Engleza
+22
Jasmine0246
zinzimima
Pisy1148
robi dragut
Stefzyk
Hearty_Webby
♥miley♥selena♥demi♥
Clinchi
collins
webkinz_lover
july_thebest_star
Adronia
deea98
coolgirl
galbior
Husky
ClaudiaMissy
boticuta
Alexa17
Manzu
lorena.buta
licurici9923
26 participanți
Pagina 1 din 1
Engleza
Voi cum stati cu engleza?
Eu am mari emotii ptr ca pe 15 iunie am examen la lb engleza. va fi un examen greu ptr ca sunt doar 10 locuri si multi elevi
mor de frica si ca mine mai sunt si alti colegi
sa-mi tineti pumnii, va rog
Eu am mari emotii ptr ca pe 15 iunie am examen la lb engleza. va fi un examen greu ptr ca sunt doar 10 locuri si multi elevi
licurici9923- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : super
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163901
Re: Engleza
licurici in ce clasa esti? si ce-i cu examenul asta?
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172819
ma descurc binisor sunt cea mai buna din clasa impreuna cu inca 2 baieti LOL 1 fata 2 baieti
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175018
Manzu, eu sunt clasa a patra, dar ca sa pot intra in cea mai buna clasa din scoala, in clasa a V-a, trebuie sa dau ezamenul de care ziceam
de ce engleza?
ptr ca va fi o clasa intensiv engleza, dar nu asta ma intereseaza (adica engleza), ci faptul ca aceasta clasa va avea cei mai buni profesori si cei mai buni elevi din scoala
intelegi care e miza?
oricum, mama zice ca indiferent de rezultat ea ma va iubi la fel de mult, dar stii cum e?
tu ce clasa esti?
de ce engleza?
ptr ca va fi o clasa intensiv engleza, dar nu asta ma intereseaza (adica engleza), ci faptul ca aceasta clasa va avea cei mai buni profesori si cei mai buni elevi din scoala
intelegi care e miza?
oricum, mama zice ca indiferent de rezultat ea ma va iubi la fel de mult, dar stii cum e?
tu ce clasa esti?
stiu, si eu am dat examenul acela...... este SUPER USOR!!!! stai linistita si concentreazate pe lucrurile umpic mai simple(plural, chestiile cu her his its, this those these...etc) si pe vocabular. incearca sa recapitulezi tot. eu am dat si oral examenul dar este FOARTE IMPORTANT SA NU AI EMOTII!!!! in rest este usor.. eu termin clasa 6.... si sunt la intensiv engleza. ar trebuii sa te intereseze engleza... este o limba vorbita de proape toti oamenii
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
nu e vb ca nu ma intereseaza engleza
nici vorba de asta
ideea era ca ma intereseaza in primul rand profesorii f buni care vor preda la aceasta clasa si nivelul colegilor, care va fi unul ridicat
intelegi?
este adv ce spui, ca lb engleza este una vb de mai toti oamenii, si eu am luat contact cu ea de la trei ani (in mod direct), iar mama vb fuent aceasta lb
emotiile sunt emotii, insa
multumesc ptr sfaturi si incurajare
nici vorba de asta
ideea era ca ma intereseaza in primul rand profesorii f buni care vor preda la aceasta clasa si nivelul colegilor, care va fi unul ridicat
intelegi?
este adv ce spui, ca lb engleza este una vb de mai toti oamenii, si eu am luat contact cu ea de la trei ani (in mod direct), iar mama vb fuent aceasta lb
vb bine engleza si uneori vb cu parintii in engleza!licurici9923 a scris:nu e vb ca nu ma intereseaza engleza
nici vorba de asta
intelegi?
eu sunt cea mai buna din clasa la eng. cu inca un baiat
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166481
da e si grea engleza in cls a treia ( sarcasm) sunt cea mai buna din clasa si nimeni nu ma intrece s\fac si engleza si germana in particular si fac cu ceide cls a patra si tot sunt printre cei mai buni
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
KinzCash : 168451
la noi suntem vreo 10 cei mai buni la engleza din clasa....... dintre care si eu
Manzu- Webkinz Signature
Manzu a scris:stiu, si eu am dat examenul acela...... este SUPER USOR!!!! stai linistita si concentreazate pe lucrurile umpic mai simple(plural, chestiile cu her his its, this those these...etc) si pe vocabular. incearca sa recapitulezi tot. eu am dat si oral examenul dar este FOARTE IMPORTANT SA NU AI EMOTII!!!! in rest este usor.. eu termin clasa 6.... si sunt la intensiv engleza. ar trebuii sa te intereseze engleza... este o limba vorbita de proape toti oamenii
si eu termin clasa a 6-a cam urate testele acelea grila la toate materiile bine ca au fost usoare si anul asta
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188731
eu am facut varza mediile pe clasa 6. la romana ni sa schimbat profa de 2 ori, la istorie la fel.......
Manzu- Webkinz Signature
eu is norocoasa am media generala 10 dar nu vreau sa ma laud
si eu aveam media 10, dar din cauza profilor noi, (care sunt dusi) nu mai imi plac unele materii si refuz sa invat
Manzu- Webkinz Signature
stiu cum e
ai mei nu imi mai trec notele in catalog dar nu renunt la invatat
imi place sa invatat cam ciudat nu?
ai mei nu imi mai trec notele in catalog dar nu renunt la invatat
imi place sa invatat cam ciudat nu?
imi place engleza.anul acesta primesc o diploma la engleza.suntem 6 fete cu diplome.
coolgirl- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : very,very,very happy
Localizare : braila
KinzCash : 163216
a mers cineva la concursul scoala cu ceas, la engleza???
Manzu- Webkinz Signature
succes la examen!!!
coolgirl- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : very,very,very happy
Localizare : braila
KinzCash : 163216
eu stau ffffffffffff bine cu engleza...e ca sora mea
imi place si de teacher, dar si engleza in sine !
imi place si de teacher, dar si engleza in sine !
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170384
este bine daca iti place engleza. de asemenea trebuie sa-ti placa orice limba straina, deoarece te ajuta enorm in viata sa stii diferite limbi.
Manzu- Webkinz Signature
Eu am doar Fb.Doar odata am luat I findca nu mi-am facut tema!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167271
Adronia a scris:Eu am doar Fb.Doar odata am luat I findca nu mi-am facut tema!
insuficient?
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166481
Va rog sa-mi tineti pumnii maine la ora 13 !!!
Am mari emotii si am nevoie de orice incurajare.
Va pup si vb.........
Am mari emotii si am nevoie de orice incurajare.
Va pup si vb.........
va multumesc ptr incurajari
SUNT ADMISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt super fericita
Am avut niste emotiiiiiiiiii
SUNT ADMISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt super fericita
Am avut niste emotiiiiiiiiii
Felicitari licurici ! :*
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164140
eu sunt cea mai buna la engleza,impreuna cu inca o fata.de la gradinita fac engleza si acum o stiu foarte bine ( normal ca nu perfect,nici macar romana nu o stie nimeni perfect,da-pai alta limba ) =))
dar eu ma bazez deocamdata pe germana,e primul meu an de germana dar am ajuns sa fiu cea mai buna ! nu ma intrece nimeni ! la germana nimeni numai este bun,fiindca ori nu le place,ori li se pare prea grea ,ori nu vor sa invete,dar oricum,imi plac mult limbile straine ! ! ! ! ! !
despre profesori.. no comment ! is super !
dar eu ma bazez deocamdata pe germana,e primul meu an de germana dar am ajuns sa fiu cea mai buna ! nu ma intrece nimeni ! la germana nimeni numai este bun,fiindca ori nu le place,ori li se pare prea grea ,ori nu vor sa invete,dar oricum,imi plac mult limbile straine ! ! ! ! ! !
despre profesori.. no comment ! is super !
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164140
Manzu a scris:licurici in ce clasa esti? si ce-i cu examenul asta?
exista si la mn la sc e la fel
dai un examen oral si scris ca sa treci la clasa de intensiv engleza eu acum trec a 6a deci am scapat !!cand am trecut a 5 a am stat cu frica in mn dar am trecut!!!
webkinz_lover- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : :)
Localizare : ambasada lui Mos Craciun
KinzCash : 158797
Eu nu sunt la lb engleza intensiv,dar imi dau seama ca muncesti mult
collins- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : extaziat
Localizare : rm valcea
KinzCash : 157937
e destul de faina
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171694
licurici9923 a scris:Voi cum stati cu engleza?
eu stau prost cu engleza!!defapt nu imi place!!
♥miley♥selena♥demi♥- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna! mar bucura daca am fii toate de pe acest site prietene
Localizare : baia-mare
KinzCash : 155200
Heey
Eu adoor engleza:X:X:X
Hearty_Webby- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Craiova
KinzCash : 152795
Hearty_Webby a scris:Eu adoor engleza:X:X:X
felicitari!!!
eu m-am cam saturat de ea... am SAPTE ORE DE ENGLEZA pe saptamana! ne tine ore in plus la scoala ca sa le putem face pa toate...
luni am o ora
marti am doua
miercuri trei
joi - deloc
vineri o ora
imi ieste pe ochi :evil:
ce pacat... am avut eu chef de intensiv engleza!!!
ti tinem eu am luat 1 10 saptamana asta
robi dragut- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm back for more fun!!!
Localizare : Pe aproape!
KinzCash : 165935
Imi place mult Limba Engleza
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307506
Eu la scoala sunt printre primi si o iubesc pe doamna profesoara.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620822
Stiu engleza! Nu ma dau mare da chiar mi se pare ca stiu cel mai bine engleza din clasa mea..
Domnu' meu de la Palat <33 amazing
Doamna mea de la Scoala <33 great
Anul asta, domnu' (Palatul copiilor) a zis ca ma baga in grupa cuc opii mai priceputi la engleza xD yee
Domnu' meu de la Palat <33 amazing
Doamna mea de la Scoala <33 great
Anul asta, domnu' (Palatul copiilor) a zis ca ma baga in grupa cuc opii mai priceputi la engleza xD yee
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165660
Mie imi place engleza dar nu sunt perfecta
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336803
O iubesc mult Imi place xD
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455968
La materia aceasta,eu sunt in capul clasei
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188584
eu sunt printe cei mai buni din clasa dar nu vreau sa ma laud dar profesoara voastra cum e? a noastra e foarte autoritara in fiecare an ni sa schimat invatatoarea si profesoara de engleza si de educatie si toti numai cea de religie nu dar profesoara noastra de engleza este foarte autoriatara si nu in sensul bun adica spune mereu ca pe cealalta profesoara nu a interesat-o de noi si nu ne-a invatat destul pe langa aceasta cea de anul trecut o fost foarte draguta cu noi
diana333- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : nostalgica
KinzCash : 139128
Subiecte similare
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #2
» proiect la engleza
» Cabinetul de Limba Engleza
» Scoala de...
» proiect la engleza