat decât lung și ochi în diferite nuanțe de crem și auriu, cu gene închise la culoare. Botul este conic, dar lat, prevăzut cu un nas de culoare neagră. Stopul frontal este evident. Urechile acestui câine sunt de dimensiuni medii, triunghiulare și pendulante, căzând până aproximativ la nivelul fălcii. Gâtul și coapsele sunt musculoase. Pieptul este adânc. Coada este lungă, dar niciodată răsucită, acoperită de o blană abundentă, care îi dă aspectul unui steag.
Părul exterior impermeabil este gros, dens și moale, deși nu prea mătăsos. Puful de blană este relativ dens. Așa cum sugerează și numele rasei, culoarea robei este aurie sau o nuanță apropiată de auriu. Părul mai lung de o nuanță mai deschisă, cunoscut ca și coamă, este prezent pe fața posterioară a membrelor anterioare și coapsă, abdomen, pe jumătatea anterioară a gâtului și pe partea inferioară (vârful) a cozii. Blana roșcată este considerată a fi o anomalie.
Golden Retriever-ul adult are o înălțime la greabăn de 56-61 cm la mascul și 51-56 cm la femelă și o greutate de 27-36 kg la mascul și 25-32 kg la femelă.
[modificare] Personalitate
Golden Retriever recuperând o jucărie din apă
Golden Retriever-ul este un companion plin de viață și afectuos cu o personalitate calină. Dacă nu ar fi de talie medie, Golden Retriever-ii ar fi „căini de poală” (lapdog). Deși, în general, nu este un câine gălăgios, acest animal de casă anunță sosirea vizitatorilor. Foarte ușor de educat și dresat, Golden Retriever-ul este întotdeauna răbdător și gentil cu copiii. Sunt loiali, drăgălași și doritori de a face mereu pe plac stăpânului.
Prietenos cu toată lumea, inclusiv cu alți câini, Golden Retriever-ul are instincte diminuate de câine de protecție. Deși e puțin probabil să atace, Golden-ul este un câine de pază bun, lătrând sonor în cazul apropierii vreunui străin. Acest câine trebuie să fie în permanență în centrul atenției oamenilor pentru a fi pe deplin fericit. Dacă este izolat de oameni sau lăsat singur perioade lungi de timp, Golden-ul poate deveni răutăcios și neascultător. Pot fi exuberanți și distrugători când se plictisesc. Printre talentele Golden Retriever-ului se numară: vânătoarea, luarea urmei, recuperarea diferitor obiecte, detectarea narcoticelor, îndrumarea persoanelor cu handicap (orbi, surzi etc.), agilitatea și perspicacitatea. Sunt foarte buni câini inotători.
Căţei Golden Retriever
Golden Retriever-ul este un câine de talie medie, robust, bine proporționat, cu un cap relativ rotund, mai mult lat decât lung și ochi în diferite nuanțe de crem și auriu, cu gene închise la culoare. Botul este conic, dar lat, prevăzut cu un nas de culoare neagră. Stopul frontal este evident. Urechile acestui câine sunt de dimensiuni medii, triunghiulare și pendulante, căzând până aproximativ la nivelul fălcii. Gâtul și coapsele sunt musculoase. Pieptul este adânc. Coada este lungă, dar niciodată răsucită, acoperită de o blană abundentă, care îi dă aspectul unui steag.
Părul exterior impermeabil este gros, dens și moale, deși nu prea mătăsos. Puful de blană este relativ dens. Așa cum sugerează și numele rasei, culoarea robei este aurie sau o nuanță apropiată de auriu. Părul mai lung de o nuanță mai deschisă, cunoscut ca și coamă, este prezent pe fața posterioară a membrelor anterioare și coapsă, abdomen, pe jumătatea anterioară a gâtului și pe partea inferioară (vârful) a cozii. Blana roșcată este considerată a fi o anomalie.
Golden Retriever-ul adult are o înălțime la greabăn de 56-61 cm la mascul și 51-56 cm la femelă și o greutate de 27-36 kg la mascul și 25-32 kg la femelă.
Golden Retriever-ul este un companion plin de viață și afectuos cu o personalitate calină. Dacă nu ar fi de talie medie, Golden Retriever-ii ar fi „căini de poală” (lapdog). Deși, în general, nu este un câine gălăgios, acest animal de casă anunță sosirea vizitatorilor. Foarte ușor de educat și dresat, Golden Retriever-ul este întotdeauna răbdător și gentil cu copiii. Sunt loiali, drăgălași și doritori de a face mereu pe plac stăpânului.
Prietenos cu toată lumea, inclusiv cu alți câini, Golden Retriever-ul are instincte diminuate de câine de protecție. Deși e puțin probabil să atace, Golden-ul este un câine de pază bun, lătrând sonor în cazul apropierii vreunui străin. Acest câine trebuie să fie în permanență în centrul atenției oamenilor pentru a fi pe deplin fericit. Dacă este izolat de oameni sau lăsat singur perioade lungi de timp, Golden-ul poate deveni răutăcios și neascultător. Pot fi exuberanți și distrugători când se plictisesc. Printre talentele Golden Retriever-ului se numară: vânătoarea, luarea urmei, recuperarea diferitor obiecte, detectarea narcoticelor, îndrumarea persoanelor cu handicap (orbi, surzi etc.), agilitatea și perspicacitatea. Sunt foarte buni câini inotători.
sely01- Webkinz Signature
MrCookieMonster a scris:Cum vi se pare bannerul?
I don't like ..
I LOVE HIM <3
Ultima editare efectuata de catre zinzimima in Joi 29 Mar 2012, 6:52 pm, editata de 2 ori
zinzimima- Webkinz Signature
Cutu Retriever Rulz!sely01 a scris:Aspect exterior și dimensiuni
Căţei Golden Retriever
Aww thanks <3.zinzimima a scris:MrCookieMonster a scris:Cum vi se pare bannerul?
I don't like ..
I LOVE HIM <3
( Please editeaza mesajul si schimba culoarea scrisului din negru in una din culorile clubului )
Haideti mai inscrietiva ,scrieti texte ,puneti poze, spuneti cat de mult iubiti acest webkinz sau scrieti poezi
pufi09- Webkinz Signature
Va place eu lam facut la magazinul meu de poze
Ultima editare efectuata de catre pufi09 in Joi 29 Mar 2012, 6:51 pm, editata de 1 ori
Incercati sa gasiti unicornul din poza
P.S.Cine il gaseste va primi o poza gratis cu orice webkinz vrea el
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : In savana.Eu sunt Nala
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 191234
nom, nom, nom ..MrCookieMonster a scris:Aww thanks <3.zinzimima a scris:MrCookieMonster a scris:Cum vi se pare bannerul?
I don't like ..
I LOVE HIM <3
( Please editeaza mesajul si schimba culoarea scrisului din negru in una din culorile clubului )
tot timpul uit xD
- Gen : KinzCash : 620792
Si de acum va rog frumos sa scrieti cu culorile:violet
alb
si albastru
Adica culorile pe care le are un pink pony
alb
si albastru
sub "Happy Easter!"pufi09 a scris:Incercati sa gasiti unicornul din poza
Ultima editare efectuata de catre zinzimima in Joi 29 Mar 2012, 6:56 pm, editata de 1 ori
Si de acum va rog frumos sa scrieti cu culorile:violet
alb
si albastru
alb
si albastru
zinzimima a scris:sub "Happy Easter!"pufi09 a scris:Incercati sa gasiti unicornul din poza
CORECT!!!
Alege un webkinz ca sa iti fac poza
black and white cheeky dog <3pufi09 a scris:zinzimima a scris:sub "Happy Easter!"pufi09 a scris:Incercati sa gasiti unicornul din poza
CORECT!!!
Alege un webkinz ca sa iti fac poza
Uita-ti caeva poze cu Golden-ul retrieveri mei:
-Christina
-Catherine
-Christina
-Catherine
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192635
Poftim poza ta zinzimima
Webkinz romania de ce ati unit clubul retriever cu clubul Pink Pony?
Le-au unit pe amandoua cu subiectul Webkinz pentru ca si aici puteti discuta despre Webkinz Nu trebuie sa faceti un club pentru fiecarepufi09 a scris:Webkinz romania de ce ati unit clubul retriever cu clubul Pink Pony?
Persian Cat
O aveti?Eu da,pe cea normala.Mi-o doresc si pe cea Signature si cea Lil'kinz.
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
Eu le am pe toate 3Sunny a scris:O aveti?Eu da,pe cea normala.Mi-o doresc si pe cea Signature si cea Lil'kinz.
Norocoaso!
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
Yorkie
Il aveti?Eu il am sub forma Lil'kinz.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205028
Il am sub varianta normala :3Moko a scris:Il aveti?Eu il am sub forma Lil'kinz.
taree♥
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Jucariile acelea noi sunt de la Paste si acum zici? =))
zinzimima a scris:Jucariile acelea noi sunt de la Paste si acum zici? =))
da =))
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 205279
Tare... De la Craciun o avem pe frumoasa Winter FawnxD
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220518
Am cevaaa
Mutt-May
Clown fish-Nemo
Clydesdale Horse- Jamie
Midnight Monster- Midy
Pug-Pugzy
Cam atat
Mutt-May
Clown fish-Nemo
Clydesdale Horse- Jamie
Midnight Monster- Midy
Pug-Pugzy
Cam atat
Eu nu mai stiu cate am =)))
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Cred ca aprox 100
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
KinzCash : 225975
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Magazinul de erori al lui Alexandru2002 + Hotelul Webkinz (The Webkinz Hotel)
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Magazinul de erori al lui Alexandru2002 + Hotelul Webkinz (The Webkinz Hotel)
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum