Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ziarul cu noutati in lumea webkinz!

2 participanți

In jos

Ati citit?Va plac?

Ziarul cu noutati in lumea webkinz! Vote_lcap64%Ziarul cu noutati in lumea webkinz! Vote_rcap 64% 
[ 7 ]
Ziarul cu noutati in lumea webkinz! Vote_lcap36%Ziarul cu noutati in lumea webkinz! Vote_rcap 36% 
[ 4 ]

Total voturi : 11

Ziarul cu noutati in lumea webkinz! Empty Ziarul cu noutati in lumea webkinz!

Mesaj  lavinia3000 Dum 21 Aug 2011, 3:33 pm

Ziarul tuturor intamplarilor palpitante din lumea webkinz si nu numai! yes
Va rog sa nu postati mesaje,doar daca doriti sa-mi spuneti ceva prin MP! Very Happy

Daca ati citit articolele si va plac va rog sa marcati raspunsul "citit" la sondaje,ca sa stiu cate persoane imi citesc ziarul Wink

Ultima editare efectuata de catre lavinia3000 in Dum 21 Aug 2011, 7:57 pm, editata de 2 ori
lavinia3000
lavinia3000
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Go...where the guitar takes you!;)
Localizare Localizare : Baia Sprie
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 170683

https://www.facebook.com/lavy.xD

Sus In jos

Ziarul cu noutati in lumea webkinz! Empty Re: Ziarul cu noutati in lumea webkinz!

Mesaj  lavinia3000 Dum 21 Aug 2011, 3:48 pm

Deci voi incepe acest ziar cu primul articol...anume"Ziua Iepurasilor"

Hmmm...In fiecare sambata la Kids Radio dupa cum stiti,Deea si Maria organizeaza Go Go Webkinz!
emisiunea de ieri nu a fost una obisnuita...s-au intamplat lucruri minunate,haioase si intamplari de neuitat!
Visele tuturor copiilor au fost indeplinite...Fiecare a primit cate un iepuras.

Deci ieri a fost ziua iepurasilor in Webkinz World!
Deea si Maria ne-au pregatit o surpriza la care nici macar nu ne puteam astepta!Imi pare rau pentru copiii care nu au fost pe chat sau care nu au reusit sa sune...deoarece au pierdut avalansa de iepurasi!
Maria a inventat un "loggo"ca sa spun asa...anume:"Tzup,Tzup,Tzupyyy!"
Cuvintele care s-au auzit si s-au citit pe chat de nenumarate ori!Cuvintele care ne-au umplut sufletele de bucurie!Cuvinte minunate!

Tot ce a trebuit sa facem era sa trimitem un desen sau o compunere cu Deea,Maria si un iepuras! ;)Foarte simplu! yes,si bineinteles sa trimitem e-mail la contact@webkinzromania.ro
Desigur ca copiii asteapta cu nerabdare sambata viitoare,ca sa vada ce noi surprize ne pregatesc Maria si Deea!
Cu asta am incheiat subiectul "Ziua Iepurasilor".
21.August.2011

O alta dilema pentru utilizatorii site-ului...este REVISTA care cu siguranta la un moment dat va aparea...
Dar nu trebuie sa ne ingrijoram!Deea sigur se ocupa de ea,si fiindca multi copii au trimis multe materiale este logic ca revista va intarzia mai mult sau mai putin.Copiii sunt in extaz,deabea asteapta sa vada daca au castigat si cine sunt castigatorii!De data aceasta deea ofera 4 coduri webkinz!
Nu trebuie sa va ingrijorati! Wink WR are multa treaba...iar revista nu cred ca este exact pe primul loc...asa ca nu asteptati momentul mult dorit,el se va ivi exact atunci cand nu stiti! Smile
21.August.2011

Un alt subiect sunt concursurile zilnice...care dinnou la fel ca si cu revista,castigatorul nu a fost anuntat.Nici la concursul de Vineri nici la cel de Duminica...dar dinnou voi nu trebuie sa va faceti griji!Nu trebuie sa o presati pe Deea pentru ca are multe pe cap!Asa ca nu mai postati mesaje de genul"E aproape duminica de ce nu a-ti anuntat castigatorul","Anunta-ti odata castigatorul"... Crying or Very sad
Va rog,nu va ingrijorati!Aveti rabdare,este vreme Wink
[ARTICOL INCHEIAT]
21.August.2011

Deocamdata atat,si va astept sa cititi si alte noi articole care vor fi postate mai tarziu,sau maine. Wink
Daca doriti ca in acest ziar sa apara anunturi,reclame la magazine sau altele,lasati-mi un mesaj privat cu reclama sau anuntul respectiv!

lavinia3000
lavinia3000
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Go...where the guitar takes you!;)
Localizare Localizare : Baia Sprie
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 170683

https://www.facebook.com/lavy.xD

Sus In jos

Ziarul cu noutati in lumea webkinz! Empty Re: Ziarul cu noutati in lumea webkinz!

Mesaj  Moko Sam 04 Aug 2012, 10:24 pm

Fain. Smile
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 204968

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum