♥My Creations ♥
+32
Rainbow_Dash
Viviana2011
Candy:3
anutza.puppy
BlueRose
☆Lidia☆STAR☆
anootza
~Teodora~
CookieAndCupcake
SweetGirl
Rossella12
Sonia-Maria.2002
Adelaina
PaulicaDragutica :)
Webkinz Romania
doriutza
Malinuta
bidrye
Suzana mi-ai furat banana
Teo13Teodora♥
*MyLittlePuppy*
Sony.Mary.2002
Laur77
Adrian2003
Rallu.Love
Yulyca24
zinzimima
**PuppyEyes**
mythomas
BrunoClau
valicescu
::SONY::
36 participanți
Pagina 3 din 10
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Va place microsite-ul meu?
Re: ♥My Creations ♥
Hey,pe durata 19 septembrie-1 noiembrie,site-ul WEBKINZ STORY se va numi Webkinz story-Halloween
anootza- Webkinz Signature
Mersi si tie si soniei ! Cred ca azi o sa mai postez niste dialoguriAdrian2003 a scris:tare
anootza a scris:Mersi si tie si soniei ! Cred ca azi o sa mai postez niste dialoguriAdrian2003 a scris:tare
da? SUPER!
Adrian2003- Webkinz Signature
Nu am mai postat ca eram la scoala,cu temele cu agitatia...ETCETERA... Dar voi posta imediat!Adrian2003 a scris:anootza a scris:Mersi si tie si soniei ! Cred ca azi o sa mai postez niste dialoguriAdrian2003 a scris:tare
da? SUPER!
Dimineata:
Milka:Hey!Neatza tuturor!Ce urmeaza sa facem azi
Sunshine:Pai ceva mai NOU...
Milka:Adica
Sunshine:Am auzit ca s-ar putea ca stapana noastra sa mai introduca un webkinz in webkinz story
Milka:Pai hai s-o intrebam!!
Sunshine:Ok!
Milka:Buna Ana!
Eu:Buna Milka,si tie Sunshine!Ce faceti
Milka:Uite avem o intrebare pt tine....Vei mai introduce un webkinz in webkinz story ^.^
Eu:Nu,nu voi mai introduce nici un webkinz
Milka:Pfiu ne-am linistit...
Eu:Va trebui sa va pregatiti pt petrecerea de zi de nastere a tatalui meu!
Milka:Oh doamne,uitasem complet,dar bineinteles ca ne vom pregati!
~Va urma~
Milka:Hey!Neatza tuturor!Ce urmeaza sa facem azi
Sunshine:Pai ceva mai NOU...
Milka:Adica
Sunshine:Am auzit ca s-ar putea ca stapana noastra sa mai introduca un webkinz in webkinz story
Milka:Pai hai s-o intrebam!!
Sunshine:Ok!
Milka:Buna Ana!
Eu:Buna Milka,si tie Sunshine!Ce faceti
Milka:Uite avem o intrebare pt tine....Vei mai introduce un webkinz in webkinz story ^.^
Eu:Nu,nu voi mai introduce nici un webkinz
Milka:Pfiu ne-am linistit...
Eu:Va trebui sa va pregatiti pt petrecerea de zi de nastere a tatalui meu!
Milka:Oh doamne,uitasem complet,dar bineinteles ca ne vom pregati!
~Va urma~
Mersi,dar mai pe seara o sa fie tare Toti membri webkinz story vor juca intr-un filmulet,pe care il voi pune pe forum Asta trebuia sa fie o surpriza dar mai am inca una....As vrea sa o spun,dar surpriza e...SURPRIZAAdrian2003 a scris:tare
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221261
sooper-trooper
*MyLittlePuppy*- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
KinzCash : 142911
Mersi mult!Deocamdata nu o sa pun videoclip,imi pare rau...Dar voi pune poze
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Personaj nou
Ea este Furgy,un webkinz calico cat.E foarte dragastoasa,jucausa si mai ales foarte prietenoasa!Ar fii foarte bucuroasa sa va cunoasca pe toti,fiind ultimul webkinz.Sigur se va integra ea,aici in webkinz story...
Cateva despre ea:Ii place foarte mult Halloween-ul si sa mearga atunci la Trick-or-treat!E foarte inteleapta,dar si glumeata si impiedicata uneori.
Mancare preferata: Lamaie
Jucarie preferata: Gumball machine
Ea este Furgy,un webkinz calico cat.E foarte dragastoasa,jucausa si mai ales foarte prietenoasa!Ar fii foarte bucuroasa sa va cunoasca pe toti,fiind ultimul webkinz.Sigur se va integra ea,aici in webkinz story...
Cateva despre ea:Ii place foarte mult Halloween-ul si sa mearga atunci la Trick-or-treat!E foarte inteleapta,dar si glumeata si impiedicata uneori.
Mancare preferata: Lamaie
Jucarie preferata: Gumball machine
tare anootza,mai ai dulapul? imi raspunzi la pm?
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328549
Mai am ceva de spus despre Furgy....Se citeste Farghi Ca sa stiti Nu vreau sa se inteleaga gresit
Era o zi de toamna....
Furgy:Hey Milka!!!
Milka:Buna Furgy
Furgy:Milka,stii ca va veni in curand Halloweenul,asa-i
Milka:Cum as putea uita,din moment ce-mi zici din 5 in 5 minute
Furgy:Serios!Chiar asa fac,eu nu mi-am dat seama
Peste 20 de minute....
Furgy:Buna Milka!Ce mai faci
Milka:Bine Tu ce faci:?:
Furgy:Bine...Stiai ca ziua mea de nastere e de Halloween
Milka:OH DOAMNEE!!!!!!!!!Uite Furgy,nu ti-o spun cu rautate,dar enervezi pe toata lumea....Mai lasa-ne si pe noi sa respiraam!!!!
Furgy:Nu credeam ca deranjez atat de mult Eu doar voiam sa-mi fac prieteni
Milka:Oh,nu am vrut sa sune chiar asa!
Peste cateva ore,Furgy lua masa...Intr-un fel cu si fara ceilalti webkinzi...
Milka:Ce cauti aici Furgy,de ce nu vii la masa cu noi
Furgy:Nu voiam sa va deranjez pe niciunul Se pare ca am devenit mai nou oaia neagra a familiei....
Milka:Dar ce s-a intamplat,pe bune acum,doar ti-am spus realitatea
Furgy:Pai eu incercam doar sa-mi fac prieteni...De unde vin eu,nimeni nu statea cu mine...Eram in magazin,si erau multe pisici Tickled Pink Cat,eu fiind singura Calico,pana si parintii mei erau asa,inafara de tatal meu care era o combinatie...Eu eram singura,si toti ma ignorau,zicand ca sunt diferita...
Milka:Oh,nu stiam asta!
Furgy:Oricum ce mai conteaza,tot nu sunt bine venita...Asa ca o sa incerc sa-mi fac prieteni alti webkinzi....
Sunshine:Ce faceti aici:?: Furgy,oh doamne,de ce stai singura aici:?:
Milka:Am spus niste lucruri urate de fata cu ea,ca e foarte enervanta...Am auzit ce i s-a intamplat,de asemenea ca si tine,si imi pare foarte rau!!!
Sunshine:Pacat ca nu mai e Lola aici sa rezolve problemele...Ea nu judeca,chiar de stateai pe capul ei si o saptamana...
Chiar atunci intra Lola pe usa:
Lola:Hey prieteni!Ce mai faceti,v-a fost dor de mine:?:
Toti:LOLAAA!!!!
~Va urma~
Furgy:Hey Milka!!!
Milka:Buna Furgy
Furgy:Milka,stii ca va veni in curand Halloweenul,asa-i
Milka:Cum as putea uita,din moment ce-mi zici din 5 in 5 minute
Furgy:Serios!Chiar asa fac,eu nu mi-am dat seama
Peste 20 de minute....
Furgy:Buna Milka!Ce mai faci
Milka:Bine Tu ce faci:?:
Furgy:Bine...Stiai ca ziua mea de nastere e de Halloween
Milka:OH DOAMNEE!!!!!!!!!Uite Furgy,nu ti-o spun cu rautate,dar enervezi pe toata lumea....Mai lasa-ne si pe noi sa respiraam!!!!
Furgy:Nu credeam ca deranjez atat de mult Eu doar voiam sa-mi fac prieteni
Milka:Oh,nu am vrut sa sune chiar asa!
Peste cateva ore,Furgy lua masa...Intr-un fel cu si fara ceilalti webkinzi...
Milka:Ce cauti aici Furgy,de ce nu vii la masa cu noi
Furgy:Nu voiam sa va deranjez pe niciunul Se pare ca am devenit mai nou oaia neagra a familiei....
Milka:Dar ce s-a intamplat,pe bune acum,doar ti-am spus realitatea
Furgy:Pai eu incercam doar sa-mi fac prieteni...De unde vin eu,nimeni nu statea cu mine...Eram in magazin,si erau multe pisici Tickled Pink Cat,eu fiind singura Calico,pana si parintii mei erau asa,inafara de tatal meu care era o combinatie...Eu eram singura,si toti ma ignorau,zicand ca sunt diferita...
Milka:Oh,nu stiam asta!
Furgy:Oricum ce mai conteaza,tot nu sunt bine venita...Asa ca o sa incerc sa-mi fac prieteni alti webkinzi....
Sunshine:Ce faceti aici:?: Furgy,oh doamne,de ce stai singura aici:?:
Milka:Am spus niste lucruri urate de fata cu ea,ca e foarte enervanta...Am auzit ce i s-a intamplat,de asemenea ca si tine,si imi pare foarte rau!!!
Sunshine:Pacat ca nu mai e Lola aici sa rezolve problemele...Ea nu judeca,chiar de stateai pe capul ei si o saptamana...
Chiar atunci intra Lola pe usa:
Lola:Hey prieteni!Ce mai faceti,v-a fost dor de mine:?:
Toti:LOLAAA!!!!
~Va urma~
Lola:hmm...Ce se intampla...De ce sta acest webkinz singur aici
Milka:Pai intr-un fel am jignit-o
Lola:Buna!Eu sunt Lola,primul W al Anei,stapana noastra...Dar m-am mutat undeva,si acum ma mut la loc...Iggy,iubitul meu s-a mutat in alta tara ca sa munceasca Pe tine cum te cheama
Furgy:Buna,eu sunt Furgy!Imi pare bine de cunostiinta
Lola:Deci...Ce s-a intamplat intre voi
Milka:Pai Furgy mi-a spus ceva despre Halloween,si atunci m-am enervat si i-am zis ca e enervanta,si ca ii enerveaza pe toti...
Lola:Si...
Milka:....Si i-am mai zis sa ne mai lase sa respiram...
Lola:Bine,acum : "Impacare,impacare,ca intre doua surioare,daca ne mai suparam,luam valiza si plecam"
Milka:Imi pare rau Furgy,si sper ca de acum sa fim cu totii prieteni si sa ne intelegem foarte bine
Furgy:Cu siguranta ca vom fii
~Va urma~
Milka:Pai intr-un fel am jignit-o
Lola:Buna!Eu sunt Lola,primul W al Anei,stapana noastra...Dar m-am mutat undeva,si acum ma mut la loc...Iggy,iubitul meu s-a mutat in alta tara ca sa munceasca Pe tine cum te cheama
Furgy:Buna,eu sunt Furgy!Imi pare bine de cunostiinta
Lola:Deci...Ce s-a intamplat intre voi
Milka:Pai Furgy mi-a spus ceva despre Halloween,si atunci m-am enervat si i-am zis ca e enervanta,si ca ii enerveaza pe toti...
Lola:Si...
Milka:....Si i-am mai zis sa ne mai lase sa respiram...
Lola:Bine,acum : "Impacare,impacare,ca intre doua surioare,daca ne mai suparam,luam valiza si plecam"
Milka:Imi pare rau Furgy,si sper ca de acum sa fim cu totii prieteni si sa ne intelegem foarte bine
Furgy:Cu siguranta ca vom fii
~Va urma~
ATENTIE
In timpul saptamanii voi posta dialoguri doar uneori
In timpul saptamanii voi posta dialoguri doar uneori
ATENTIE
Unii dintre vechii membri ai webkinz story vor intra in concediu....De aceea,se va vorbi doar despre unii dintre ei.Multumesc pt intelegere
Unii dintre vechii membri ai webkinz story vor intra in concediu....De aceea,se va vorbi doar despre unii dintre ei.Multumesc pt intelegere
Era o noapte de toamna:
Furgy:Ce faceti,dragi prieteni?
Milka:Uite vrem sa ne uitam la niste filme de groaza
Furgy:UUUU...Pot sa ma uit si eu >:]
Milka:Bineinteles ca da! Doar nu ne uitam doar eu si Sunshine
Furgy:Perfect!Haide sa incepem....
Milka:Nu intra pe usa,nu intra,nuuuuu!!!!!!!!!!!!
Milka,Sunshine & Furgy : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Furgy:Ummm...Mai bine ne-am baga la culcare!
Milka:Da,cam asa ar trebui...
Dintr-o data in visul lui Furgy;
Furgy:La la la la la !!!!!!!!!!!
Fantoma:BOOOO!!!!
Furgy:Ce a fost asta?
Fantoma:Sunt eu!!!!!!!!Fantoma webkinzilor!
Furgy:Si...ce vrei de la mine?
Fantoma:Vreau lantul tau pretios!
Furgy:Bine,ia-l!!!!!!!!!!!!Numai lasa-ma in pace!!!!!!!!!!!!!
Fantoma:Bine!Multumesc!Muahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!
Furgy dimineata:
Furgy:Doamne ce vis tampit am avut!!!!!!!!!!!!!!
Furgy:Ce faceti,dragi prieteni?
Milka:Uite vrem sa ne uitam la niste filme de groaza
Furgy:UUUU...Pot sa ma uit si eu >:]
Milka:Bineinteles ca da! Doar nu ne uitam doar eu si Sunshine
Furgy:Perfect!Haide sa incepem....
Milka:Nu intra pe usa,nu intra,nuuuuu!!!!!!!!!!!!
Milka,Sunshine & Furgy : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Furgy:Ummm...Mai bine ne-am baga la culcare!
Milka:Da,cam asa ar trebui...
Dintr-o data in visul lui Furgy;
Furgy:La la la la la !!!!!!!!!!!
Fantoma:BOOOO!!!!
Furgy:Ce a fost asta?
Fantoma:Sunt eu!!!!!!!!Fantoma webkinzilor!
Furgy:Si...ce vrei de la mine?
Fantoma:Vreau lantul tau pretios!
Furgy:Bine,ia-l!!!!!!!!!!!!Numai lasa-ma in pace!!!!!!!!!!!!!
Fantoma:Bine!Multumesc!Muahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!
Furgy dimineata:
Furgy:Doamne ce vis tampit am avut!!!!!!!!!!!!!!
Tare! SI mai stai pe forum? plz spune ca da..... Nu vreau sa pleci din vina mea... ._.`
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Da!Chiar imi pare rau ca am fost asa de nesuferita XD WebkinzLuver era sa ma ia la bataie ca sa revin pe forum XDBrunoClau a scris: Tare! SI mai stai pe forum? plz spune ca da..... Nu vreau sa pleci din vina mea... ._.`
Ma bucur ca ai revenit!anootza a scris:Da!Chiar imi pare rau ca am fost asa de nesuferita XD WebkinzLuver era sa ma ia la bataie ca sa revin pe forum XDBrunoClau a scris: Tare! SI mai stai pe forum? plz spune ca da..... Nu vreau sa pleci din vina mea... ._.`
Me to!BrunoClau a scris:Ma bucur ca ai revenit!anootza a scris:Da!Chiar imi pare rau ca am fost asa de nesuferita XD WebkinzLuver era sa ma ia la bataie ca sa revin pe forum XDBrunoClau a scris: Tare! SI mai stai pe forum? plz spune ca da..... Nu vreau sa pleci din vina mea... ._.`
am zis de o 10000 de ori ca eu vreau sa fac halloween story,acum ca ai pus tu chiar daca e deiferit cand voi pune eu ma vor considera copii copy .__.' hai lasa treaza de la mine...nu am chef de cearta..... ;__;'
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200581
Teo13Teodora♥ a scris:am zis de o 10000 de ori ca eu vreau sa fac halloween story,acum ca ai pus tu chiar daca e deiferit cand voi pune eu ma vor considera copii copy .__.' hai lasa treaza de la mine...nu am chef de cearta..... ;__;'
Bine Teo,daca te deranjeaza asa de mult,eu voi pleca si voi desfiinta si micro-ul....Foarte dragutz din partea ta!Pa tuturor!Nu ma voi intoarce EVER!!!!!!!!!!!!!!!!
anootza a scris:Teo13Teodora♥ a scris:am zis de o 10000 de ori ca eu vreau sa fac halloween story,acum ca ai pus tu chiar daca e deiferit cand voi pune eu ma vor considera copii copy .__.' hai lasa treaza de la mine...nu am chef de cearta..... ;__;'
Bine Teo,daca te deranjeaza asa de mult,eu voi pleca si voi desfiinta si micro-ul....Foarte dragutz din partea ta!Pa tuturor!Nu ma voi intoarce EVER!!!!!!!!!!!!!!!!
ceeeeeeeeeeeep? NUNUNUNUNUNUNU!
Dar ce sunt eu...M-a jignit...Si nici nu stiam ca isi va pune de Halloween...Dar lasa ca e mai bine asa,caci Teo o sa aiba numai pt ea de Halloween...Nimeni altcineva nu mai avea voie
EUUUU- Vizitator
scuze daca te-am jignit si nu pleca,dar puteai macar sa nu pui story sunt doar in toane proaste
te rog iarta-ma si nu pleca
te rog iarta-ma si nu pleca
Suzana mi-ai furat banana- Stare de spirit : Suparat,Roxana si Suzana mi-au furat banana
KinzCash : 133352
p.s. sunt teo,am uitat sa schimb contul
Suzana mi-ai furat banana- Stare de spirit : Suparat,Roxana si Suzana mi-au furat banana
KinzCash : 133352
I'm coming back,peoples!Acum voi reincepe sa postez,dar deocamdata voi sta la televizor,si sa ma joc cu webkinz Voi face o nunta webkinz
anootza a scris:I'm coming back,peoples!Acum voi reincepe sa postez,dar deocamdata voi sta la televizor,si sa ma joc cu webkinz Voi face o nunta webkinz
Nunta SURPRIZA Cu 2 personaje din serial acestia fiind un cuplu...Voi ghiciti si primiti obiecte exclusive pe webkinz,acestea fiind:
psi Border Collie
Minge saltareata(dinacea cu galben si rosu)
Time machine
psi golden retriever
buldozer(masinuta exclusiva)
Imediat si pozele acestor obiecte Sper sa va inscrieti si sa castigati...Din cate vedeti decat 5 utilizatori vor fii CASTIGATORI! Cel care ghiceste(il voi anunta la sfarsit),isi va alege CE OBIECT DORESTE din aceasta lista!Restul vor fii pusi in aceasta ordine:
Locul 2-time machine
Locul 3-Buldozer
Locul 4-psi Golden Retriever
Locul 5-Minge saltareata.
SUCCES!!!
Ei bine primul va lua ce va vrea am gresit eu ce-am spus si dupa ii pun acolo Uitati si pozele:
Celelalte 2 nu le-am gasit
Celelalte 2 nu le-am gasit
MA INSCRIU!
Adrian2003 a scris:MA INSCRIU!
Ok!Inca 4 si putem da drumul concursului...Dar sa vad de unde-i adun si pe aia XD
Ma inscriu
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
Inca 3...
Adrian2003 a scris:Inca 3...
Yuppy
REGULI CONCURS WEBKINZ STORY:!:
1.Nu va suparati,indiferent de cine va castiga caci toti vor castiga cate ceva
2.Nu voi face pe prietenii
3.Nu imi trimiteti mesaje sa va spun raspunsurile(mi s-a intamplat mai demult XD)
Cam atat...MULT SUCCES!!!
1.Nu va suparati,indiferent de cine va castiga caci toti vor castiga cate ceva
2.Nu voi face pe prietenii
3.Nu imi trimiteti mesaje sa va spun raspunsurile(mi s-a intamplat mai demult XD)
Cam atat...MULT SUCCES!!!
Ma inscriu!
Inca 2 si incepem concursul! Mai vine cineva?
ma-nscriu dar daca ai un animal nou putem pune si pe aceal sau doar din serial????????
- Gen : Stare de spirit : Eu nu plang pentru ca sunt slaba...plang pentru ca am fost prea puternica...prea mult timp
Localizare : I'm an angel an i'm fly in a world where i can't cry my tears are can be ice ...i am in the sky
Doar din serial Cuplurile din serial Care credeti voi*MyLittlePuppy* a scris:ma-nscriu dar daca ai un animal nou putem pune si pe aceal sau doar din serial????????
Chiar acum!OFICIAL,DAU START-UL CONCURSULUI SUCCES TUTUROR!Sony.Mary.2002 a scris:Ma inscriu. Cand putem raspunde?
Pai.....
Dupa parerea mea,am vazut ca nu ai scris de nici un cuplu un micro dar as spune ca sunt Atena si Brown
Dupa parerea mea,am vazut ca nu ai scris de nici un cuplu un micro dar as spune ca sunt Atena si Brown
Am scris sa zici unul din cupluri Dar te iert de data aceasta,si poti sa dai alt raspuns,probabil corect Brown e impreuna cu altcineva iar atena nu este momentan intr-o relatieSony.Mary.2002 a scris:Pai.....
Milka cu Furgy?
BrunoClau a scris:Milka cu Furgy?
asta zic si eu
Furgy e fata =)))))))))BrunoClau a scris:Milka cu Furgy?
Unul din cupluri Un cuplu din webkinz story...Sunt cateva cupluri Cititi si o sa vedeti care sunt cuplurile Furgy e fata =)))
sczanootza a scris:Unul din cupluri Un cuplu din webkinz story...Sunt cateva cupluri Cititi si o sa vedeti care sunt cuplurile Furgy e fata =)))
Bine,bine!Va dau un micutz indiciu
Cuplurile actuale din webkinz story sunt:
Sunshine si Brown
Lola si Iggy
Cahna si Fire
Daca am omis ceva,imi atrageti atentia SUCCES!
Cuplurile actuale din webkinz story sunt:
Sunshine si Brown
Lola si Iggy
Cahna si Fire
Daca am omis ceva,imi atrageti atentia SUCCES!
Pai se potrivesc si sunt maturi deci LoLa si Iggy
Alah,alah,alah sa castig
Alah,alah,alah sa castig
PERSONAJE NOI:!:
Webkinz texting puppy
Numele ei este Izzy,si chiar daca este doar de cateva ore in aceasta casa,tot este lafel de indragita ca si celelalte personaje E dragutza,inteligenta,glumeata si mai ales prietenoasa!Va adora sa fie un STAR al acestei emisiuni
Mancare preferata:CUPKACKES
Jucarie preferata:MS Birdy plush toy
Webkinz TYE DIE PUPPY
Numele lui este Rexi si este un webkinz tie dye puppy.Este jucaus,loial si uneori mai neindemanatic.El se cunoaste cu Izzy de mic copil si au fost cei mai buni prieteni de la cateva luni.Dar intre timp se aprinde o scanteie intre ei,dar asta va ramane de vazut doar daca urmariti WEBKINZ STORY
Mancare preferata:psf tie dye puppy
Jucarie preferata:O minge de baseball
Webkinz texting puppy
Numele ei este Izzy,si chiar daca este doar de cateva ore in aceasta casa,tot este lafel de indragita ca si celelalte personaje E dragutza,inteligenta,glumeata si mai ales prietenoasa!Va adora sa fie un STAR al acestei emisiuni
Mancare preferata:CUPKACKES
Jucarie preferata:MS Birdy plush toy
Webkinz TYE DIE PUPPY
Numele lui este Rexi si este un webkinz tie dye puppy.Este jucaus,loial si uneori mai neindemanatic.El se cunoaste cu Izzy de mic copil si au fost cei mai buni prieteni de la cateva luni.Dar intre timp se aprinde o scanteie intre ei,dar asta va ramane de vazut doar daca urmariti WEBKINZ STORY
Mancare preferata:psf tie dye puppy
Jucarie preferata:O minge de baseball
Cahna si Fire
Hmm...Si mai e altcineva?Am uitat...Limita concursului este 15 octombrie
Pui poze cu Izzy?
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
Da,o sa pun::SONY:: a scris:Pui poze cu Izzy?
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 3 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum