Concursul de MIERCURI - Comunitar #13
+16
cancel4
oana16
stefania223
Rose_2011
petretiberiu946
lililoli
zinzimima
directoare
alexacheekygirl
cristina123
Anazoe4ever
Miruna33
lorena.buta
merry777
panszin
Webkinz Romania
20 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de MIERCURI - Comunitar #13
http://webkinzromania.ro/concursul-de-miercuri/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Mier 13 Iul 2011, 8:45 am, editata de 1 ori
Re: Concursul de MIERCURI - Comunitar #13
eu as inventa camera raza de soare .aici totul e galben si portocaliu si pe perete e pictat un soare, sunt multe scaune de plaja si daca mergi in fiecare zi si dai click pe soare primesti o lotiune de bronzat hamster sunshine.
panszin- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : undeva pe planeta pamant,in romania,cam in nord-centrul tarii,undeva in judetil................mures intrun mic loc numit..................LUNCA BRADULUI!!!!!!!!iubesc aceasta localitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 154213
camera iepurasilor ! in ea va avea voie doar iepurasii webkinz. va fii cate o petrecere in fiecare zi la ora stabilita in programul de intrare in club! cand iepurasul ta webkinz va intra in ea ii va creste nivelul de fericire!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Camera " Canicula "
In aceasta camera vor avea voie doar animalutele de vara. Cand ele vor intra in camera iti vor spune " Mi-e cald! Vreau inghetata!" Acolo va fi un stand de inghetata , unde daca nu mananci de la stand inghetata , inghetatele se vor topi de la caldura. La stand trebuie sa iti alegi ce aroma iti doresti si toate vor costa 3 KinzCash. In camera Canicula vor fi 3 paturi de picnic si tu vei putea sa-ti imbraci webkinz-ul cu dresuri de baie si iti poti invita si prieteni sa stea cu tine la picnic, tu sau prietenii tai puteti sa cumparati mancare de la W-Shop si sa puneti la picnic. Multa distractie in camera Canicula!
In aceasta camera vor avea voie doar animalutele de vara. Cand ele vor intra in camera iti vor spune " Mi-e cald! Vreau inghetata!" Acolo va fi un stand de inghetata , unde daca nu mananci de la stand inghetata , inghetatele se vor topi de la caldura. La stand trebuie sa iti alegi ce aroma iti doresti si toate vor costa 3 KinzCash. In camera Canicula vor fi 3 paturi de picnic si tu vei putea sa-ti imbraci webkinz-ul cu dresuri de baie si iti poti invita si prieteni sa stea cu tine la picnic, tu sau prietenii tai puteti sa cumparati mancare de la W-Shop si sa puneti la picnic. Multa distractie in camera Canicula!
CONCURSUL DE MIERCURI
EU AS INVENTA CAMERA TRECUTULUI . EA CONTINE IMAGINI , OBIECTE SI ALTE LUCRURI DIN TRECUT .
Miruna33- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Be YOURSELF
Localizare : Timisoara
KinzCash : 152407
Concurs Miercuri
Eu as inventa camera creativa! Acolo ai putea picta ai putea creea haine pt animalutul tau ai avea pian si alte instrumente de cantat ai avea jocuri si ai avea si concursuri de ex cel mai frumos desen si sa castigi un obiect frumooos
Anazoe4ever- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Foarte buna :)
KinzCash : 148390
eu as inventa o camera numita "Prize Room!" unde veti castiga muuulte cadouri si muuult kinzcash. de asemenea, animalutzele webkinz isi vor reveni la 100%, daca poti raspunde la Super-Intrebarea Webkinz. Si in acea camera, tptul va fi decorat cu tematica "Camping"...
Ultima editare efectuata de catre cristina123 in Sam 09 Iul 2011, 6:57 pm, editata de 1 ori
cristina123- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare : Transformice sau Webkinz
KinzCash : 166583
Concursul de Miercuri-Comunitar #12
Eu as inventa "Camera Parcul de Distractii".Aici se vor afla:
-un tobogan spirala cu apa
-o roata imensa in care se va juca animalutul
-leagane
-tarabe cu personaje Webkinz din plus
-limonada
-trenulete
-trambuline
-carusele
-calusei
-concerte de la Googles
-concursuri de gatit,de frumusete,de sport cu premii
-un tobogan spirala cu apa
-o roata imensa in care se va juca animalutul
-leagane
-tarabe cu personaje Webkinz din plus
-limonada
-trenulete
-trambuline
-carusele
-calusei
-concerte de la Googles
-concursuri de gatit,de frumusete,de sport cu premii
Ultima editare efectuata de catre alexacheekygirl in Sam 09 Iul 2011, 11:04 pm, editata de 1 ori
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
Eu as inventa o camera in care este doar muzica.In ea s-ar afla: -postere cu muzicieni de la animalutele lunii -o scena pentru concerte live -petreceri zilnice -televizor cu plasa unde e numai muzica -canapele in forme de note muzicale -concursuri de cantat zilnice Si ar mai fi tot felul de surprize zilnice.
directoare- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I wanna dance ! Again !
Localizare : In the graveyard
KinzCash : 185627
As inventa camear spectacolelor.
Acolo fiecare daca vrea poate pregati un numar.
Acolo fiecare daca vrea poate pregati un numar.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Camera de PRIM-AJUTOR!
O camera in care un animalut foarte trist, foarte bolnav, intra si se vindeca complet. Va trebui sa doarma o noapte acolo. Te poti angaja ca asistent(a)/doctor acolo cu conditia de a raspunde la 150 de intrebari la rubrica de sanatate de la COLTUL LUI QUZZY pentru a devenii asistenta si la 200 de intrebari pentru a deveni doctor!
Acolo tratam toti Webkinzi blonavii sau nefericiti, sa nu credeti ca arata ca o camera de spital, dimpotriva, acolo totul este colorat!
O camera in care un animalut foarte trist, foarte bolnav, intra si se vindeca complet. Va trebui sa doarma o noapte acolo. Te poti angaja ca asistent(a)/doctor acolo cu conditia de a raspunde la 150 de intrebari la rubrica de sanatate de la COLTUL LUI QUZZY pentru a devenii asistenta si la 200 de intrebari pentru a deveni doctor!
Acolo tratam toti Webkinzi blonavii sau nefericiti, sa nu credeti ca arata ca o camera de spital, dimpotriva, acolo totul este colorat!
As inventa "Camera Balgi". In ea veti gasi:
P.S. Intrarea se plateste cu 32 Kinzcash + reducere de 22 Kinzcash pentru zile aniversare .
- Un Rollercoaster
- Trambuline
- Stand cu vata pe bat si popcorn
- Concursuri cu premii
- Topogane cu apa si conflabile
- un perete pentru catarat
- un loc de joaca pentru alti webkinzi ai proprietarului
- Un concurs de creativitate sponsorizat de Kinzville Academy cu premii
P.S. Intrarea se plateste cu 32 Kinzcash + reducere de 22 Kinzcash pentru zile aniversare .
Night room
Aceata camera este un club unde noaptea de la 20:00-00:00 te poti distra cu animalutul tau pe muzica webkinz, cu un decor pop star si alaturi de alte animalute, webkinz-ul isi poate petree noaptea in cel mai mare fel si se culca fericit!
Aceata camera este un club unde noaptea de la 20:00-00:00 te poti distra cu animalutul tau pe muzica webkinz, cu un decor pop star si alaturi de alte animalute, webkinz-ul isi poate petree noaptea in cel mai mare fel si se culca fericit!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
CONCURS MIERCURI
As inventa camera ,, Karate-Arte Martiale" care contine:
-Sensei si Sempai
-Kimono Shop
-Caramizi
-Saltele
In fiecare zi Sensei si Sempai vor organiza cursuri care timp de 30 min. Costa 10 /pe saptamana.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mic dictionar: Nume de utilizator:RINNA2000
Sensei=Profesoara,Profesor E-mail:lupsa_sabina@yahoo.com
Sempai=Ajutor al Senseiului
Kimono=Echipament de Karate Succes Tuturor!
-Sensei si Sempai
-Kimono Shop
-Caramizi
-Saltele
In fiecare zi Sensei si Sempai vor organiza cursuri care timp de 30 min. Costa 10 /pe saptamana.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mic dictionar: Nume de utilizator:RINNA2000
Sensei=Profesoara,Profesor E-mail:lupsa_sabina@yahoo.com
Sempai=Ajutor al Senseiului
Kimono=Echipament de Karate Succes Tuturor!
RINNA200- Vizitator
camera desenelor animate
Pe pereti sunt desenate diferite personaje din desenele animate.Mickey si prietenii lui vor fi din plus pe o canapea zburatoare care daca te pui pe ea animalutul zboara, dar numai intr-un singur sens (sus si jos).
Vor mai fi si scaune cu spatar in forma de capul lui Daisy.In camera exista si alba ca zapada care daca apesi pe ea iti da un premiu destul de bun.
Vor mai fi si scaune cu spatar in forma de capul lui Daisy.In camera exista si alba ca zapada care daca apesi pe ea iti da un premiu destul de bun.
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164693
Concurs
Eu as iventa camera de golf.In care animalutele poasa se joace. pentru fiecare lovitura buna 222 de gologani petru fiecare ratere 4 gologani minus.
Ultima editare efectuata de catre oana16 in Dum 10 Iul 2011, 12:10 pm, editata de 2 ori (Motiv : ........................)
oana16- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Buzau
KinzCash : 164204
oana16 a scris:Eu as iventa camera de golf.In care animalutele poasa se joace. pentru fiecare lovitura buna 222 de gologani petru fiecare ratere 4 gologani minus.
oana16- Lil'Kinz
oana16- Lil'Kinz
cititi si voiWebkinz Romania a scris:http://webkinzromania.ro/concursul-de-miercuri/
oana16- Lil'Kinz
Concurs miercuri 13#
Eu as inventa camera fashion...Aici poti sa-i faci unghile animalutului, sa-i pui o peruca sau chiar sa-l vopsesti...Sa-i faci coafuri ciudate sau sa-i pui cercei sau mai stiu eu ce...O reclama pentru prezentare ar arata cam asa: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/3/miercuri13.png/
cancel4- Gen : Stare de spirit : de la bine in sus:D:D:D
Localizare : timisoara
KinzCash : 147620
camera noua
Eu as inventa o camera de relaxare! Ar avea o piscina si multe canapele si cateva paturi.
catelulwebkinz199- KinzCash : 148450
Eu as inventa camera piramida cu capcane. Acolo sunt multe capcane periculoase. Fiecare webkinz care participa la aceasta camera trebuie sa treaca de toate capcanele aflate si sa ajunga la trofeul pe care il poti castiga doar odata. Cine nu poate este descalificat.
ultrafulger- Webkinz Signature Mic
- Gen : Localizare : Petelea
KinzCash : 161091
RE:CONCURSUL DE MIERCURI -comunitar #13
Eu as inventa o camera frumoasa in care animalutele ar putea face baie ,adica un spa unde sa se relaxeze.Si in fiecare zi fiecare webkinz isi va putea lua o haina exclusiva de la PJ si persephone ,iar o data pe saptamana va fi o petrecere cu premii si concursuri.
sorinuta- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : plictisita...fara nici un gand...dar fericita:(
Localizare : undeva in romania
KinzCash : 148550
Eu as inventa o camera "TRAMBULINA" in care toate obiectele pe care te poti aseza sa te arunce in sus ca si cum ar fi o trambulina.
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
Camera pentru teatru
As inventa camera pentru teatru!
Acolo vor fi: ca la restaurant meniu dar nu meniu ci o agenda cu replici ,un panou pe care erau 4 butoane pentru efecte speciale si scaune pe care sa se aseze spectatori!
In fiecare luna sa fie cate un nou spectacol!
Sper sa va placa ideea mea!
Foarte frumoase si ideile concurentilor!
Fie ca cel mai bun sa castige!
Acolo vor fi: ca la restaurant meniu dar nu meniu ci o agenda cu replici ,un panou pe care erau 4 butoane pentru efecte speciale si scaune pe care sa se aseze spectatori!
In fiecare luna sa fie cate un nou spectacol!
Sper sa va placa ideea mea!
Foarte frumoase si ideile concurentilor!
Fie ca cel mai bun sa castige!
carmen- Vizitator
Premiul merge la: panszin!
Felicitari!
Trimite-ne numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
In rest, doar urmatorii au raspuns CORECT, respectand cele 2 reguli clare:
merry777, Miruna33, cristina123, zinzimima, oana16, cancel4, catelulwebkinz199, ultrafulger si bia
Regulile erau:
1. NU scrieti mai mult de 43 de cuvinte!
2. Fiti inregistrati, nu vizitatori cand participati!
Restul, data viitoare, mai atenti
Felicitari!
Trimite-ne numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite cadoul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
In rest, doar urmatorii au raspuns CORECT, respectand cele 2 reguli clare:
merry777, Miruna33, cristina123, zinzimima, oana16, cancel4, catelulwebkinz199, ultrafulger si bia
Regulile erau:
1. NU scrieti mai mult de 43 de cuvinte!
2. Fiti inregistrati, nu vizitatori cand participati!
Restul, data viitoare, mai atenti
Felicitari panszin!!
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170508
Subiecte similare
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #30
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #49
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #35