Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

♥My Creations ♥

+32
Rainbow_Dash
Viviana2011
Candy:3
anutza.puppy
BlueRose
☆Lidia☆STAR☆
anootza
~Teodora~
CookieAndCupcake
SweetGirl
Rossella12
Sonia-Maria.2002
Adelaina
PaulicaDragutica :)
Webkinz Romania
doriutza
Malinuta
bidrye
Suzana mi-ai furat banana
Teo13Teodora♥
*MyLittlePuppy*
Sony.Mary.2002
Laur77
Adrian2003
Rallu.Love
Yulyca24
zinzimima
**PuppyEyes**
mythomas
BrunoClau
valicescu
::SONY::
36 participanți

Pagina 7 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

In jos

Va place microsite-ul meu?

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_lcap34%♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_rcap 34% 
[ 13 ]
♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_lcap8%♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_rcap 8% 
[ 3 ]
♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_lcap8%♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_rcap 8% 
[ 3 ]
♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_lcap11%♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_rcap 11% 
[ 4 ]
♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_lcap18%♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_rcap 18% 
[ 7 ]
♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_lcap16%♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_rcap 16% 
[ 6 ]
♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_lcap5%♥My Creations ♥ - Pagina 7 Vote_rcap 5% 
[ 2 ]

Total voturi : 38

Sondaj inchis

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Empty Re: ♥My Creations ♥

Mesaj  Adelaina Joi 29 Noi 2012, 6:00 pm

Poza ta e gata. Cool

Adelaina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Vin 30 Noi 2012, 8:23 am

Adelaina a scris:Frumos.Sper sa vi se indeplineasca dorinta clap
Eu ce sa imi doresc?O carte si un webkinz. bounce
clap

CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Vin 30 Noi 2012, 8:37 am

Intrebare:De care personaj va place mai mult din WEbkinz Story Question
1)Sasha
2)Savannah
3)Foxy
4)Lola

CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Adelaina Vin 30 Noi 2012, 2:28 pm

CookieAndCupcake a scris:Intrebare:De care personaj va place mai mult din WEbkinz Story Question
1)Sasha
2)Savannah
3)Foxy
4)Lola

2)

Adelaina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:46 pm

Foxy:Neatza Sunshine!Ce-ai mai fct nu prea ne-am mai vzt!
Sunshine:Pai...Am stat cu Atena mai mult Razz
Foxy:Eu cu Sasha,dar imi lipsesc zilele in care stateam impreuna!Si apropo,am vesti super tari ^^
Sunshine:IA s-aud!
Foxy:Va veni in vizitaaaa BROWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
Sunshine:CEEE Exclamation Question DE ce l-ai invitat Exclamation Question Mad
Foxy: Shocked Credeam ca vrei sa te vezi cu el ! > :-(
Sunshine:NUUUU!!!!!!!Nu stii ca sunt impreuna cu FRankie Exclamation Question
Foxy:Joci la doua maini Question Nu-i de bine!
----------------------------------------------------------------------------------------------
DING DONG!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Sunshine:EL E!!!!!
----------------------------
Sunshine:Buna Brown! ^^
Brown:Hey Sunshineeee!Nu ne-am mai vazut de ogramada de timp!Mi-ai lipsit asa de mult!
Sunshine:Da,si tu mie! Sad
Brown:Vrei sa ne intalnim diseara Question Smile
Sunshine:[Off,sunshine,pari si tu mai familiara Mad dar diseara ma intalnesc cu FRankie!Trebuie sa inventez o scuza!Dar totusi Brown este...mai....BROWN decat FRankie scratch In fine,sa par confuza si sa accept]
Sigur ca da! ^^
Brown:Pfiu,credeam ca nu vei accepta!
Sunshine:Uhum.... pale

CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:49 pm

Sunshine s-a dus in camera.....

Sunshine:Oh doamne!Ce a fost in capul meu sa ma intalnesc cu FRankie!Dar ia stai!Cand m-a inselat cu Cahna....cred ca a uitat Twisted Evil Acum o sa mi-o plateasca!Vai!De cand am devenit asa de malefica Twisted Evil Atena ma invata numai de rau Twisted Evil

CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 9:52 pm

Sunshine se duce la Frankie......
Sunshine:Frankie...Stii..
Frankie:Ce s-a intamplat Question
Sunshine:Nu cred ca mai merge!
Frankie:Ce sa nu mai mearga Question
Sunshine:Noi doi....
Frankie:Te desparti de mine Question
Sunshine:Da..... Sad Imi pare rau,dar Brown a venit si nu ii pot rezista!
Frankie:In fine,stiam ca se va sfarsi singura mea relatie dintotdeauna! =((
Sunshine:Frankie,nu gandi asa!Esti un baiat destept,frumos si dulce!
Frankie:Atunci de ce te desparti de mine Question
Sunshine : -_-'

CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 02 Dec 2012, 10:18 pm

Savannah:OMG!!!!Hey Loli ia uite!!!![webkinz rockerz cow]
Loli:Ce e?
Savannah:MUSIC!Se tine de mana cu Furgy Crying or Very sad
Loli:Inca mai plangi dupa el!? Pe bune!Tipul nu te merita!
Savannah:Da dar prima iubire nu se uita niciodata...Si in plus nu suport sa-l vad cu Furgy >:-(
Loli:Ei bine nu o sa-l mai vezi!
Savannah:De ce?
Loli:Pentru ca vine inspre noi!
Savannah: Neutral
Loli:psst!Sa pari indiferenta,ok?
Savannah:Ok,no problem Wink
----------------------------------------------------------------------------------------

Music:Hey fetelor!Ce faceti? Smile
Loli:Ce-i draga te-a parasit Furgy?
Music:Nu,dar mi-a venit dragul sa stau cu voi Smile
Savannah:Ce vrei Music!?
Music:Aww...Ti s-a luat plasturele de la guritza si vorbesti cu mine cyclops
Savannah:(in soapta catre Loli) [cata vodka a baut?] =))))
Music:N-am baut nimic!Doar ca trec printr-o perioada mai dificila....
Savannah:Sa ghicesc!Te-ai despartit de Furgy Rolling Eyes
Music:Ar trebui sa te faci ghicitoare...Asa ca vei avea nevoie si de un ghicitor Smile
Savannah:Nu mersi,lucrez solo Wink
Music:Atunci vino tu Loli!
Loli:In visurile tale Rolling Eyes
Music:Atunci visez chiar acum!
Loli:Hmm...Ce s-a intamplat cu adevarat? Suspect
Music:Iti zic in soapta[eu inca o plac pe Savannah,dar in acelasi timp nu ma pot desparti de Furgy ca ma ajuta la lansarea unui disc,deci de aceea m-am despartit si de Savannah.Acum sa nu ma crezi vreun porc sau ceva,dar eu o iubesc pe Savannah,si am nevoie de acel disc,caci altfel me dadeau afara din "caminul de liceu".Fiecare de acolo are cate un disc lansat,si altfel ramaneam pe straz]
Loli:[uh!"Ce situatie nasoala!Ok,vad eu cum va cuplez ^^]
Music:[ okey ^^]

CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 03 Dec 2012, 7:09 pm

Loli:Savannah!
Savannah:Loli!Ce e? =)
Loli:Uite,am discutat cu Music,si....
Savannah:Nu ma intereseaza! Rolling Eyes
Loli:....si mi-a zis ca ii e dor sa va intalniti,si ii pare rau!Si pe mine chiar m-a impresionat :')
Savannah:Daca el crede ca ma convinge cu asa ceva,sa viseze in continuare Wink
Loli:Hai mah!
Savannah:Neah! Smile

CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Mier 05 Dec 2012, 3:15 pm

Toti webkinzii mei s-au adunat in jurul bradului.Mici priviri se vad pe dinafara casei la geam.Zici ca este concert.Defapt doar vine Mos Nicolae,iar webkinzii asteapta cu sufletul la gura sa vina Mosul cel iubit.Probabil pentru ca vor sa fie mai multi la numar Razz In fine,voi povesti despre cele intamplate.....

Eu:Webkinzilor!Hello![eram in camera mea,si nici un webkinz nu era prezent... undecided ]
Ma uit pe balcon,nimeni din nou!M-am ingrijorat,dar mi-am amintit ca ei pot fi si jos,la parter,unde se afla bradul...Dar totusi era ciudat ca s-au dus toti!
Cand ma uit!Toti webkinzii stateau in cate o gheata de a mea,si il asteptau pe Mos Nicolae,ei crezand ca se camufleaza Suspect
.....
Eu: Ce faceti aici,si mai ales,ce faceti cu toate ghetele mele si ale parintilor mei Exclamation Question Suspect
Webkinzii:Amdsfhrlklgbslkgbsdjkfb
Eu:Sa zica doar unul!PE ROMANA,VA ROG Smile Zi tu,Lola!In tine am cea mai mare incredere Rolling Eyes
Lola:Pai noi il asteptam cu sufletul la gura pe Mos Nicolae,si cum noi nu avem ghetute,le-am curatat si purtat pe ale tale!Noi daca stam in ghete ca niste jucarii obisnuite,nimeni nu ne va observa,si nimeni nu va pierde nimic din venirea lui Mos Nicolae Very Happy
Eu:Macar mi-ati spalat toate ghetele xD In fine,nu puteti sta la nesfarsit asa! Wink
Lola:Doar suntem entuziasmati.....
Eu:Ok,ok bow Dar sa nu umblati la niciun cadou pana vin eu,ptc fiecare are cadoul lui,si ca de obicei vor fi sortate cu etichete cu numele pe ele Very Happy Deci nu le despachetati,ok Question
Lola:Ok Wink
Eu:Dar oricum Mosul va sti ca voi defapt sunteti reali Rolling Eyes
Lola:Si ce daca...Stam si noi sa facem cunostiinta cu el! Wink
Eu:Daca stati aici,nu va mai veni mosul Razz El nu vine decat la webkinzii ascultatori de stapanii lor,care in acelasi timp nu au voie sa-l vada,deci daca vreti sa-l vedeti,nu veti mai primi nimic tongue

Atunci au navalit toti pe scari ca un vartej,de parca era tornada...Ce minte buna am tongue
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare Localizare : Pe scaun,LOOL =))
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 144004

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Joi 06 Dec 2012, 7:34 am

Hai sa facem cunostiinta cu noii membri ai familiei mele:

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Pizap.com10.1820616084150971354771712740

Ea este Hearty,o Love Monkey

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Pizap.com10.78809991804882881354771906772

El este Koko,un Golden Lion Tamarin

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Pizap.com10.0197916436009109021354772021911

El este Coconut,un Cocoa Lab

Sper ca v-au incantat privirile micile nazbatii de animalute Smile
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Joi 06 Dec 2012, 7:43 am

Cred ca de acum se va numi microul[in perioada asta de sarbatori] Webkinz Christmas sau ThreeFriendsChristmasAdventure....Nu stiu....
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Joi 06 Dec 2012, 7:47 am

Sa facem cunostiinta cu 3 membrii nazbatiosi.Ei sunt Hearty,Coconut si Koko,niste WEbkinzi cu adevarat deosebiti prin farmecul lor aparte.I-am primit in seara de 5 Decembrie,cand credeam ca nu voi primi ce mi-am dorit...Am primit chiar mai mult de atat!Si sunt fericita pentru asta!Ei vor fi webkinzii lunii Decembrie,avand in vedere ca eu de obicei imi luam 3 W de sarbatori,acum acestia i-am primit odata,si totul este in regula Very Happy
Cu ei voi merge la zapada,la munte,peste tot!Asa ca sper sa urmariti Webkinz Story in continuare Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Joi 06 Dec 2012, 9:20 pm

cred ca voi schimba umpic pe aici...Cred ca voi vorbi in mod special despre Coconut,Koko si Hearty Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Joi 06 Dec 2012, 9:31 pm

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Images?q=tbn:ANd9GcTIKKeucpruSNDgjdLreQ0cdxqetaEthTZpNRunn8iWUMg47fMIlQ

Buna!Eu sunt Hearty!Ieri am fost primita de stapana mea de la Mos Nicolae.El a fost indulgent cu mine,aducandu-ma in dar.
sa va spun povestea mea!
Eu provin dintr-un satuc din Africa.Acolo traiam impreuna cu mama si tata.Ei nu erau exigenti,dar uneori[mai tot timpul] imi atrageau atentia sa nu mai fiu asa de agitata[cum sunt eu de fel],dorind sa ma tina cat mai aproape de ei pentru a invata sa fiu de "vita nobila"
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Joi 06 Dec 2012, 9:39 pm

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Images?q=tbn:ANd9GcQoa4Px77OJL0U4Os0gsxUzptmhejuu2whEE_EQ4keBHd63loN7

Salut!Eu sunt Coconut,un Cocoa Lab!Ieri am fost adus in dar Anei,cea mai buna stapana!Am vazut-o inainte in magazin cand voia sa ma ia,dar dupa aceea a realizat ca se apropie Mos Nicolae,si m-a primit in dar.
SA va spun cateva despre mine.Eu vin dintr-o casa obisnuita.Acolo traiam cu mama si cu tata.Ei erau foarte buni cu mine,toate poftele mi le faceau!Fiind singurul pui al lor,ei ma tratau bineinteles cu bunatate si tandrete.Dar un singur defect avea viata aceasta perfecta:noi eram caini de concurs,si in fiecare zi aveam cate un concurs.De aceea mama si tata n-au vrut sa fie exigenti cu mine,pentru a-mi oferi spatiu sa ma dezvolt de unul singur,si sa am comportamentul meu aparte,care,daca nu era bun,era corectat la o varsta mai mare.Pot zice ca sunt un Webkinz norocos!Niciodata n-am infruntat vreun obstacol mai greu.
Cei mai buni prieteni ai mei sunt,evident,Hearty si Koko,pe care i-am intalnit chiar de cand eram foarte mici.
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Joi 06 Dec 2012, 9:44 pm

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Images?q=tbn:ANd9GcTQ-jFGHu6SUy8AgM5qDUUtqLPlFv2NEe3k50ZL8OJY3f-oSJES1g

Buna!Eu sunt Koko!Sunt mai sensibil de fire.Sunt tare fericit ca in sfarsit am scapat de magazinul acela mohorat...Acum stau la caldurica aici in casa mea.
Eu provin dintr-un sat,respectiv cel al lui Hearty,si locuiam cu parintii mei si cu sora mea mai mica.Am dus o viata pe cinste.Cu jungle pline de copaci in care sa ma catar,cu peisaje de vis...Nici nu se putea mai bine!Nu pot zice ca am dus lipsa de ceva!Am avut o viata perfecta,si inca am!Niciodata nu m-a deranjat vreun gest de-al parintilor mei,caci ei erau practic exact ca mine,numai ca ei ma apara si ingrijesc.Ei sunt nazbatiosi,si se joaca in copaci cu noi.Niciodata nu m-a deranjat surioara mea mai mica.In ciuda varstei,ea parea de o seama cu mine.
Cei mai buni prieteni ai mei sunt Coconut si evident Hearty
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 8:28 am

♥My Creations ♥ - Pagina 7 Images?q=tbn:ANd9GcS-2YBjasrERu1EBGWDcvL-_2KiMcVEtBxE8ODaK6afszLEjJ_T

Hellaw! ^^ Eu sunt Candy Smile Sunt un webkinz Pink Punch Cheeky Dog,si ii am cei mai buni prieteni pe cei 3 "nazdravani"[pusi in ghilimele,caci eu sunt adevarata nazdravana P.S : Am spart 2 vaze de aseara cand am ajuns]
Eu vin dintr-un orasel al Cheeky Dog,unde intalnesti toate speciile de Cheeky Dog,inclusiv pe mine!Traiam cu mama,tata si cu speciile de Cheeky Dog...[era unul care avea nasul mai mare decat capul Razz ]
Noi toti pregateam sucuri,fiindca doar eram Pink Punch cheeky dog,si noi ne ocupam cu dozele de bauturi[nu cu alcool,sau altceva =)) ] si le distribuiam la fiecare casuta de Cheeky Dog.In acelasi timp,W blueberry cheeky dog se ocupau cu distribuirea prajiturilor cu afine la fiecare casuta.AStfel,cu totii ne completam unul pe celalalt.
[acolo era si un baiat dragut Twisted Evil ].
Dar acum sunt intr-un loc mult mai dragutz[avand in vedere ca nu mai trebuie sa fac suc(labute lipicioase mereu -_-')],unde am o familie mult mai mare decat o aveam eu [mama si tata],si mi-am facut o multime de prieteni noi,in special Ana,care ma ingrijeste pe mine mereu pe webkinz,si chiar se pricepe Very Happy Cred ca va face o treaba buna!Si inca o face!
Am vorbit prea mult =]] Mai mult decat orice alt WEbkinz =]]
Dar mai tre sa zic ceva....TEMPERAMENTUL MEU!!!
Eu sunt nazbatioasa de fel,si sunt intepata daca vine vorba ca cineva sa ma supere,eu nu plang!Doar le dau eu lectii Twisted Evil Lectii dureroase.Mereu ma distrez,si dupa cum am zis orice ar fi eu nu plang!Doar sunt facuta din "suc",si lacrimile amare m-ar topi [aceasta fiind doar o metafora]
Gata,gata bow Va las in pace,deja am vorbit de mi s-a topit toata zaharoza din mine geek
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 11:31 am

Candy:Neatza copilasi!
Hearty:Ce-ai patit Question
Candy:Sunt prea dulce...Imi mai trebuie niste sare pe mine,ca prea m-am indulcit =]]
Hearty:Asta asa e =]]
Candy:Si...I-ai vazut pe baieti Question
Hearty:Mda,se distreaza pe seama pisoiului...Il sacaie cu o frunza...Abia astept sa-l zgarie pe unul din ei pe fata,atunic le va fi invatatura de minte Twisted Evil
Candy:Chiar ca! =D
----------------------------------------------------------------------------------
Coconut:Hey fetelor!Ma jucam cu pisoiul si...
Hearty:Te-a zgariat Rolling Eyes =]]
Coconut:De unde stii Question
Hearty:Am ghicit Razz
Coconut Shocked
Candy:Hehe...Pana la urma trebuia sa se intample...Si banuiesc ca Koko a scapat basma curata,nu Question Suspect
Coconut: No
Hearty:Vezi...Ce ti-am spus eu...Ii cunosc prea bine ca sa-mi dau seama.Si in curand ii vei cunoaste si tu Twisted Evil
Candy:Voi pana nu v-o luati nu va lasati...Si unde e si alalalt Question
Coconut:Ah,Koko Question Um....Um...[ undecided ] Nu stiu angel
Candy:Se ascunde in brad,nu Question
Coconut: yes
----------------------------------------------------------
[si se auzi dintr-o data Hearty]
Hearty:Vai de mineeee! Neutral
Koko:Tine de brad,tine de brad.......
Hearty:Nu poooot!Ajutooooor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koko:Buna treaba! >:-(
Candy:CE s-a intamplat cu voi Question
Hearty:Nu e prea clar Question Din cauza lui Koko am cazut cu brad cu tot Mad
Coconut:Tot ce nu e potrivit la momentul de fata,este sa vina Ana,asa ca....
[nici nu apuca sa termine fraza,ca m-am si aratat]
Eu:CE ATI FACUT AIIIIIIIICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Question Question Question Question Question Question Question pale pale pale pale pale Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Toti:Nimic angel
Eu:Stiti ca veti curata absolut TOTUL de aici,nu Exclamation Question
Toti:Da,stim =[
Eu:Nu faceti fetele astea triste si inofensive,ca nu sunt de ajutor...Inafara de a lui Koko,are ochii cei mai mari xD....Glumeam!Veti strange totul,evident va voi ajuta si eu,caci nu puteti singuri! >:-(
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 11:55 am

Astazi Webkinzii mei vor merge afara,intr-o aventura Surprised Sunt nerabdatori,desigur Very Happy
De acum incolo pe webkinz Christmas[sau WEbkinz Story de Craciun] voi pune si videoclipuri cu cei 4 prieteni Very Happy Asa ca fiti pe faza Cool
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 1:00 pm

Candy:Ce faceti:?:

Hearty:Cine...Adica eu:?: =]]

Candy:Oh,cred ca iar am iluzii ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133

Hearty:Cum adica, "iar"Question♥My Creations ♥ - Pagina 7 613157

Candy:Nu conteaza...

Hearty:Imi poti spune!Ti-ai dat promisiunea ca suntem BFF,ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ai secrete fata de mine...Rolling Eyes

Candy:Bine,bine♥My Creations ♥ - Pagina 7 15308 Uneori,cand privesc,am impresia ca mai multe persoane,sau fenomene se intampla...Cred ca tre sa consult ori un psiholog,ori un oftalmolog...

Hearty:♥My Creations ♥ - Pagina 7 642450 Adica...Acum credeai ca eu sunt aici cu Koko si Coconut:?: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 781592

Candy:Mda...Dar cred ca ar trebui sa ma las de zahar,am inceput sa am iluzii Rolling Eyes

Hearty:Esti sigura ca sunt iluzii:?: pale

Candy:Pai ce altceva pot fii:?: Aseara cand stateam in pat si incercam sa adorm,am avut iluzia ca la geam sta o fantoma ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133

Hearty:♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133 Omg!Sau....

Candy:Sau...Ce:?:

Hearty:Sunt ADEVARATE!Mai bine am merge la un ghicitor...

Candy:Buna idee!Macar asa voi putea sa vad ce-i cu iluziile astea...
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 1:11 pm

Candy:Pfiu!In sfarsit am ajuns la ghicitoare...

Hearty:Ok,acum e "acum ori niciodata"...Oricat de inspaimantata ai fi de rezultate,trebuie sa intri pe usita aia mica Wink

--------------------------------------------------------------------------

Kitty:Bine ati venit in barlogul meu!Eu sunt Kitty,ghicitoarea![signature persian cat].Care dintre voi vrea sa-i prezic viitorul,sau sa-i citesc in palma:?: Oricare dintre voi este binevenita Smile

Candy:Eu sunt...DE la un timp am niste iluzii foarte ciudate...AStazi cand stateam cu ea,aveam impresia ca inca 2 prieteni de-ai nostri erau prezenti...Seara trecuta am avut iluzia ca la geam statea o fantoma,iar in a 2-a secunda cand m-am intors,disparuse! ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133 Ce se intampla cu mine:?:

Kitty:Da palma!.......

---------------------------------------------------------------------

Kitty:OMG!!!Tu esti o fiinta cu totul....SPECIALA!

Candy:Cam da,sunt facuta 90% din zahar,deci...

Kitty:Nu la asta ma refeream...TU!Poti prezice viitorul!!!!!!!!!!!!!!!

Candy:Stop!Deja e prea mult...Eu nu cred in asa ceva... Rolling Eyes

Kitty:Ce-ai prezis tu...S-a dovedit a fi real!Nu sunt iluzii...Tu la nastere ai fost blestemata de un spirit malefic!Acesta,le-a facut parintilor tai promisiunea ca daca la varsta de 15 ani vei merge pe cont propriu[adica acum],spiritul iti va da in schimb puterea nemuririi si a prezicerilor de viitor,sau cum le zici tu,"iluzii"

Candy:Gata "vrajitoareo"!Ai mers prea departe...De unde pana unde am ajuns la "magie" si la spirite malefice... Rolling Eyes

Kitty:Spiritele malefice ale Nafariei te-au blestemat!De ce nu vrei sa intelegi...

Candy:Acum totul are sens!Nafaria detine puteri de genul acesta...Dar de ce tocmai eu:?:

Kitty:Pentru ca tu ai fost aleasa...Nafaria nu suporta dulcegariile,ceea ce insemna ca nu suporta Pink Punch Cheeky Dog,si la momentul potrivit,adica cand te-ai nascut,ea a actionat!Am cunoscut-o pe Nafaria!M-am si luptat cu ea!Deci asteapta-te ca in fiecare clipa,insasi Nafaria sa ti se arate!Viata ta este in pericol,si trebuie sa ai grija de ea!

Candy:In fine,nu prea iau in seama ultima parte,dar OK!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 1:17 pm

Candy:Iti vine sa crezi ce a spus vrajitoarea:?: Rolling Eyes Mie nu-mi pasa...

Hearty:Defapt pe aici se cam intampla lucruri de genul asta,deci te poti astepta la orice ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133

Candy:Adica sa ma astept sa ma lupt cu Nafaria:?: Eu nu prea cred!Eu nu am forta sa ma bat cu o musca,dar cu Nafaria...Vedeti-va de treaba,eu nu ma lupt cu nimeni,si nu iau in seama nici o vrajitoare care lucreaza intr-o rulota pentru 2.99 de lei Rolling Eyes

Hearty:Poate in ea n-ai incredere,dar in mine ai:?:Ei bine eu zic ca ar trebui sa ai...Si in plus unde sunt baietii:?:

Candy:In bucatarie,unde sa fie...Acolo le e locul,ca de obicei...Baga in ei ca spartii...

Hearty:SA trecem la subiect!Lucruri ciudate vor incepe sa ti se intample...Daca n-ai incredere,intreab-o pe insasi Lola!Ea iti va spune exact ce ti-am spus si eu...Toti am trecut prin asta...Si nici tu nu vei fi o exceptie...

Candy:Ok!Daca ma duc la Lola si imi spune ceva diferit,nu voi mai avea niciodata incredere in tine!Sa ne fie de inteles...
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 1:26 pm

Candy:Buna Lola!

Lola:Hey Candy!Ce te-aduce pe aici:?:

Candy:Este o poveste lunga.....

-----------------------------------------------------------------------

Candy:.....Acum ai inteles:?:

Lola:OMG!Da este chiar adevarat!Hearty avea dreptate!Si ea a trecut prin asta,deci te poti astepta la orice,mai ales daca Kitty ti-a prezis totul,asa va fii!Kitty este o ghicitoare adevarata!Deci ai grija,trebuie sa iei in seama sfaturile pe care ti le da,nimeni nu are abilitati ca ea...

Candy:Oh,merci Lola!Iti raman datoare...♥My Creations ♥ - Pagina 7 15308♥My Creations ♥ - Pagina 7 15308♥My Creations ♥ - Pagina 7 15308

Lola:Npc!Dar tre sa ai mare grija...In cel mai rau caz,poti DISPAREA ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133 Si eu am disparut odata,cand venise Leo[signature lion]pentru prima data in casa,atunci si-a facut efectul vraja Nafariei...Am disparut pentru 1 saptamana,fiind de negasit!Nafaria ma duse intr-o lume oribila!Deci ai grija sa nu ti se intample si tie asa!Ca zanele rele sunt foarte viclene,niciodata nu te increde in ele!Altfel ti se va intampla ce mi s-a intamplat si mie...

Candy:Voi avea mare grija...Desi va fi mai greu,voi avea! Apropo,i-ai vazut pe Coconut si pe Koko:?:

Lola:Dap.I-am vazut in bucatarie,se indopau cu prajitura de ciocolata =]] Yummy!Pacat ca nu mi-au pastrat si mie ♥My Creations ♥ - Pagina 7 88453

Candy:Ei nici un biscuite nu ti-ar pastra,daramite o prajitura intreaga de ciocolata =]]

Lola:Halitii...Zici ca-s nemancati sau ceva...

Candy:Pai sunt...Nu pot rezista ei macar cu 3 feluri de masa pe zi...Lor le trebuie 10 =]] Si se mai intreba Coconut de ce i s-a pus numele asta...I s-a pus numele ptc are culoarea unei nuci de cocos,dar eu tot cred ca parintii l-au numit asa ptc e grasut ca o nuca de cocos =]]

Lola:=]]
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 1:33 pm

De acum incolo pe microul meu voi pune si dati de nastere a webkinzilor false,adica de exemplu zic ca cutarescu este nascut azi Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 1:41 pm

Coconut:Candy,ar trebui sa te simti mandra!Ziua ta e chiar maine,si tu inca nu te-ai pregatit cu nimic.Nici n-am primit datele petrecerii ♥My Creations ♥ - Pagina 7 895327 ....

Candy:Anul acesta va fii ceva mai restrans...Ma gandeam sa mergem la ai mei,sau sa ii chem pe ei aici...

Coconut:Cu parintii de ziua ta cand ar trebuii sa petreci:?: Neah,nu prea cred ca e potrivit!Sa te cicaleasca,si alte chestii...Ne,ne,ne!Daca nu dai tu petrecere,dau eu! >:-(

Candy:Ok,ai dreptate!Dar tot o sa-i vizitez,si vii si tu cu mine,si Koko si Hearty ♥My Creations ♥ - Pagina 7 696890

Coconut:Bine,bine ♥My Creations ♥ - Pagina 7 15308 Doar petrecere sa ai,si venim unde vrei tu! ♥My Creations ♥ - Pagina 7 0587

Candy:In regula!Voi vedea!Cred ca de ziua mea voi organiza un bal...Ma gandesc...

Coconut:Foarte bineee!Dar tre sa ne gasim parteneri de bal,in cazul meu partenera,dar timpul este cam scurt..

Candy:Hai,vrei petrecere:?:

Coconut:Bineinteles ca vreau yes

Candy:Atunci vezi tu cum faci si ce faci,altfel vii fara partenera Wink

Coconut:Bine... =]

----------------------------------------------------------------

Candy:Hey Hearty!Ma ajuti sa fac invitatiile pentru ziua mea Question Doar stii ca maine implinesc 15 ani Smile

Hearty:Desigur ca da!Am eu cateva idei ♥My Creations ♥ - Pagina 7 268640

Candy:Deja:!:Question In fine,nu conteaza...Tot ce conteaza este sa avem invitatii Very Happy

Hearty:Bazeaza-te pe mine!Am cateva idei incredibile...Si iti voi si arata variantele dupa ce le voi face Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Teo13Teodora♥ Sam 08 Dec 2012, 1:42 pm

super!
Teo13Teodora♥
Teo13Teodora♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 200581

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 2:09 pm

Teo13Teodora♥ a scris:super!

Mersi muult!Sper ca nu te superi ca folosesc si e uculoarea alb la micro...Te superi:?:
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Teo13Teodora♥ Sam 08 Dec 2012, 2:22 pm

CookieAndCupcake a scris:
Teo13Teodora♥️ a scris:super!

Mersi muult!Sper ca nu te superi ca folosesc si e uculoarea alb la micro...Te superi:?:
No
Teo13Teodora♥
Teo13Teodora♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 200581

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 5:17 pm

Candy:Oh...Maine incepe scoala -_-'...Si e prima mea zi de scoala de aici...Sunt emotionata rau...

Hearty:Heey!Cu cine vorbeai:?:

Candy:Oh,vorbeam cu mine,insumi...Stii ca fac si chestii dinastea...Sunt nebuuna ♥My Creations ♥ - Pagina 7 0587

Hearty:Hai ca ai ajuns prea departe ♥My Creations ♥ - Pagina 7 15308 Nu esti deloc nebuna!Apropo,maine e prima ta zi de scoala...Cum te pregatesti:?:

Candy:Ei,voi vedea!Avem vreo uniforma anume:?:

Hearty: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 24221 Uniforma obisnuita de scoala...Cum este la toate scolile Wink

Candy:Nici ca se putea mai rau ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133 Aveam o super tinuta pt maine...Dar acum cred ca o voi pastra pt cand vom merge probabil la mall =]

Hearty:Dar pana atunci este si ziua ta ♥My Creations ♥ - Pagina 7 268640

Candy:Da,dar la ziua mea ma voi imbraca cu ceva mai formal Wink Nu te poti imbraca la aniversare cu haine oarecare...Fac 15 ani!Va fi ceva cu totul special =3

Hearty:Aham...Si ti-am facut invitatiile,si deja le-am dat colegilor...

Candy:Fara sa mi le arati si mie:?:

Hearty:Oops...Am uitat EmbarassedEmbarassedEmbarassed

Candy:♥My Creations ♥ - Pagina 7 636560♥My Creations ♥ - Pagina 7 636560♥My Creations ♥ - Pagina 7 636560♥My Creations ♥ - Pagina 7 636560

Hearty:♥My Creations ♥ - Pagina 7 328962 Scuze...Imi pare rau...

Candy:In fine,nu-i nimik♥My Creations ♥ - Pagina 7 328962 Doar maine e ziua mea,nu as vrea sa stric perioada
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 5:33 pm

Candy:Aaa!Ce dimineata frumoasa de iarna...Pacat ca scoala o strica ^^

Coconut:Hellaw si neatzaaa!E timpul pentru scoalaaaa xD

Candy:Da ne-am prins si noi...Unde este Koko:?:

Coconut:Inca doarme... ♥My Creations ♥ - Pagina 7 781592

Candy:Aha,si ii trezesti pe toti,numa pe Koko nu >:-(

Coconut:Daca eu te enervez,sa vezi cum e profa' Razz Nu scapi de gura ei nici in mormant...

Candy:Vai!M-ai convins Rolling Eyes

------------------------------------------------------------

Hearty:Hai sa luam autobuzul scolii Very Happy Macar asa ajungem si noi in pauza sa mai stam de vorba umpic unul cu celalalt Very Happy

Koko:Hey!Nu ne mai grabi!A,uite autobuzul,hai sa mergeeem!Sa ajungem si noi intr-o pauza ♥My Creations ♥ - Pagina 7 696890

Hearty:Nu,nu ne grabim"deloc" =]]

Koko:Hehe...Hai sa terminam cu vorba!Coconut,Candy,HAIDEEEETI!!!!!!!!!!!!!!

Candy:Stai nene umpic...

Coconut:Haideeee!

-----------------------------------------------------------------

Candy:Hmm...Unde sa stau Question

Hearty:Stai aici langa mine...A,da!Si dupa sa vii cu mine sa-ti prezint camerele liceului Very Happy Sunt spatioase si pe placul fiecaruia in parte Very Happy De exemplu eu am o camera roz cu inimioare <3

Candy:Si eu cu ce o s-o am...Cu jeleuri:?:♥My Creations ♥ - Pagina 7 328962

Koko:Cam asa >:-P

Candy:Si...Pe cine vom avea diriginta:?:

Hearty:O vom avea diriginta pe Dna Zippi Very Happy E o profa' tare de treaba.Trebuie s-o cunosti Very Happy

Candy:Dar Coconut zicea ca e o profa nebuna ♥My Creations ♥ - Pagina 7 0587

Hearty:Lui nu-i place scoala,daramita profesorii Razz Dar Dna Zippi chiar e o profa' cool...Ne intelege foarte bine,si mereu ne ajuta...In fine,mai e o diriginta pe aici foarte crazy...Aceea este profa' noastra de sport Razz ♥My Creations ♥ - Pagina 7 0587 E nebuuuna!Saracii copii de clasa a 5-a Razz

Candy:=]] A 5-a:?: Eu credeam ca asta e liceu...Iar noi suntem bobocii... ♥My Creations ♥ - Pagina 7 781592

Hearty:Mda,dar uite care-i treaba...Aici invata clasele V-XII,si ceea ce inseamna ca ei sunt bobocii scolii,iar noi ai liceului...

Candy:Nu prea am inteles,dar nu conteaza Razz

CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 5:45 pm

Dna Zippi:Buna dimineata copii!Astazi vom face cunostiinta cu Candy!Ea este eleva noua.Va rog sa eliberati o banca si pentru ea.Multumesc!Candy este o Pink Punch Cheeky Dog,iar ea a fost transferata in locul Sarei[webkinz pink poodle].Aceasta a plecat,ceea ce pentru noi este mai bine,in fine,si ne-a transferat-o pe Candy Very Happy Deci sper sa-i fiti colegi buni si sa o ajutati Very Happy

Candy:Va multumesc Dna Zippi ^^ As putea sa stau langa Hearty Question

Dna Zippi:Bineinteles!Esti binevenita sa stai oriunde poftesti ^^

Candy:Va multumesc ^^

Dna Zippi:Ok,copii,acum as vrea sa fac prezenta:

Music-[prezent]

Candy-[prezent]

Hearty-[prezent]

Coconut-[prezent]

Koko-[prezent]

Yorkie-[prezent] [lil'yorkie]

Savannah-[prezent]

Loli-[prezent] [rockerz cow]

Ok copii!Se pare ca suntem toti!Ok Candy,acum as vrea sa citesti si semnezi regulamentul scolar ^^

Candy:Desigur Very Happy Doar sa-mi dati regulamentul Very Happy

Dna Zippy:Iata-l:

Sans Ms]]1.NU te juca cu obiectele de pret ale scolii[ghivece,dulapuri]

2.NU te bate cu nimeni din scoala!Violenta este interzisa.

3.Fara tablete\laptopuri la scoala.Acestea sunt de pret.Nimeni nu raspunde pentru ele!

4.Nu umblati cu focul prin scoala![/size]

Candy:Ok!L-am semnat!

Dna Zippi:Perfect!Acum Candy,te poti duce la locul tau!Multumesc pentru ca mi-ai acordat atentia necesara ^^ Revenim...Candy,eu va voi preda la toate materiile,exceptand sportul!La sport o aveti pe profesoara Celina[Persian cat],si nu ati vrea sa o suparati,ca are-o gura cat o sura =]]

Copii: =]]

Candy:Doamna,nu stiam ca sunteti asa de amuzanta!Si ma bucur ca sunteti ptc si eu sunt lafel Very Happy De felul meu,mai glumeata ^^

Dna Zippi:Asa si sa fii!Rasul e ca un medicament!Niciodata nu-l poti tine sub control =]

Candy:=] Asa esteeee!

*TRRRRR*

Dna Zippi:Se pare ca s-a sunat de iesire ^^ PAuza placuta!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 5:57 pm

Candy:wow ce super e liceul asta!

Yorkie:Da,da!Asta este liceul lui tata

Candy: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 613157

Hearty:[nu o lua in seama,e cam nebuna ♥My Creations ♥ - Pagina 7 0587 ]

Yorkie:Ce pari asa confuza!Eu sunt bogata!Si daca tu crezi ca imi vei lua locul la popularitate,te inseli amarnic!

Candy:Ok,nu bag de seama ce zici,ptc nu bag in seama inganfatii...

Yorkie:Iar nici eu nu bag in seama ciudatele =]]

Candy:Ce ti se pare asa de amuzant:?:

Yorkie:A fost super amuzant,dar tu nu stii sa te distrezi Rolling Eyes

Candy:As zice eu ce nu stii sa faci tu,dar nu vreau sa dau impresie proasta ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133

Yorkie: Bla,bla!!!!!!!!!

---------------------------------------------------

Hearty:ce voiai sa zici ca nu are:?:

Candy:E prea clar...Ii lipseste mintea,lool =]]

Hearty:=]]

Candy:Hmm...Cine e el:?:cherry

Hearty:A,da,el este nou!Numele lui este Frankie...S-a transferat de curant aici,la noi in liceu...Dar facea parte din alt liceu,cu Sunshine si Foxy...Dar acum ele nu sunt la liceul asta!

Candy:Super!E dragutz ♥My Creations ♥ - Pagina 7 615872

Hearty:Du-te sa vb cu el...

------------------------------------------------------------

Candy:B...B...Buna!

Frankie:Heey!Tu esti eleva cea noua:?:

Candy:Din cate se pare...Da! =]

Frankie:Super!Stai in banca de langa mine...Deci....Cum te cheama Question

Candy:Ma numesc Candy...Dar cred ca mi-a mentionat numele Dna Zippi de cateva ori... scratch

Frankie:[eram prea ocupat sa ma holbez la ea <3]Umm...N-am fost atent Embarassed

Candy:Eh,nu-i nimik!Nici eu nu-s prea atenta de obicei...Si...Vrei sa vii diseara la balul de ziua mea Question

Frankie:Uh,azi este ziua ta:?:

Candy: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 24221

Frankie:Sigur!Dar n-am partenera...

Candy:Nu-i nimic!Nici eu nu am partener...

Frankie:Pai daca nici tu n-ai partener,si nici eu partenera,ce zici sa...Mergem impreuna Question

Candy:Oh,ar fi super!Voi avea o rochie suuuper Very Happy

Frankie:Abia astept ^^

Candy:Nu cred ca astepti clipa mai mult decat mine,dar fie ca tine ^^ =]
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 6:43 pm

Hearty:deeci...Cu cine mergi diseara la bal Question ^^

Candy:Cu Frankie Smile

Hearty:affraid Supeer!Eu merg la bal cu un Rockerz Monkey pe nume Rock Very Happy E super cool...Crezi ca ne potrivim:?:

Candy:Well...Tu esti maimuta,el e maimuta...CE-ar putea merge mai bine:?: =]]

Hearty:Corect!~.~

*TRRRRR*!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------

Dna Zippy:Ok!Astazi incepem cu dirigentia Very Happy Sa vedem...Imi veti rupe niste foi de pe caiet cu tema "balul bobocilor" Very Happy Adica unde il organizam,cum se va numi,tema balului etc. Bine copii,cum vi se pare tema:?:

Elevii:Supeeer!

Dna Zippi:Ma bucur sa aud asta! ^^ Ok,spor la treaba!Dupa aceea imi veti pune aici toate foile,si vom trage la sorti.Primele 5 citate trase au sansa la castig ^^

Candy: Balul Bobocilor

Eu,Candy,propun ca de balul bobocilor sa-l organizam undeva la un restaurant sau terasa,si sa fie cu parteneri bineinteles,si cu niste jocuri tematice.Vom dansa,ne vom distra,vom bea vodka ♥My Creations ♥ - Pagina 7 696890 [defapt nu ca se supara Teo],si la sfarsit vom cadea pe jos.

TEMA balului va fii:Boboc Style

Boboc Style va fii tema ptc vom inventa un dans al nostru pe melodia Gangnam Style editata in Boboc Style!Si uitati si versurile:

******[linia melodica va fi notata asa]

BOBOC STYLE!Boboc style!

Noi suntem bobocii liceului acesta

Daca cineva e mic noi suntem aceia

Nimeni la prostii nu ne intrece

Mai ales la o petrecere!

Este minunat,sa fii boboc cat ai de INAINTAT

Sa fii boboc in viata ta de PIRAT,de PIRAT!

Suntem cei mai TAARI!Si nimeni[Hey] nu ne intrece[hey],noi suntem bobocii nelipsiti,mereu cuminti,si scosi din minti,de profesori ce ne scot din minti!

BOBOC STYLE!********* BOBOC STYLE,BO,BO,BO,BO BOBOC STYLE!....Si de aici melodia se va repeta.Ideea este unica[dupa cum cred eu]si din asta vom face o distractie nemaivazutaaaa!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 6:55 pm

Candy:Am terminat compunerea ^^

Dna Zippi:Era si timpul!Pune-o pe catedra ^^

Candy:Okey ~.~

-------------------------------------------------------------

*TRRRRR*!!!!!!!!!!!!!!!!

Dna Zippi:Se pare ca am terminat orele...Sunteti liberi sa va duceti la camerele voastre.Cineva s-o ajute si pe Candy sa se duca spre camera sa!Va multumesc!Si cred ca si stiu cine!TReaba aceasta o va savarsi Savannah,ea fiind printre primele inscrise si venite la liceul nostru Smile

---------------------------------------------------------------

Savannah:Hey!Eu sunt Savannah!

Candy:Eu sunt Candy,si din cate stii si tu,sunt eleva noua Very Happy

Savannah:Am auzit ca diseara dai o petrecere,defapt bal,de ziua ta...

Candy:Da Very Happy Toata lumea e invitata Very Happy

Savannah:Uh,deci si eu Question

Candy:Da,desigur Very Happy Cum altcumva sa ma imprietenesc cu noii mei colegi Question ♥My Creations ♥ - Pagina 7 978826

Savannah:Iti multumesc pt invitatie!Acum haide sa mergem spre camera ta!Uite aici si cheia,in caz ca vrei sa o incui Smile

Savannah:Si am ajuns! Very Happy Uite cheia!

Candy:Oh,mersi!Langa cine stau in camera Question

Savannah:Umm...Umm...Nu-ti pot spune ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133

Candy:De ce Question ♥My Creations ♥ - Pagina 7 613157

Savannah:Ok,dar promiti ca nu spui nimanui Question

Candy:Promit bow

Savannah:Ok!Tu stai in partea "blestemata" a liceului...Se zice ca aici a murit o eleva foarte rea...Si ea a promis sa se razbune pe orisicine intra in partea blestemata...Dar eu nu cred,nimeni nu a patit nimic... ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133

Candy:Ciudat...In fine,mie nu mi-e frica ♥My Creations ♥ - Pagina 7 341521 Asa ca nu am nicio problema

Savannah:Ok!Daca ai nevoie de mine,eu sunt la 4 camere distanta Smile Te ajut cu orice doresti Very Happy

Candy:Mersi! Smile
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 7:22 pm

Candy:Off...Ce tot se intampla cu mine:?: Am iluzii,un "spirit malefic" ma pandeste...CE-as putea sa fac...

*****:Booo!

Candy:Ce s-a auzit...

****:Chiar nu crezi in spirite:?: Hai sa-ti zic povestea mea!Eu eram o eleva ca si tine cand am sosit,numai ca am fost omorata aici!De aceea eu te crut pe tine!Toti zic ca bantui...

Candy:Pai chiar bantui Razz [Fara suparare]

****:Spune-le tuturor ca povestea nu este adevarata,si te voi rasplati!Diseara,la aniversarea ta,tu le vei spune tuturor ca legenda nu este reala!

Candy:Dar de unde stii...

****:Am ghicit ^^

---------------------------------------------------------------

Candy:Mai e doar 1 ora pana la petrecerea de ziua mea ♥My Creations ♥ - Pagina 7 895327 Abia astept Very Happy

*TRRRR*[suna telefonul]

Candy:Alo!

Hearty:Hellaw!CE faaaci:?: Nu te pregatesti de ziua ta:?:

Candy:Ba sigur ca da...Va veni Frankie sa ma ia la 18:00 Very Happy

Hearty:Super!Abia astept!Eu acum mi-am pregatit hainele,si ma mai uit dupa accesorii prin camera Very Happy

Candy:Eu tocmai imi faceam parul Razz Si planuiam balul de la cap la coada din nou Very Happy

Hearty:Sper sa nu-si faca aparitia Sunshine... ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133

Candy:De ce:?:

Hearty:Ptc ea a fost impreuna cu Frankie,si nu l-a uitat inca,si cred ca ar avea o reactie...A la Sunshine...

Candy:Huh...PErfect!Nici nu se putea mai bine >:-(

Hearty:Hai ca nu se intampla nimic...Si ce crezi,baietii isi gasesc partenere:?: ^^

Candy:La cat se indoapa cred ca o alunga si pe Cita[glamourous gorilla] =]]

Hearty:=]] Corect =]]
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Malinuta Sam 08 Dec 2012, 7:31 pm

sooper dar mai vreau >:]
Malinuta
Malinuta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare Localizare : Husi
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 176790

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 8:47 pm

*CIOC CIOC*

Candy:[asta trebuie sa fie Frankie]Hellaw!^^

Frankie:Buna Candy!Mergem la bal:?: Doar trebuie sa fii prima din sala venita...

Candy:Desigur!Stai sa-mi iau poseta si jacheta!Intra,te rog! Smile

Frankie:Merci,intru acum!

----------------------------------------------------

Candy:WOW!Ce aranjamente superbe <3 Chiar s-au ocupat mult de petrecerea mea elevii <3

Frankie:Da!E super!La fel si tu!^^

Candy:Oh,merci!Esti dulce ^^

Frankie:Merci lafel Very Happy

Candy:Sper sa ne intalnim cat de curand cu ceilalti!

Frankie:Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji pt asta... Smile

Candy:Adica...E ziua mea,trebuie sa....

Frankie:Shht!

[s-au sarutat]

Candy:♥My Creations ♥ - Pagina 7 916334 Aww!

Frankie:Au venit din invitati!Haide sa-i gazduim! Very Happy

--------------------------------------------------

Hearty:Dragilor,el este Rock Very Happy

Rock:Heey!Eu sunt Rock,un Rockerz Monkey Very Happy La multi ani,Candy!

Candy:Aww! Merci!Sa va conduc la masa,desi nu prea vom sta la masa Razz Decat vom dansa Surprised

[Ah,trebuie sa fac anuntul:pale: ] ATENTIE!!!!!

Stiti povestea aceea cu "fantoma" liceului Question

Toti:Da!pale

Candy:Nu este nimic adevarat Wink Nu va faceti griji Wink Asa ca nu mai raspanditi vestea,caci nimic nu este adevarat Wink

Toti:Okey Very Happy

------------------------------------------------------

DJ-ul:Acum este timpul sa-i cantam Multi ani traiasca lui Candy Very Happy SA va auzim vocileee!

Multi ani traiasca,multi ani traiasca,LA MULTI ANI!

Cine sa traiasca,cine sa traiasca,La MULTI ANI!

Candy sa traiasca,Candy sa traiasca,LA MULTI ANI!!!!

La multi ani cu sanatate,

SA iti dea Domnul tot ce doresti

Zile senine si fericire,

La multi ani,sa traiesti

La multi ani sa traiesti

LA MULTI ANIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frankie:A fost suuuper! Very Happy Acum se pare ca asta a fost...Acum te las la camera ta Smile

Candy:Nu-ti fa probleme Wink Va veni in seara asta Hearty la mine sa doarma Very Happy Deci nu voi ramane singurica...Ea s-a dus pana in parc [acum noaptea] pe langa lac cu Rock <3

Frankie:Super!

Candy:O invidiez pe Hearty!Ea poate face orice baiat sa se indragosteasca de ea,fiindca e o Love Monkey =[

Frankie:Tu n-ai nevoie de asa ceva!ai farmecul tau,si un baiat care e indragostit de tine ^^ <3

Candy:Aww!Dar acum chiar trebuie sa plec!Am promis ca o sun pe mama azi...M-a sunat si n-am raspuns Sad Paa!

Frankie:Vb la telefon,PAAA!!!!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 8:50 pm

*CIOC CIOC*

Candy:[asta trebuie sa fie Frankie]Hellaw!^^

Frankie:Buna Candy!Mergem la bal:?: Doar trebuie sa fii prima din sala venita...

Candy:Desigur!Stai sa-mi iau poseta si jacheta!Intra,te rog! Smile

Frankie:Merci,intru acum!

----------------------------------------------------

Candy:WOW!Ce aranjamente superbe <3 Chiar s-au ocupat mult de petrecerea mea elevii <3

Frankie:Da!E super!La fel si tu!^^

Candy:Oh,merci!Esti dulce ^^

Frankie:Merci lafel Very Happy

Candy:Sper sa ne intalnim cat de curand cu ceilalti!

Frankie:Eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji pt asta... Smile

Candy:Adica...E ziua mea,trebuie sa....

Frankie:Shht!

[s-au sarutat]

Candy:♥My Creations ♥ - Pagina 7 916334 Aww!

Frankie:Au venit din invitati!Haide sa-i gazduim! Very Happy

Hearty:Dragilor,el este Rock Very Happy

Rock:Heey!Eu sunt Rock,un Rockerz Monkey Very Happy La multi ani,Candy!

Candy:Aww! Merci!Sa va conduc la masa,desi nu prea vom sta la masa Razz Decat vom dansa Surprised

[Ah,trebuie sa fac anuntul:pale: ] ATENTIE!!!!!

Stiti povestea aceea cu "fantoma" liceului Question

Toti:Da!pale

Candy:Nu este nimic adevarat Wink Nu va faceti griji Wink Asa ca nu mai raspanditi vestea,caci nimic nu este adevarat Wink

Toti:Okey Very Happy

------------------------------------------------------

DJ-ul:Acum este timpul sa-i cantam Multi ani traiasca lui Candy Very Happy SA va auzim vocileee!

Multi ani traiasca,multi ani traiasca,LA MULTI ANI!

Cine sa traiasca,cine sa traiasca,La MULTI ANI!

Candy sa traiasca,Candy sa traiasca,LA MULTI ANI!!!!

La multi ani cu sanatate,

SA iti dea Domnul tot ce doresti

Zile senine si fericire,

La multi ani,sa traiesti

La multi ani sa traiesti

LA MULTI ANIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frankie:A fost suuuper! Very Happy Acum se pare ca asta a fost...Acum te las la camera ta Smile

Candy:Nu-ti fa probleme Wink Va veni in seara asta Hearty la mine sa doarma Very Happy Deci nu voi ramane singurica...Ea s-a dus pana in parc [acum noaptea] pe langa lac cu Rock <3

Frankie:Super!

Candy:O invidiez pe Hearty!Ea poate face orice baiat sa se indragosteasca de ea,fiindca e o Love Monkey =[

Frankie:Tu n-ai nevoie de asa ceva!ai farmecul tau,si un baiat care e indragostit de tine ^^ <3

Candy:Aww!Dar acum chiar trebuie sa plec!Am promis ca o sun pe mama azi...M-a sunat si n-am raspuns Sad Paa!

Frankie:Vb la telefon,PAAA!!!!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 11:01 pm

Candy:[oh trebuie s-o sun pe mama!]

Candy:Alo!Buna mama!Ce faci:?:

Mama:La multi ani scumpo!Bine,ma odihneam dupa o zi intreaga de munca...Tu cum te simti,cum te-ai acomodat cu noii colegi,cu liceul si cu camera ta:?:

Candy:Este foarte frumos!Avem o diriginta super de treaba,si colegi minunati!Liceul este spatios,si foarte bine intretinut,si camerele sunt grozave!Ele la inceput n-au tapet,noi ni le putem decora Very Happy Este super!

Mama:Ma bucur!Si ai organizat vreo petrecere de ziua ta:?:

Candy:Da!Am organizat o petrecere\bal Very Happy A fost super tare!

Mama:DEci sa inteleg ca a fost cu parteneri ^^...Povesteste-mi!

Candy:nu a fost cu nici un...

Mama:Haide nu te rusina!Cum crezi ca l-am cunoscut pe tatal tau:?: ^^

Candy:Bine,bine bow Numele lui este Frankie si este un Webkinz Border Collie Very Happy Este tare dragut si de treaba,m-a adus pana in camera Very Happy Si acum o astept pe Hearty sa doarma la mine in seara asta Very Happy

Mama:Ce dulce!Si spune-i lui Hearty ca o salut Smile Papa!Trebuie sa plec =]

Candy:Okey mama!Noapte buna ^^

Mama:Noapte buna,Candy!Sa ne mai suni cand mai ai timp Smile Si sa ne spui ce note ai luat in teze Smile

Candy:Okey mama,promit!Noapte buna!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Sam 08 Dec 2012, 11:12 pm

*Cioc cioc*

Candy:Vin imediat!

Hearty: Bunaa!Ce faaaaci:?:

Candy:Sunt foarte bine...Aproximativ...Stii...Defapt nu,nu iti pot spune!

Hearty:Ce se intampla:?:

Candy:Stii ce am zis despre acea legenda astazi la microfon Question Ei bine legenda este reala,dar nu este un spirit rau!Ba chiar azi am jucat macao impreuna Very Happy Este o eleva webkinz "moarta",dar totusi foarte de treaba Very Happy Ma distrez cu ea,pacat ca e moarta ♥My Creations ♥ - Pagina 7 781592

Hearty:Hmm...Ciudaaat!Adica...Stai,stai!Vrei sa spui ca un spirit prietenos "bantuie" aceasta camera:?: Si ca tu in persoana l-ai intalnit:?: =]]]]] Ma faci sa rad cu lacrimi =]]]

Candy:De ce nu ma crezi:?: Insasi ghicitoarea mi-a spus ca sunt cu totul speciala >:-( M-am suparat!

Hearty:Hai mwai!Eu nu te cred pana acel spirit nu mi se arata...

-------------------------------------------

[si si-a intors capul si...]

*****:Booh!

Hearty:AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! paleaffraidaffraid

****:=]]] Acum eu rad cu lacrimi =]]]

Hearty:Cine esti:?:

Candy:Las-o!Ti-am zis deja cine e!Numele ei este Larisa!Este o fata capturata intr-un corp invizibil!Doar eu o pot salva,doar daca destram blestemul:Acela de a face pe toata lumea sa creada ca povestea este doar un mit...Daca nu voi reusi,ma tem ca ea va ramane in continuare capturata!Este un Webkinz Signature Polar Bear!Ea trebuie sa revina la normal...

Hearty:Oh,Larisa,atunci trebuie sa te ajutam =[

Larisa:Fetelor,va voi ramane datoare daca veti dezlega blestemul bow Sunt capturata asa de aproape 6 ani ='[[ Ma puteti ajuta:?:

Candy:Larisa!Te poti baza pe mine!Nu stiu Hearty,dar eu iti promit ca imi voi da si viata ca sa te salvez yes

Larisa:Din fericire nu va fi nevoie!Dar iti multumesc Candy!Si apropo,in seara asta ce jucam,rummy:?:

Candy&Hearty: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 24221♥My Creations ♥ - Pagina 7 24221♥My Creations ♥ - Pagina 7 24221
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 09 Dec 2012, 8:24 am

Candy:Aaah!Ce dimineata superba Very Happy Defapt nu asa superba ptc ploua...Trebuie sa ma pregatesc sa merg la scoala...

--------------------------------------------------------------------------------

Dna Zippi:Ai intarziat!Treci la tabla!

Candy:Bine Dna Zippi...

Dna Zippi:Rezolva exercitiul de la tabla!^^

Candy:Gata doamna!Este corect?

Dna Zippi:Hmm,da,si pe acolo,da....Este corect!Treci la loc,ai scapat ♥My Creations ♥ - Pagina 7 696890

Candy:cheers

--------------------------------------------------------------------------

*TRRRRR*

Yorkie:Buna patetico!Vad ca tu ai cam tupeu sa-ti arati fata pe la scoala dupa balul ala nasol de ziua ta!

Candy:Ce tot spui acolo!? Tuturor le-a placut balul si s-au distrat de minune!

Yorkie:Nu ma refer la asta!Tu ai mers impreuna cu Frankie,care este iubitul meu!Adica a fost iubitul meu,si s-a despartit de mine astazi din cauza ta!

Candy:[cred ca a realizat si el ca e singurul cu minte dintre ei 2]Da bine,ptc esti enervanta de aceea te-a parasit!Si eu te-as fi parasit demuuult daca eram in locul lui Razz

Yorkie:GRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Candy:Hehe cherry

Candy:[of,trebuie sa-l intreb pe Frankie despre Sunshine...]

Candy:Buna Frankie! ^^

Frankie:Hey Candy!CE faci?

Candy:Uite bine,tocmai ce vorbisem cu Yorkie...Tu esti impreuna cu ea?

Frankie:Nu!Tocmai m-am despartit de ea...Pana si eu o poreclisem fara creier ^^

Candy:=]] In fine,sa trec la prim plan...Hearty mi-a spus ca tu ai fi impreuna cu Sunshine...Este adevarat?Ca daca da,eu nu pot sa-i fac asa ceva lui Sunshine...

Frankie:Nu este adevarat![ba da este,inca sunt cu Sunshine...Dar nu-i pot spune ei asta!]

Candy:Okey,tu esti baiat!Nu prea am incredere in fata ta dezavantajata la intrebarea mea...Asa ca voi vb cu insasi Sunshine...

Frankie:NUUUUU!!!!

Candy:DEci este adevarat,nu? Crying or Very sad Vreau adevarul!

Frankie:Da,este adevarat!

Candy:Dispari din fata mea!!!!!!!=[[

Hearty:Siii,ce faceti tu si Frankie in seara asta? ^^

Candy:Nu mai vreau sa-l vad pe cainele ala in fata ochilor mei!Niciodata!

Hearty:Este adevarat,nu?

Candy:Da!Iti vine sa crezi?M-a mintit tot timpul asta si m-a facut sa pretind ca pot avea incredere in el =[

Hearty:Asa sunt baietii!Ca niste fluturi,trecatori de la o floare la alta,florile fiind fetele...Niciodata nu te poti increde in ei =[ Din nefericire...O sa dureze mai mult pana te vei intalni cu "iubirea vietii" Razz

Candy:Asa e!Nu e primu baiat din viata mea,nici ultimul!

Hearty:♥My Creations ♥ - Pagina 7 94243 Asa te vreau!Te-am crescut bine =']

Candy:Hai,hai!
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 09 Dec 2012, 8:31 am

8 pagini?N-ar fi rau...Sa speram ca le fac intr-un final....
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Dum 09 Dec 2012, 10:47 am

Candy:Hellaw dragilor!Stiti,noi vom avea un nou membru Very Happy Acela va fi primit ori de Craciun ori de ziua stapanei noastre Very Happy Acel Webkinz va fi un Signature Siberian Husky...Propuneri de nume:?: Am vrea sa fie fata...Noi ne-am gandit la numele Tasha,Glacy,Antarctica...Nume mai,...Nush potrivite pt ea Very Happy ♥My Creations ♥ - Pagina 7 895327
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 1:46 pm

Aproape fac 8 pagini[app,daca fac acum 8 pagini,luati mesajul ca pe unul mai vechi] =]]
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ☆Lidia☆STAR☆ Lun 10 Dec 2012, 1:53 pm

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPER MICRO
☆Lidia☆STAR☆
☆Lidia☆STAR☆
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 144923

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 2:14 pm

☆Lidia☆STAR☆ a scris:SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPER MICRO
Thx =]
O sa mai postez mai tarziu dupa ce imi scriu la mate si romana Very Happy [si la engleza -_-'] =]] Si la religie =]] In fine,o sa mai postez cu siguranta azi mai mult de 3 dialoguri...DAca nu, inseamna ca am avut ziua prea ocupata
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 2:22 pm

DE-acum incolo o sa fac jurnalul Webkinzului meu[viitorului] Husky Siberian =D Va fii fata,ma gandesc foarte bine la nume,pt a-l pune la micro,si daca cumva ii pun alt nume,voi edita Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 2:46 pm

Spoiler:
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 2:47 pm

De fiecare data cand voi pune SPOILER va fii jurnalul lui Alaska Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 5:04 pm

Candy:Scuza-ma!Eu sunt Candy,si aceasta este camera mea ♥My Creations ♥ - Pagina 7 642450

Pufi:Oh,scuze!Cautam camera 13 de pe partea stanga[numita partea intunecoasa ♥My Creations ♥ - Pagina 7 642450 ]

Candy:Asta este camera 13 ♥My Creations ♥ - Pagina 7 642450

Pufi:Atunci suntem...Colege de camera:?:

Candy:Hmm...Parca fiecare cu camera lui...Cred ca o fi fost o greseala de tipar ♥My Creations ♥ - Pagina 7 781592 In fine,daca imi esti colega de camera,esti binevenita sa stai aici,cu mine Smile

Pufi:Aww <3 Ce dragutz din partea ta...Totusi n-as vrea sa te deranjez...

Candy:Daca vrei,putem merge maine la Dna Zippi sa lamurim totul...Ce clasa esti:?: Smile

Pufi:A 9-a F

Candy:Si eu lafel Very Happy Deci se pare ca avem aceeasi diriginta Very Happy Te vei acomoda repede cu Dna Zippi Very Happy Este foarte de treaba ♥My Creations ♥ - Pagina 7 692615 Mereu cand ii cerem ceva[adica ma refer la chestii legate de scoala],ea incearca din rasputeri sa rezolve problema Very Happy Dna Zippi este intr-adevar un profesor de incredere Very Happy

Pufi:Ma bucur,caci eu vin dintr-o scoala cu profesori foarte rai,motivul pt care m-am si mutat Smile Abia astept sa fac cunostiinta cu Dna Zippi Very Happy

Candy:Eu sunt un Pink Punch Cheeky Dog Very Happy Tu ce specie de webkinz esti,desi am cateva banuieli =]]

Pufi:Lol,sunt un Webkinz Holland Lop Bunny Very Happy

Candy:Ce zodie esti:?:

Pufi:Berbec Smile

Candy:Si eu ♥My Creations ♥ - Pagina 7 642450

Pufi:Ce tare Very Happy Culoarea preferata:?:

Candy:Roz

Pufi:Si a meaaa ♥My Creations ♥ - Pagina 7 615872Suuuper <3 Ne potrivim perfect!

Candy:Daaa ♥My Creations ♥ - Pagina 7 916334 ♥My Creations ♥ - Pagina 7 615872 Vrei sa fim BFF Question

Pufi:Desigur Smile
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 9:03 pm

[spoiler]Jurnalul lui Alaska

Bine dragilor,se pare ca am revenit!Astazi am avut o zi super si in acelasi timp groaznica dupa cum am zis.Sa va zic partea buna:

Eram la scoala generala de la mine din Antarctica,si cand deodata vine cel mai dragut baiat din scoala[un signature arctic fox] si m-a intrebat daca vreau sa ies cu el in oras <3 Bineinteles ca nu puteam sa-l refuz Razz Apropo numele lui este Bolt.

Si a fost o zi oribila ptc fitoasa clasei s-a plans doamnei directoare ca eu si Celina i-am ascuns rechizitele,hainele si ca am tras-o de par...Si de aceea si eu si Celina avem nota scazuta la purtare,Fitoasa [poreclita de noi] este favorizata...Tatal ei a intemeiat scoala[ce sa zic] ♥My Creations ♥ - Pagina 7 244133 Desi tatal ei le-a avertizat pe toate profele ca daca o favorizeaza pe Fitoasa[fiica lui =]] le concediaza...Si uite ca inca sunt la noi in scoala,inca predau,inca ne sacaie...

Mai pe scurt,abia astept sa ajung in liceul cel nou unde voi fi transferata...Macar acolo sa am si eu profesori normali =[ Am auzit ca avem o profa oribila la sport,in rest avem o diriginta...Ei,despre diriga' nu m-am informat,dar voi tine legatura si ma voi informa cat de curand.Daca nu,chiar cand voi merge la lice Very Happy [/spoiler]
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Lun 10 Dec 2012, 9:30 pm

Candy:Hmm.Pufi,ce zici sa mergem la sala de filme sa imprumutam un film:?: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 978826

Pufi:Avem si sala de filme:?: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 642450

Candy: ♥My Creations ♥ - Pagina 7 24221

Pufi:Atunci ok!

------------------------------------------

Candy:Ok am ajuns!Sala de filme este deschisa 24h\24h Very Happy Deci nu-s probleme Smile Doar sa nu ne intalnim cu Dna Zippi Razz

Pufi:Ok!Desi sunt nerabdatoare sa o intalnesc pe Dna Zippi,ma abtin pana maine =]

Candy:Haide sa luam un film!

Dna Zippi:Ce faceti dragelor:?: Candy,ea este noua eleva:?:

Candy:Dna Zippi affraid =]] Ne-ati speriat!Da,ea este Pufi noua eleva.As vrea sa pun o intrebare:Eu stiam ca fiecare cu camera lui,dar din cate scria pe foita ei,scria camera 13 partea stanga,dar camera aceea este locuita de mine...

Dna Zippi:Da,tu erai singura cu spatiu disponibil!Ea si-a dorit foarte mult sa vina anul acesta la liceul nostru,asa ca n-am avut de ales...Daca este vreo problema...

Candy:Nuuu!Nici o problema!Ma inteleg foarte bine cu ea,suntem aceeasi zodie,ne plac aceleasi lucruri,avem foarte multe in comun Very Happy Ma bucur chiar ca am o colega de camera ca sa nu mai stau singurica in camera...Uneori ma sperii,dar acum am venit sa luam un film pentru seara asta Very Happy Si poate trecem si pe la magazinul de bunuri al scolii si cumparam un pat pentru ea!Vom pune bani laolalta sa luam un pat Very Happy

Dna Zippi:Dragelor,paturile si necesarele pentru trait sunt cumparate din bugetul scolii Wink Vin cu voi sa le arat cardul meu de profesor Smile Veti beneficia de bunuri necesare gratuite,daca un profesor va insoteste ,care acesta are bineinteles cardul de profesor Wink Nu va faceti griji Wink Pufi,ce pat ai dori:?:

Pufi:Pai,as vrea un pat care sa fie foarte moale si confortabil...Gen un sac de dormit mai mare Very Happy Ca si patul exclusiv cu luminita deasupra Very Happy

Dna Zippi:Atunci acela sa fie Very Happy

----------------------------------------------------------------

Candy:Vezi,ti-am zis ca Dna Zippi este de treaba Very Happy

Pufi:Chiar nu credeam ca este asa dragutza <3

Candy:ce film luam Question

Pufi:Terror♥My Creations ♥ - Pagina 7 696890

Candy:DAAAA ♥My Creations ♥ - Pagina 7 696890

Dna Zippi:Fetelor,am venit cu patul Very Happy

Pufi:Va multumesc nespus de mult pentru ca mi-ati luat acest pat <3 Sunteti cea mai tare diriga'

Dna Zippi:Rosesc Embarassed

Candy:Ok,haide sa il punem ^^

Pufi:Gata!^^Haide sa ne uitam la film Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ☆Lidia☆STAR☆ Lun 10 Dec 2012, 9:56 pm

Cool ♥My Creations ♥ - Pagina 7 94243♥My Creations ♥ - Pagina 7 268640♥My Creations ♥ - Pagina 7 615872♥My Creations ♥ - Pagina 7 100206cheersI love you
☆Lidia☆STAR☆
☆Lidia☆STAR☆
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 144923

Sus In jos

Mesaj  Rossella12 Lun 10 Dec 2012, 11:01 pm

1. Cel mai tare micro on the world

2.parca o chema Beatrice???
Rossella12
Rossella12
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : so Happy:)
Localizare Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137602

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Mar 11 Dec 2012, 7:19 pm

Rossella12 a scris:1. Cel mai tare micro on the world

2.parca o chema Beatrice???

1.MErsiii <3

2.Beatrice e a lui Clau =] A mea se va numi alasca Very Happy
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Mar 11 Dec 2012, 7:25 pm

La scoala...

Candy: palepalepalepale Filmul de aseara a fost....

Pufi:GROAZNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! affraidaffraidaffraid

Candy:Ei bine de groaza am cerut,groaza am primit =]] Dar totusi era mai bine sa nu...

dintr-o data vine Coconut si o sperie...

Coconut:Hey Candy!

Candy:AAAAAAAAA!!!!!!!!!!M-ai speriat >=[

Coconut: scuze ♥My Creations ♥ - Pagina 7 696890 Cine este ea:?:

Candy:Ea e Pufi,noua eleva Very Happy Ne intelegem suuper bine,si avem multe in comun Very Happy

Pufi:Hey!Eu sunt Pufi un Holland Lop Bunny Very Happy Nu ca as vrea sa ma dau mare,dar sunt super =]] Glumeam Razz

Coconut:Esti tare de treaba!Cred ca vei fi inclusa in clubul popularilor

Candy:Clubul ce!Question

Coconut:Este clubul intemeiat de mine si Koko Razz

Pufi:Ei eu nu intru intr-un club intemeiat de 2 persoane Razz Fara suparare...=] Ptc nu prea cred ca ar avea rost...Asa pot si eu si Candy sa ne facem clubul bogatilor,chiar daca noi nu suntem bogate Razz

Candy:Uite,vezi:?: De-aia o iubesc pe fata asta <3 Asa,continua ^^

Pufi:Cred ca a fost destul =]]

Coconut:=]]

---------------------------------------------------------------------
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Mier 12 Dec 2012, 5:15 pm

Candy:Heey ^^ Ce faceti:?:

Pufi:Noi acum 2 nopti am stat pana la 5 dimineata sa ne uitam la un film de groaza affraid

Coconut:Am mai auzit... Rolling Eyes

Hearty:Candy,dar de cand esti asa buna cu Pufi:?: Ia uite,fata cea noua e acum cea mai tare si populara doar ptc sta cu tine...Ia uite-te la ea,pe mine chiar ma enerveaza Rolling Eyes

Candy:Dar ce-aveti cu ea:!:Question Si voi ati fost noi,si ea are dreptul sa fie prietena cu mine,Hearty!Ba chiar,astea 2 zile in care am stat cu ea,ne-am apropiat foarte mult!

Hearty:Dar nu-mi pasa,de ce trebuia sa fii BFF cu ea,in loc sa fii cu mine...

Candy:Inca sunt cu tine,draga,dar daca ti-e asa greu sa intelegi...

Hearty: .....
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CookieAndCupcake Mier 12 Dec 2012, 9:20 pm

Candy:Off Pufi,chiar imi pare rau...Nu se poarta in firea ei ♥My Creations ♥ - Pagina 7 781592

Pufi:Nu-i nimic Wink Nu-i vina ta...Si oricum eu nu ma supar,am invatat sa ignor pur si simplu...

Candy:Asa tre sa faci ♥My Creations ♥ - Pagina 7 100206

Pufi:Mersi ca ma incurajezi,dar in fine,tre sa mergem la ore...Avem olimpiada la mate vineri =[[ Mi-as dori sa am note mai mici,dar nu se poate =]] Ca asa,ma duc la toate olimpiadele posibile =]]

Candy:=]] Si eu-s lafel =]] Dar tre sa ne apucam de invatat...Si avem ora cu profa de sport pale Fii pregatita sa EXPLODEZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! affraidaffraidaffraid

Pufi:Nu,multumesc! =]]

-------------------------------------------------

Profa' de sport:Bine piticaniilor!Sa va vad! Suspect Mie puteti sa-mi ziceti Dna Cici^^!Stiu,am un nume ciudat dar incercati sa va obisnuiti!Acum,eu sunt un Webkinz Chihuahua[nu este un W de-al meu],si acum va voi scoate untura din voi!

Pufi:Dna Cici,stiti eu...

Dna Cici:Nu-mi pasa!Din momentul acesta NIMENI NU MA INTREABA NIMIC,CI DOAR STA ALINIAT IN LINIE,IN SIR INDIAN SI VA VOI SPUNE EU DUPA ACEA CE SA FACETI!

Pufi: Sad

Candy:Psst!Nu o lua in seama,asa a fct si cu mine Wink E doar nebuna ♥My Creations ♥ - Pagina 7 0587

Pufi:=]]

Dna Cici:Haideti acum sa va puneti in sir indian,10 tururi de alergare usoara,100 de flotari si exercitii la saltea!

Pufi:WTF!!!!!!!!!!

Candy:Haide sa facem,altfel ne scoate untura din noi =]] Crede-ma chiar face asta! =]] E atat de nebuna in cat e in stare de ABSOLUT orice ♥My Creations ♥ - Pagina 7 0587

Pufi:Da,m-am cam prins =]]
CookieAndCupcake
CookieAndCupcake
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum