Cabinetul de Limba Engleza
+3
sely01
Alexandru2002
Laur77
7 participanți
Pagina 1 din 1
Cabinetul de Limba Engleza
Bine ai venit in Cabinetul de Limba Engleza ! Aici eu si Steffy suntem profesori
Orarul :
Ciclul Primar ( Laur ) - Luni , Miercuri , Vineri , Duminica*
Ciclul Ginazial ( Steffy ) - Marti , Joi , Sambta*
* = Nu se fac ore neaparat atunci
Orarul :
Ciclul Primar ( Laur ) - Luni , Miercuri , Vineri , Duminica*
Ciclul Ginazial ( Steffy ) - Marti , Joi , Sambta*
* = Nu se fac ore neaparat atunci
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 249024
Re: Cabinetul de Limba Engleza
Cine va participa la cursuri ? Vreau sa incepem Miercuri
Programul pentru saptamana asta va fi surpriza , sau poate il veti gasi la un subiect facut de mine , la primul mesaj :-]
Programul pentru saptamana asta va fi surpriza , sau poate il veti gasi la un subiect facut de mine , la primul mesaj :-]
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689254
Buna ziua,dragi profesori!!Va rog sa ma iertati de deranj,cu siguranta ca erati ocupati cu pregatirea materialelor.Am trecut pe aici sa va daruiesc un mic cadou fiecaruia,pentru inceputul scolii.Poate il dau prea devreme,insa cand incepe scoala va fi aglomeratie si...cred ca acum e momentul cel mai potrivit.
Sper ca voi invata multe de la dvs.,cred ca o sa va placa darul
Stefu- Laur-
Asteptam inceperea scolii,cu siguranta ne veti invata multe lucruri!
Sper ca voi invata multe de la dvs.,cred ca o sa va placa darul
Stefu- Laur-
Asteptam inceperea scolii,cu siguranta ne veti invata multe lucruri!
Fauna- Vizitator
Sticle cu vin
Oricum , mersi de intentie
Oricum , mersi de intentie
ma insriu
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183888
Ma inscriu ...smile ,,Rolling eyes''adica:
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328459
Vezi ca stiu...
~verbe~
eu:i;
tu: you;
el: he;
ea: she;
noi :we;
voi: you;
ei: they;
ele: them.
~verbe~
Si ?! Daca sti astea ce ? Nu conteaza ...
Apropo : ce ai zis tu nu sunt verbe ! Nu spune daca nu te pricepi !
Elevi , astazi vom incepe prima noastra lectie de Limba Engleza
Va fi o mica recapitulare ... apoi , Luni vom incepe Engleza serioasa
Cursurile vor incepe ... la ora 18:30
Pregatiti-va !
Apropo : ce ai zis tu nu sunt verbe ! Nu spune daca nu te pricepi !
Elevi , astazi vom incepe prima noastra lectie de Limba Engleza
Va fi o mica recapitulare ... apoi , Luni vom incepe Engleza serioasa
Cursurile vor incepe ... la ora 18:30
Pregatiti-va !
Mă înscriu şi eu...apropo
Pot participa la cursul de engleză şi ciclul primar dar şi gimnazial????
Pot participa la cursul de engleză şi ciclul primar dar şi gimnazial????
Cătălin- Zumbuddy
- Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 145869
Oh ... la mine e altfel ceasul ... e cu o ora mai tarziu ..
Lasam pe Luni ? Am timp sa pregatesc lectia pana atunci
Catalin , normal !
Catalin , normal !
e luni...ce faci>?Laur77 a scris:Oh ... la mine e altfel ceasul ... e cu o ora mai tarziu ..
Catalin , normal !
Cătălin- Zumbuddy
- Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 145869
-> Astea sunt pronume. Nu verbe Si ai si greseli pe acoloAdrian2003 a scris:Vezi ca stiu...
~verbe~
Muuulte greseli ...
Stef , voi posta eu in prima lectie pronumele personale
Inca lucrez la ea ... sper sa incepem maine
Stef , voi posta eu in prima lectie pronumele personale
Inca lucrez la ea ... sper sa incepem maine
Hey dragilor!
Astazi este marti, deci avem prima ora de limba engleza pentru gimnaziu !
In primul rand, vreau sa va spun ca noi vom lucra - in mare parte - pe manual. Cum voi nu aveti manualul, caietul de lucru si caietul de gramatica, eu va voi imparti fise cu exercitii, poze si texte. Stiu ca acestea nu sunt foarte clare, dar sunt vizibile, asa ca nu va fi foarte greu sa lucram de pe ele.
Ca sa vedeti pozele intregi, dati click dreapta pe ele si selectati Open.
Vom incepe cu o fisa din Textbook , adica manualul nostru.
Va rog sa va deschideti caietele si sa va notati titlul unitatii. .
Vom incepe, cum e normal, cu exercitiul 1.
1 Match the description to the people in pictures A - D.
1 He's tall and overweight. He's going bald.
2 He is in his early fifties. He is tall and slim and has got a grey beard and a moustache.
3 He's got a dark complexion and a few wrinkles.
4 She's slim with long straight dark hair.
5 He is in his late forties and of medium build.
6 She is pretty, with full lips and a friendly smile.
Vocabular :
Cum rezolvam acest exercitiu : Ne uitam peste imagini. In poza A, o vedem pe Lee - ea are 25 de ani, si este din Tokyo - capitala Japoniei. Ea este manichiurista. In poza B, ne este prezentat William - acesta are 47 de ani, locuieste in Boston din SUA si este un om de afaceri. Uitandu-ne in poza C, il observam pe Bob, un barbat de 51 de ani, ce locuieste in Londra - capitala Angliei. El este gradinar. In final, in poza D, il avem pe Pierre. El are 28 de ani si este din Paris, Franta. El este florar.
Acum, ne uitam la cum arata. Citim prima cerinta :
Dintre cele 4 poze prezentate, singura persoana inalta, grasuta si cu inceput de chelie este Pierre. Deci, la acest punct, scriem D.
Urmatoarele 5 subpuncte va rog sa le completati voi, ca tema.
Acum, sa ne continuam munca cu exercitiul 2.
2 In pairs, ask and answer questions about each person, as in the example.
Cum rezolvam acest exercitiu : Citim exemplul. Ne uitam la descrierea personajului (langa poza se afla cate un balon alb cu cateva informatii). Raspundem la intrebari, uitandu-ne la descriere. Despre Lee stim ca este din Tokyo, Japonia, are 25 de ani si este manichiurista. Vedem ca e bruneta cu parul lung si drept, slabuta si are un zambet prietenos. Completam, deci, raspunsul :
SA : Where is Lee from?
SB : She is from Tokyo, Japan.
SA : How old is she?
SB : She's 25 years old.
SA : What does she look like?
SB : She's slim with long straight dark hair. She's pretty, with full lips and a friendly smile.
SA : What's her job?
SB : She's a manicurist.
Dupa acest model, voi veti avea ca tema descrierile lui William, Bob si Pierre.
Acum trecem la exercitiul urmator :
3 Describe each person as in the example.
Cum rezolvam acest exercitiu : Citim exemplul oferit de manual. Pentru a scrie descrierea urmatoarei persoane, ne folosim de rezolvarea data la exercitiul 2.
Nici acest exercitiu nu e greu, asa ca va rog sa vi-l notati ca tema.
Cam atat pe astazi.
Pentru ca urmatoarea noastra lectie va fi joi (poimaine), iata tema voastra :
Tema
Din manual :
Exercitiul 1 : subpunctele 2,3,4,5,6 - fara justificare! Doar scrieti ce litera se potriveste.
Exercitiul 2 : intrebari/raspunsuri pentru William, Bob, Pierre - fara justificari! Pur si simplu, dati raspunsul la acele intrebari.
Exercitiul 3 : descrieri pentru William, Bob, Pierre - va puteti folosi de raspunsurile de la exercitiul 2 : pur si simplu, le mai scrieti o data.
Din caietul de lucru :
Va rog sa nu faceti tema pe poza! Vedeti la fiecare exercitiu in parte cum trebuie sa completati.
Exercitiul 1 : subpunctele A, B, C, D - completati cu acele adjective din lista. Tema o rezolvati astfel : scrieti numarul exercitiului (vedeti ca, langa linia punctata, este un numar) si adjectivul potrivit. Daca doriti puteti scrie tot textul, dar nu e obligatoriu.
Exercitiul 2 : subpunctele 1, 2, 3, 4, 5, 6 - selectati adjectivul potrivit din lista. Tema o rezolvati astfel : scrieti numarul subpunctului, urmat de cuvantul din lista. Daca doriti puteti scrie tot textul, dar nu e obligatoriu.
Exercitiul 3 : subpunctele 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (1 este deja facut ) - ganditi-va ce inseamna fiecare adjectiv. Tema o rezolvati astfel : scrieti adjectivul, urmat de semnul = , si de ce considerati ca este raspunsul. De exemplu :
Eu nu consider ca v-am dat mult de lucru, pentru ca ne "vedem" din nou peste 2 zile. Sper ca voi sa rezolvati aceste cerinte. Cine va rezolva tema cel mai bine va primi un articol pe Webkinz si un 10 la limba engleza!
Voi corecta temele azi, maine si poimaine. Dupa ce vom trece la alta lectie, aceasta tema nu va mai fi valabila - adica, nu veti mai primi note/cadouri.
Astept sa rezolvati mai multi tema.
Multumesc pentru atentia acordata si... ne vedem joi!
Astazi este marti, deci avem prima ora de limba engleza pentru gimnaziu !
In primul rand, vreau sa va spun ca noi vom lucra - in mare parte - pe manual. Cum voi nu aveti manualul, caietul de lucru si caietul de gramatica, eu va voi imparti fise cu exercitii, poze si texte. Stiu ca acestea nu sunt foarte clare, dar sunt vizibile, asa ca nu va fi foarte greu sa lucram de pe ele.
Ca sa vedeti pozele intregi, dati click dreapta pe ele si selectati Open.
Vom incepe cu o fisa din Textbook , adica manualul nostru.
Va rog sa va deschideti caietele si sa va notati titlul unitatii. .
UNIT 1
People around the World
People around the World
Vom incepe, cum e normal, cu exercitiul 1.
1 Match the description to the people in pictures A - D.
2 He is in his early fifties. He is tall and slim and has got a grey beard and a moustache.
3 He's got a dark complexion and a few wrinkles.
4 She's slim with long straight dark hair.
5 He is in his late forties and of medium build.
6 She is pretty, with full lips and a friendly smile.
Vocabular :
- tall - inalt
- overweight - obez
- slim - slab
- beard - barba
- moustache - mustata
- complexion - culoare a pielii
- wrinkles - riduri
- straight (hair) - (par) drept
Cum rezolvam acest exercitiu : Ne uitam peste imagini. In poza A, o vedem pe Lee - ea are 25 de ani, si este din Tokyo - capitala Japoniei. Ea este manichiurista. In poza B, ne este prezentat William - acesta are 47 de ani, locuieste in Boston din SUA si este un om de afaceri. Uitandu-ne in poza C, il observam pe Bob, un barbat de 51 de ani, ce locuieste in Londra - capitala Angliei. El este gradinar. In final, in poza D, il avem pe Pierre. El are 28 de ani si este din Paris, Franta. El este florar.
Acum, ne uitam la cum arata. Citim prima cerinta :
Dintre cele 4 poze prezentate, singura persoana inalta, grasuta si cu inceput de chelie este Pierre. Deci, la acest punct, scriem D.
1 He's tall and overweight. He's going bald. D
Urmatoarele 5 subpuncte va rog sa le completati voi, ca tema.
Acum, sa ne continuam munca cu exercitiul 2.
2 In pairs, ask and answer questions about each person, as in the example.
Cum rezolvam acest exercitiu : Citim exemplul. Ne uitam la descrierea personajului (langa poza se afla cate un balon alb cu cateva informatii). Raspundem la intrebari, uitandu-ne la descriere. Despre Lee stim ca este din Tokyo, Japonia, are 25 de ani si este manichiurista. Vedem ca e bruneta cu parul lung si drept, slabuta si are un zambet prietenos. Completam, deci, raspunsul :
SA : Where is Lee from?
SB : She is from Tokyo, Japan.
SA : How old is she?
SB : She's 25 years old.
SA : What does she look like?
SB : She's slim with long straight dark hair. She's pretty, with full lips and a friendly smile.
SA : What's her job?
SB : She's a manicurist.
Dupa acest model, voi veti avea ca tema descrierile lui William, Bob si Pierre.
Acum trecem la exercitiul urmator :
3 Describe each person as in the example.
Cum rezolvam acest exercitiu : Citim exemplul oferit de manual. Pentru a scrie descrierea urmatoarei persoane, ne folosim de rezolvarea data la exercitiul 2.
Nici acest exercitiu nu e greu, asa ca va rog sa vi-l notati ca tema.
Cam atat pe astazi.
Pentru ca urmatoarea noastra lectie va fi joi (poimaine), iata tema voastra :
Tema
Din manual :
Exercitiul 1 : subpunctele 2,3,4,5,6 - fara justificare! Doar scrieti ce litera se potriveste.
Exercitiul 2 : intrebari/raspunsuri pentru William, Bob, Pierre - fara justificari! Pur si simplu, dati raspunsul la acele intrebari.
Exercitiul 3 : descrieri pentru William, Bob, Pierre - va puteti folosi de raspunsurile de la exercitiul 2 : pur si simplu, le mai scrieti o data.
Din caietul de lucru :
Va rog sa nu faceti tema pe poza! Vedeti la fiecare exercitiu in parte cum trebuie sa completati.
Exercitiul 1 : subpunctele A, B, C, D - completati cu acele adjective din lista. Tema o rezolvati astfel : scrieti numarul exercitiului (vedeti ca, langa linia punctata, este un numar) si adjectivul potrivit. Daca doriti puteti scrie tot textul, dar nu e obligatoriu.
Exercitiul 2 : subpunctele 1, 2, 3, 4, 5, 6 - selectati adjectivul potrivit din lista. Tema o rezolvati astfel : scrieti numarul subpunctului, urmat de cuvantul din lista. Daca doriti puteti scrie tot textul, dar nu e obligatoriu.
Exercitiul 3 : subpunctele 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (1 este deja facut ) - ganditi-va ce inseamna fiecare adjectiv. Tema o rezolvati astfel : scrieti adjectivul, urmat de semnul = , si de ce considerati ca este raspunsul. De exemplu :
friendly = like talking to other people
Exercitiul 4 nu este ca tema. Eu nu consider ca v-am dat mult de lucru, pentru ca ne "vedem" din nou peste 2 zile. Sper ca voi sa rezolvati aceste cerinte. Cine va rezolva tema cel mai bine va primi un articol pe Webkinz si un 10 la limba engleza!
Voi corecta temele azi, maine si poimaine. Dupa ce vom trece la alta lectie, aceasta tema nu va mai fi valabila - adica, nu veti mai primi note/cadouri.
Astept sa rezolvati mai multi tema.
Multumesc pentru atentia acordata si... ne vedem joi!
MrCookieMonster a scris:Vad ca nimeni nu raspunde...
Daca aveti nelamuriri, intrebati-ma
Doamna profesoara,stiu ca nu aici este subiectul potrivit,dar v-as ruga,daca puteti,sa faceti astazi o ora de limba romana pentru ca maine am concurs international de limba romana, "La Scoala Cu Ceas" ^^ .
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231007
Ce ai predat tu este pentru Ciclul Gimnazial ?
mai aveti timp de ore?
Subiecte similare
» Cabinetul de Limba Engleza