Ziarul Curio webkinz & ☻ Love Photo Shpo!
3 participanți
Forum Webkinz Romania :: Cultura :: De citit: :: > Ziare:
Pagina 1 din 1
va place?
Ziarul Curio webkinz & ☻ Love Photo Shpo!
Buna! Sunt Sonia-Maria si acesta este ziarul meu!
In fiecare zi vom avea in el cateva dialoguri,bancuri,raspunsuri la intrebari,poze,sfaturi si proverbe!
Reguli:
Nu injurati!
Nu va faceti o gramata de conturi sa votati oribil
Ect ce sunt in ziare in reguli...
In fiecare zi vom avea in el cateva dialoguri,bancuri,raspunsuri la intrebari,poze,sfaturi si proverbe!
Reguli:
Nu injurati!
Nu va faceti o gramata de conturi sa votati oribil
Ect ce sunt in ziare in reguli...
Ultima editare efectuata de catre Sony.Mary.2002 in Mar 14 Aug 2012, 10:15 am, editata de 1 ori
Re: Ziarul Curio webkinz & ☻ Love Photo Shpo!
ZIARUL CURIO WEBKINZ! NO.1
Acesta este ziarul meu. Numele meu este Sonia-Maria. Sunt directorul acestui ziar. Eu voi posta informatii in categoria ,,Ce este nou" Care va fi in pag 2. In pagina 3 va fi Publicitate, Ia a patra vor fi bancuri. Prima pagina vor fi diverse lucruri. Aceasta e prezentarea.
Sfaturi:
Buna! Am nevoie de ajutor. Nu am noie la Calculator! Numai la scoala! Ce fac?
Buna! Cred ca parintii tai vor sa nu devi dependenta. Intreaba-i ce motiv au de nu te lasa! Succes!
Dialoguri:
Vulky: Hey!
Caty: Hei.
Vulcy: Mergem?
Cati: Unde?
....................................Continuare ziar nr. 2
Pag.1
Acesta este ziarul meu. Numele meu este Sonia-Maria. Sunt directorul acestui ziar. Eu voi posta informatii in categoria ,,Ce este nou" Care va fi in pag 2. In pagina 3 va fi Publicitate, Ia a patra vor fi bancuri. Prima pagina vor fi diverse lucruri. Aceasta e prezentarea.
Sfaturi:
Buna! Am nevoie de ajutor. Nu am noie la Calculator! Numai la scoala! Ce fac?
Buna! Cred ca parintii tai vor sa nu devi dependenta. Intreaba-i ce motiv au de nu te lasa! Succes!
Dialoguri:
Vulky: Hey!
Caty: Hei.
Vulcy: Mergem?
Cati: Unde?
....................................Continuare ziar nr. 2
Pag.1
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 225915
Ce e nou?
Skilanders au inceput sa fie pupulari! Nu mai stim ce sa facem? Cu cine sa vorbim? Ne-am zapacit total! Am vazut multe reclame cu skilanders si am aflat ca daca sunt reclame peste reclame cu acel produs,nu este bun de vandut. Adica nu are clienti. Ati vazut voi la webkinz atatea reclame? Nu! Erau 3-4 si gata. La Monstrii astia sunt reclame peste reclame! Dar,sa va zic un lucru. Mi se par putin interesati. Sa nu sariti pe mine. Skilanders sunt niste jucari pentru baieti!
Cum ar fi daca tu,esti un plus si nimeni nu te vrea? Ca skilanders sunt scumpi,asta e cu totul si cu totul altceva!
Proverb: Nu judeca cartea dupa coperta. Asa judecam noi skilanders! Noi nu am incercat jocul. Este un joc ca si bakugan de exemplu! Am dreptate,nu?
pg.2
Skilanders au inceput sa fie pupulari! Nu mai stim ce sa facem? Cu cine sa vorbim? Ne-am zapacit total! Am vazut multe reclame cu skilanders si am aflat ca daca sunt reclame peste reclame cu acel produs,nu este bun de vandut. Adica nu are clienti. Ati vazut voi la webkinz atatea reclame? Nu! Erau 3-4 si gata. La Monstrii astia sunt reclame peste reclame! Dar,sa va zic un lucru. Mi se par putin interesati. Sa nu sariti pe mine. Skilanders sunt niste jucari pentru baieti!
Cum ar fi daca tu,esti un plus si nimeni nu te vrea? Ca skilanders sunt scumpi,asta e cu totul si cu totul altceva!
Proverb: Nu judeca cartea dupa coperta. Asa judecam noi skilanders! Noi nu am incercat jocul. Este un joc ca si bakugan de exemplu! Am dreptate,nu?
pg.2
Publicitate:
Copii,pe forum este cel mai super magazin! Panda's mall! Aveti cele mai multe conditii acolo. Este super si magazinul ☻Love photo shop☻ !
Veniti la micrositeiul sammy and frends! Super! Veniti si la webkinz story& radio summer Fm!
Conditii minunate,in locuri minunate!
Copii,inscrieti-va la scoala webkinz. O scoala educativa,unde inveti sa faci poze superbe,desene minunate,lucruri super si ai parte si de teste amuzante! Invata cum sa ai grija de animalutele tale webkinz!
Pag 3
Copii,pe forum este cel mai super magazin! Panda's mall! Aveti cele mai multe conditii acolo. Este super si magazinul ☻Love photo shop☻ !
Veniti la micrositeiul sammy and frends! Super! Veniti si la webkinz story& radio summer Fm!
Conditii minunate,in locuri minunate!
Copii,inscrieti-va la scoala webkinz. O scoala educativa,unde inveti sa faci poze superbe,desene minunate,lucruri super si ai parte si de teste amuzante! Invata cum sa ai grija de animalutele tale webkinz!
Pag 3
Banc inventat de mine:
Invatatoarea: Copii,Nu uitati de cei 3 escu! Eminescu,enescu si.... Copii?
Bula: Basescu!
-Cand trebuie sa iti fie teama de o pisica?
-cand esti soarece
Pg. 4
Acesta a fost ziarul de azi. Va aparea peste o saptamana. Pa!
Invatatoarea: Copii,Nu uitati de cei 3 escu! Eminescu,enescu si.... Copii?
Bula: Basescu!
-Cand trebuie sa iti fie teama de o pisica?
-cand esti soarece
Pg. 4
Acesta a fost ziarul de azi. Va aparea peste o saptamana. Pa!
saptamana aia a trecut
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 328369
Adrian2003 a scris:saptamana aia a trecut
aM UITAT SA ANUNT CA IL INCHID
Subiecte similare
» Ziarul Webkinz
» Ziarul Webkinz cool
» Ziarul cu noutati in lumea webkinz!
» ♥ Heart Photo Shop ♥
» Ziarul Copilaria este Ziarul Desfiintat
» Ziarul Webkinz cool
» Ziarul cu noutati in lumea webkinz!
» ♥ Heart Photo Shop ♥
» Ziarul Copilaria este Ziarul Desfiintat