♥My Creations ♥
+32
Rainbow_Dash
Viviana2011
Candy:3
anutza.puppy
BlueRose
☆Lidia☆STAR☆
anootza
~Teodora~
CookieAndCupcake
SweetGirl
Rossella12
Sonia-Maria.2002
Adelaina
PaulicaDragutica :)
Webkinz Romania
doriutza
Malinuta
bidrye
Suzana mi-ai furat banana
Teo13Teodora♥
*MyLittlePuppy*
Sony.Mary.2002
Laur77
Adrian2003
Rallu.Love
Yulyca24
zinzimima
**PuppyEyes**
mythomas
BrunoClau
valicescu
::SONY::
36 participanți
Pagina 8 din 10
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Va place microsite-ul meu?
Re: ♥My Creations ♥
Candy:Scuza-ma!Eu sunt Candy,si aceasta este camera mea
Pufi:Oh,scuze!Cautam camera 13 de pe partea stanga[numita partea intunecoasa ]
Candy:Asta este camera 13
Pufi:Atunci suntem...Colege de camera:?:
Candy:Hmm...Parca fiecare cu camera lui...Cred ca o fi fost o greseala de tipar In fine,daca imi esti colega de camera,esti binevenita sa stai aici,cu mine
Pufi:Aww <3 Ce dragutz din partea ta...Totusi n-as vrea sa te deranjez...
Candy:Daca vrei,putem merge maine la Dna Zippi sa lamurim totul...Ce clasa esti:?:
Pufi:A 9-a F
Candy:Si eu lafel Deci se pare ca avem aceeasi diriginta Te vei acomoda repede cu Dna Zippi Este foarte de treaba Mereu cand ii cerem ceva[adica ma refer la chestii legate de scoala],ea incearca din rasputeri sa rezolve problema Dna Zippi este intr-adevar un profesor de incredere
Pufi:Ma bucur,caci eu vin dintr-o scoala cu profesori foarte rai,motivul pt care m-am si mutat Abia astept sa fac cunostiinta cu Dna Zippi
Candy:Eu sunt un Pink Punch Cheeky Dog Tu ce specie de webkinz esti,desi am cateva banuieli =]]
Pufi:Lol,sunt un Webkinz Holland Lop Bunny
Candy:Ce zodie esti:?:
Pufi:Berbec
Candy:Si eu
Pufi:Ce tare Culoarea preferata:?:
Candy:Roz
Pufi:Si a meaaa Suuuper <3 Ne potrivim perfect!
Candy:Daaa Vrei sa fim BFF
Pufi:Desigur
Pufi:Oh,scuze!Cautam camera 13 de pe partea stanga[numita partea intunecoasa ]
Candy:Asta este camera 13
Pufi:Atunci suntem...Colege de camera:?:
Candy:Hmm...Parca fiecare cu camera lui...Cred ca o fi fost o greseala de tipar In fine,daca imi esti colega de camera,esti binevenita sa stai aici,cu mine
Pufi:Aww <3 Ce dragutz din partea ta...Totusi n-as vrea sa te deranjez...
Candy:Daca vrei,putem merge maine la Dna Zippi sa lamurim totul...Ce clasa esti:?:
Pufi:A 9-a F
Candy:Si eu lafel Deci se pare ca avem aceeasi diriginta Te vei acomoda repede cu Dna Zippi Este foarte de treaba Mereu cand ii cerem ceva[adica ma refer la chestii legate de scoala],ea incearca din rasputeri sa rezolve problema Dna Zippi este intr-adevar un profesor de incredere
Pufi:Ma bucur,caci eu vin dintr-o scoala cu profesori foarte rai,motivul pt care m-am si mutat Abia astept sa fac cunostiinta cu Dna Zippi
Candy:Eu sunt un Pink Punch Cheeky Dog Tu ce specie de webkinz esti,desi am cateva banuieli =]]
Pufi:Lol,sunt un Webkinz Holland Lop Bunny
Candy:Ce zodie esti:?:
Pufi:Berbec
Candy:Si eu
Pufi:Ce tare Culoarea preferata:?:
Candy:Roz
Pufi:Si a meaaa Suuuper <3 Ne potrivim perfect!
Candy:Daaa Vrei sa fim BFF
Pufi:Desigur
CookieAndCupcake- Webkinz Signature
[spoiler]Jurnalul lui Alaska
Bine dragilor,se pare ca am revenit!Astazi am avut o zi super si in acelasi timp groaznica dupa cum am zis.Sa va zic partea buna:
Eram la scoala generala de la mine din Antarctica,si cand deodata vine cel mai dragut baiat din scoala[un signature arctic fox] si m-a intrebat daca vreau sa ies cu el in oras <3 Bineinteles ca nu puteam sa-l refuz Apropo numele lui este Bolt.
Si a fost o zi oribila ptc fitoasa clasei s-a plans doamnei directoare ca eu si Celina i-am ascuns rechizitele,hainele si ca am tras-o de par...Si de aceea si eu si Celina avem nota scazuta la purtare,Fitoasa [poreclita de noi] este favorizata...Tatal ei a intemeiat scoala[ce sa zic] Desi tatal ei le-a avertizat pe toate profele ca daca o favorizeaza pe Fitoasa[fiica lui =]] le concediaza...Si uite ca inca sunt la noi in scoala,inca predau,inca ne sacaie...
Mai pe scurt,abia astept sa ajung in liceul cel nou unde voi fi transferata...Macar acolo sa am si eu profesori normali =[ Am auzit ca avem o profa oribila la sport,in rest avem o diriginta...Ei,despre diriga' nu m-am informat,dar voi tine legatura si ma voi informa cat de curand.Daca nu,chiar cand voi merge la lice [/spoiler]
Bine dragilor,se pare ca am revenit!Astazi am avut o zi super si in acelasi timp groaznica dupa cum am zis.Sa va zic partea buna:
Eram la scoala generala de la mine din Antarctica,si cand deodata vine cel mai dragut baiat din scoala[un signature arctic fox] si m-a intrebat daca vreau sa ies cu el in oras <3 Bineinteles ca nu puteam sa-l refuz Apropo numele lui este Bolt.
Si a fost o zi oribila ptc fitoasa clasei s-a plans doamnei directoare ca eu si Celina i-am ascuns rechizitele,hainele si ca am tras-o de par...Si de aceea si eu si Celina avem nota scazuta la purtare,Fitoasa [poreclita de noi] este favorizata...Tatal ei a intemeiat scoala[ce sa zic] Desi tatal ei le-a avertizat pe toate profele ca daca o favorizeaza pe Fitoasa[fiica lui =]] le concediaza...Si uite ca inca sunt la noi in scoala,inca predau,inca ne sacaie...
Mai pe scurt,abia astept sa ajung in liceul cel nou unde voi fi transferata...Macar acolo sa am si eu profesori normali =[ Am auzit ca avem o profa oribila la sport,in rest avem o diriginta...Ei,despre diriga' nu m-am informat,dar voi tine legatura si ma voi informa cat de curand.Daca nu,chiar cand voi merge la lice [/spoiler]
Candy:Hmm.Pufi,ce zici sa mergem la sala de filme sa imprumutam un film:?:
Pufi:Avem si sala de filme:?:
Candy:
Pufi:Atunci ok!
------------------------------------------
Candy:Ok am ajuns!Sala de filme este deschisa 24h\24h Deci nu-s probleme Doar sa nu ne intalnim cu Dna Zippi
Pufi:Ok!Desi sunt nerabdatoare sa o intalnesc pe Dna Zippi,ma abtin pana maine =]
Candy:Haide sa luam un film!
Dna Zippi:Ce faceti dragelor:?: Candy,ea este noua eleva:?:
Candy:Dna Zippi =]] Ne-ati speriat!Da,ea este Pufi noua eleva.As vrea sa pun o intrebare:Eu stiam ca fiecare cu camera lui,dar din cate scria pe foita ei,scria camera 13 partea stanga,dar camera aceea este locuita de mine...
Dna Zippi:Da,tu erai singura cu spatiu disponibil!Ea si-a dorit foarte mult sa vina anul acesta la liceul nostru,asa ca n-am avut de ales...Daca este vreo problema...
Candy:Nuuu!Nici o problema!Ma inteleg foarte bine cu ea,suntem aceeasi zodie,ne plac aceleasi lucruri,avem foarte multe in comun Ma bucur chiar ca am o colega de camera ca sa nu mai stau singurica in camera...Uneori ma sperii,dar acum am venit sa luam un film pentru seara asta Si poate trecem si pe la magazinul de bunuri al scolii si cumparam un pat pentru ea!Vom pune bani laolalta sa luam un pat
Dna Zippi:Dragelor,paturile si necesarele pentru trait sunt cumparate din bugetul scolii Vin cu voi sa le arat cardul meu de profesor Veti beneficia de bunuri necesare gratuite,daca un profesor va insoteste ,care acesta are bineinteles cardul de profesor Nu va faceti griji Pufi,ce pat ai dori:?:
Pufi:Pai,as vrea un pat care sa fie foarte moale si confortabil...Gen un sac de dormit mai mare Ca si patul exclusiv cu luminita deasupra
Dna Zippi:Atunci acela sa fie
----------------------------------------------------------------
Candy:Vezi,ti-am zis ca Dna Zippi este de treaba
Pufi:Chiar nu credeam ca este asa dragutza <3
Candy:ce film luam
Pufi:Terror
Candy:DAAAA
--------------------------------------------------
Dna Zippi:Fetelor,am venit cu patul
Pufi:Va multumesc nespus de mult pentru ca mi-ati luat acest pat <3 Sunteti cea mai tare diriga'
Dna Zippi:Rosesc
Candy:Ok,haide sa il punem ^^
Pufi:Gata!^^Haide sa ne uitam la film
Pufi:Avem si sala de filme:?:
Candy:
Pufi:Atunci ok!
------------------------------------------
Candy:Ok am ajuns!Sala de filme este deschisa 24h\24h Deci nu-s probleme Doar sa nu ne intalnim cu Dna Zippi
Pufi:Ok!Desi sunt nerabdatoare sa o intalnesc pe Dna Zippi,ma abtin pana maine =]
Candy:Haide sa luam un film!
Dna Zippi:Ce faceti dragelor:?: Candy,ea este noua eleva:?:
Candy:Dna Zippi =]] Ne-ati speriat!Da,ea este Pufi noua eleva.As vrea sa pun o intrebare:Eu stiam ca fiecare cu camera lui,dar din cate scria pe foita ei,scria camera 13 partea stanga,dar camera aceea este locuita de mine...
Dna Zippi:Da,tu erai singura cu spatiu disponibil!Ea si-a dorit foarte mult sa vina anul acesta la liceul nostru,asa ca n-am avut de ales...Daca este vreo problema...
Candy:Nuuu!Nici o problema!Ma inteleg foarte bine cu ea,suntem aceeasi zodie,ne plac aceleasi lucruri,avem foarte multe in comun Ma bucur chiar ca am o colega de camera ca sa nu mai stau singurica in camera...Uneori ma sperii,dar acum am venit sa luam un film pentru seara asta Si poate trecem si pe la magazinul de bunuri al scolii si cumparam un pat pentru ea!Vom pune bani laolalta sa luam un pat
Dna Zippi:Dragelor,paturile si necesarele pentru trait sunt cumparate din bugetul scolii Vin cu voi sa le arat cardul meu de profesor Veti beneficia de bunuri necesare gratuite,daca un profesor va insoteste ,care acesta are bineinteles cardul de profesor Nu va faceti griji Pufi,ce pat ai dori:?:
Pufi:Pai,as vrea un pat care sa fie foarte moale si confortabil...Gen un sac de dormit mai mare Ca si patul exclusiv cu luminita deasupra
Dna Zippi:Atunci acela sa fie
Candy:Vezi,ti-am zis ca Dna Zippi este de treaba
Pufi:Chiar nu credeam ca este asa dragutza <3
Candy:ce film luam
Pufi:Terror
Candy:DAAAA
Dna Zippi:Fetelor,am venit cu patul
Pufi:Va multumesc nespus de mult pentru ca mi-ati luat acest pat <3 Sunteti cea mai tare diriga'
Dna Zippi:Rosesc
Candy:Ok,haide sa il punem ^^
Pufi:Gata!^^Haide sa ne uitam la film
1. Cel mai tare micro on the world
2.parca o chema Beatrice???
Rossella12- Webkinz Signature Mic
Rossella12 a scris:1. Cel mai tare micro on the world
1.MErsiii <3
2.Beatrice e a lui Clau =] A mea se va numi alasca
La scoala...
Candy: Filmul de aseara a fost....
Pufi:GROAZNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Candy:Ei bine de groaza am cerut,groaza am primit =]] Dar totusi era mai bine sa nu...
dintr-o data vine Coconut si o sperie...
Coconut:Hey Candy!
Candy:AAAAAAAAA!!!!!!!!!!M-ai speriat >=[
Coconut: scuze Cine este ea:?:
Candy:Ea e Pufi,noua eleva Ne intelegem suuper bine,si avem multe in comun
Pufi:Hey!Eu sunt Pufi un Holland Lop Bunny Nu ca as vrea sa ma dau mare,dar sunt super =]] Glumeam
Coconut:Esti tare de treaba!Cred ca vei fi inclusa in clubul popularilor
Candy:Clubul ce!
Coconut:Este clubul intemeiat de mine si Koko
Pufi:Ei eu nu intru intr-un club intemeiat de 2 persoane Fara suparare...=] Ptc nu prea cred ca ar avea rost...Asa pot si eu si Candy sa ne facem clubul bogatilor,chiar daca noi nu suntem bogate
Candy:Uite,vezi:?: De-aia o iubesc pe fata asta <3 Asa,continua ^^
Pufi:Cred ca a fost destul =]]
Coconut:=]]
---------------------------------------------------------------------
Candy: Filmul de aseara a fost....
Pufi:GROAZNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Candy:Ei bine de groaza am cerut,groaza am primit =]] Dar totusi era mai bine sa nu...
dintr-o data vine Coconut si o sperie...
Coconut:Hey Candy!
Candy:AAAAAAAAA!!!!!!!!!!M-ai speriat >=[
Coconut: scuze Cine este ea:?:
Candy:Ea e Pufi,noua eleva Ne intelegem suuper bine,si avem multe in comun
Pufi:Hey!Eu sunt Pufi un Holland Lop Bunny Nu ca as vrea sa ma dau mare,dar sunt super =]] Glumeam
Coconut:Esti tare de treaba!Cred ca vei fi inclusa in clubul popularilor
Candy:Clubul ce!
Coconut:Este clubul intemeiat de mine si Koko
Pufi:Ei eu nu intru intr-un club intemeiat de 2 persoane Fara suparare...=] Ptc nu prea cred ca ar avea rost...Asa pot si eu si Candy sa ne facem clubul bogatilor,chiar daca noi nu suntem bogate
Candy:Uite,vezi:?: De-aia o iubesc pe fata asta <3 Asa,continua ^^
Pufi:Cred ca a fost destul =]]
Coconut:=]]
---------------------------------------------------------------------
Candy:Heey ^^ Ce faceti:?:
Pufi:Noi acum 2 nopti am stat pana la 5 dimineata sa ne uitam la un film de groaza
Coconut:Am mai auzit...
Hearty:Candy,dar de cand esti asa buna cu Pufi:?: Ia uite,fata cea noua e acum cea mai tare si populara doar ptc sta cu tine...Ia uite-te la ea,pe mine chiar ma enerveaza
Candy:Dar ce-aveti cu ea:!: Si voi ati fost noi,si ea are dreptul sa fie prietena cu mine,Hearty!Ba chiar,astea 2 zile in care am stat cu ea,ne-am apropiat foarte mult!
Hearty:Dar nu-mi pasa,de ce trebuia sa fii BFF cu ea,in loc sa fii cu mine...
Candy:Inca sunt cu tine,draga,dar daca ti-e asa greu sa intelegi...
Hearty: .....
Pufi:Noi acum 2 nopti am stat pana la 5 dimineata sa ne uitam la un film de groaza
Coconut:Am mai auzit...
Hearty:Candy,dar de cand esti asa buna cu Pufi:?: Ia uite,fata cea noua e acum cea mai tare si populara doar ptc sta cu tine...Ia uite-te la ea,pe mine chiar ma enerveaza
Candy:Dar ce-aveti cu ea:!: Si voi ati fost noi,si ea are dreptul sa fie prietena cu mine,Hearty!Ba chiar,astea 2 zile in care am stat cu ea,ne-am apropiat foarte mult!
Hearty:Dar nu-mi pasa,de ce trebuia sa fii BFF cu ea,in loc sa fii cu mine...
Candy:Inca sunt cu tine,draga,dar daca ti-e asa greu sa intelegi...
Hearty: .....
Candy:Off Pufi,chiar imi pare rau...Nu se poarta in firea ei
Pufi:Nu-i nimic Nu-i vina ta...Si oricum eu nu ma supar,am invatat sa ignor pur si simplu...
Candy:Asa tre sa faci
Pufi:Mersi ca ma incurajezi,dar in fine,tre sa mergem la ore...Avem olimpiada la mate vineri =[[ Mi-as dori sa am note mai mici,dar nu se poate =]] Ca asa,ma duc la toate olimpiadele posibile =]]
Candy:=]] Si eu-s lafel =]] Dar tre sa ne apucam de invatat...Si avem ora cu profa de sport Fii pregatita sa EXPLODEZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pufi:Nu,multumesc! =]]
-------------------------------------------------
Profa' de sport:Bine piticaniilor!Sa va vad! Mie puteti sa-mi ziceti Dna Cici^^!Stiu,am un nume ciudat dar incercati sa va obisnuiti!Acum,eu sunt un Webkinz Chihuahua[nu este un W de-al meu],si acum va voi scoate untura din voi!
Pufi:Dna Cici,stiti eu...
Dna Cici:Nu-mi pasa!Din momentul acesta NIMENI NU MA INTREABA NIMIC,CI DOAR STA ALINIAT IN LINIE,IN SIR INDIAN SI VA VOI SPUNE EU DUPA ACEA CE SA FACETI!
Pufi:
Candy:Psst!Nu o lua in seama,asa a fct si cu mine E doar nebuna
Pufi:=]]
-------------------------------------------------------------
Dna Cici:Haideti acum sa va puneti in sir indian,10 tururi de alergare usoara,100 de flotari si exercitii la saltea!
Pufi:WTF!!!!!!!!!!
Candy:Haide sa facem,altfel ne scoate untura din noi =]] Crede-ma chiar face asta! =]] E atat de nebuna in cat e in stare de ABSOLUT orice
Pufi:Da,m-am cam prins =]]
Pufi:Nu-i nimic Nu-i vina ta...Si oricum eu nu ma supar,am invatat sa ignor pur si simplu...
Candy:Asa tre sa faci
Pufi:Mersi ca ma incurajezi,dar in fine,tre sa mergem la ore...Avem olimpiada la mate vineri =[[ Mi-as dori sa am note mai mici,dar nu se poate =]] Ca asa,ma duc la toate olimpiadele posibile =]]
Candy:=]] Si eu-s lafel =]] Dar tre sa ne apucam de invatat...Si avem ora cu profa de sport Fii pregatita sa EXPLODEZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pufi:Nu,multumesc! =]]
Profa' de sport:Bine piticaniilor!Sa va vad! Mie puteti sa-mi ziceti Dna Cici^^!Stiu,am un nume ciudat dar incercati sa va obisnuiti!Acum,eu sunt un Webkinz Chihuahua[nu este un W de-al meu],si acum va voi scoate untura din voi!
Pufi:Dna Cici,stiti eu...
Dna Cici:Nu-mi pasa!Din momentul acesta NIMENI NU MA INTREABA NIMIC,CI DOAR STA ALINIAT IN LINIE,IN SIR INDIAN SI VA VOI SPUNE EU DUPA ACEA CE SA FACETI!
Pufi:
Candy:Psst!Nu o lua in seama,asa a fct si cu mine E doar nebuna
Pufi:=]]
-------------------------------------------------------------
Dna Cici:Haideti acum sa va puneti in sir indian,10 tururi de alergare usoara,100 de flotari si exercitii la saltea!
Pufi:WTF!!!!!!!!!!
Candy:Haide sa facem,altfel ne scoate untura din noi =]] Crede-ma chiar face asta! =]] E atat de nebuna in cat e in stare de ABSOLUT orice
Pufi:Da,m-am cam prins =]]
Candy:Hmm...Pufi,tu ai vreun iubit:?: Eu am avut... =[
Pufi:Nu am...Dar planuiesc sa-mi fac
Savannah:Hellaw!Ce faceti fetelor ^^ Am auzit Candy ca Pufi este noua eleva ^^Eu-s Savannah
Pufi:Eu sunt Pufi Incantata ^^
Savannah:Te vei obisnui repede cu scoala noastra ptc nu avem prea multi profesori,si aia pe care-i avem sunt si ei vai de capu' lor =]] Eu sunt mai nazbatioasa de felul meu,n-am stare...Si vorbesc incontinuu,cred k te-am innebunit =]]
Pufi:Nuu!Chiar deloc!Ma bucur ca-mi fac din ce in ce mai multi prieteni E suuuuper <3
Pufi:Nu am...Dar planuiesc sa-mi fac
Savannah:Hellaw!Ce faceti fetelor ^^ Am auzit Candy ca Pufi este noua eleva ^^Eu-s Savannah
Pufi:Eu sunt Pufi Incantata ^^
Savannah:Te vei obisnui repede cu scoala noastra ptc nu avem prea multi profesori,si aia pe care-i avem sunt si ei vai de capu' lor =]] Eu sunt mai nazbatioasa de felul meu,n-am stare...Si vorbesc incontinuu,cred k te-am innebunit =]]
Pufi:Nuu!Chiar deloc!Ma bucur ca-mi fac din ce in ce mai multi prieteni E suuuuper <3
- Gen : Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare : Pe scaun,LOOL =))
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 144004
Jurnalul lui Alaska
Pfiu!Astazi mai sunt doar 11 zile pana cand voi fi primita de Ana,stapana mea[viitoare] =]] Abia astept sa scap de toate grijile si necazurile,dar totusi imi va lipsi mama,tata si Celina =[ Dar ma voi obisnui in timp,si imi voi face noi prieteni,noi parinti,adica stapana mea Ana,care mi-a zis ca eu nu o voi trata ca pe un parinte,ci ca pe o sora ^^ Adica sa nu o tratez cu cel mai mare respect,dar tot ea va fii ca mama mea Ptc a zis ca ne ingrijeste ca pe copii ei,desi toti se trateaza ca pe niste frati Ma bucur cu fiecare zi ce treceeee xD Imi place taree mult sa ma joc in zapada,si dupa temperaturile din ultima vreme din Bucuresti,pot zice ca voi trai foooarte bine iarna asta =D
Dar,in acelasi timp,ador vara cu zile calde si lungi,si nopti scurte,si cu caldura si balaceala...Nelipsita,desigur!
Pfiu!Astazi mai sunt doar 11 zile pana cand voi fi primita de Ana,stapana mea[viitoare] =]] Abia astept sa scap de toate grijile si necazurile,dar totusi imi va lipsi mama,tata si Celina =[ Dar ma voi obisnui in timp,si imi voi face noi prieteni,noi parinti,adica stapana mea Ana,care mi-a zis ca eu nu o voi trata ca pe un parinte,ci ca pe o sora ^^ Adica sa nu o tratez cu cel mai mare respect,dar tot ea va fii ca mama mea Ptc a zis ca ne ingrijeste ca pe copii ei,desi toti se trateaza ca pe niste frati Ma bucur cu fiecare zi ce treceeee xD Imi place taree mult sa ma joc in zapada,si dupa temperaturile din ultima vreme din Bucuresti,pot zice ca voi trai foooarte bine iarna asta =D
Dar,in acelasi timp,ador vara cu zile calde si lungi,si nopti scurte,si cu caldura si balaceala...Nelipsita,desigur!
Dna Zippi:Bine copii,dupa cum stiti vom avea un nou elev ^^ Ea va sosi chiar in ziua de 24 Decembrie,si as vrea sa nu se intample din nou ce s-a intamplat astazi...
Hearty:Adica...
Dna Zippi:Hearty,cred ca stii prea bine ce s-a intamplat,nu fa pe nevinovata
Hearty: =[
Dna Zippi:O va chema Alaska si va veni chiar din Antarctica =] Va fi un Signature Siberian Husky =D Sper sa fiti primitivi cu ea,si cea care o va insoti si ajuta si invata despre regulile scolii sau despre scoala va fii Savannah!
Savannah:Yeah Si o pot avea colega de camera ^^
Dna Zippi:Nu sunt sigura ca o poti avea colega ptc tu ai o camera cu mediul cald,amazonian,iar ea va avea camera cu zapada,rece...Asa ca s-ar putea sa stea cu Sasha ^^Dar vom vedea dupa placul ei =]
Savannah:Ok,va multumesc Dna Zippi
Hearty:Adica...
Dna Zippi:Hearty,cred ca stii prea bine ce s-a intamplat,nu fa pe nevinovata
Hearty: =[
Dna Zippi:O va chema Alaska si va veni chiar din Antarctica =] Va fi un Signature Siberian Husky =D Sper sa fiti primitivi cu ea,si cea care o va insoti si ajuta si invata despre regulile scolii sau despre scoala va fii Savannah!
Savannah:Yeah Si o pot avea colega de camera ^^
Dna Zippi:Nu sunt sigura ca o poti avea colega ptc tu ai o camera cu mediul cald,amazonian,iar ea va avea camera cu zapada,rece...Asa ca s-ar putea sa stea cu Sasha ^^Dar vom vedea dupa placul ei =]
Savannah:Ok,va multumesc Dna Zippi
Heey!Ce faaceti?Eu am primit cadoul de Craciun mai devreme :Dsi e o tableta cu tastatura =D
O voi primi cu siguranta pe Alaska
Mosul mi-o va aduce in dar,adica matusha mea mi-o va trimite,deja a gasit-o Bryan,varul meu la Hallmark,si o va trimite zilele astea,dar este mai complicat,se poate sa ajunga dupa Craciun Dar totusi ma bucur ca o voi avea...Ca pe Ebay e cu licitatii si alte prostii,si greu reusesti sa cumperi ceva.... =[
Mosul mi-o va aduce in dar,adica matusha mea mi-o va trimite,deja a gasit-o Bryan,varul meu la Hallmark,si o va trimite zilele astea,dar este mai complicat,se poate sa ajunga dupa Craciun Dar totusi ma bucur ca o voi avea...Ca pe Ebay e cu licitatii si alte prostii,si greu reusesti sa cumperi ceva.... =[
Astazi am primit cadou la lapte o vacuta Milkaaa <3 E asa duuulce si muuuuareee =]]] Imi place mult,cred k o s-o introduc si pe ea in serial Bineinteles,cand nu vor fi puse poze din Webkinz World
Excuse' moi =] Am gresit am primit o vacuta Fulga<3 xD Si e dulce,chiar daca nu este un Webkinz,a inceput sa-mi placa chiar cel mai mult =D O sa fac un videoclip si voi incerca sa-l pun pe forum Cu ea,bineintelesCookieAndCupcake a scris:Astazi am primit cadou la lapte o vacuta Milkaaa <3 E asa duuulce si muuuuareee =]]] Imi place mult,cred k o s-o introduc si pe ea in serial Bineinteles,cand nu vor fi puse poze din Webkinz World
Bravo!Eu inca ma gandesc la nume pentru signature arctic fox...CookieAndCupcake a scris:O voi primi cu siguranta pe Alaska
~Teodora~- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 134807
Cauta pe internet si vei gasi Eu acele nume ti le-am dat de pe un site ;]~Teodora~ a scris:Bravo!Eu inca ma gandesc la nume pentru signature arctic fox...CookieAndCupcake a scris:O voi primi cu siguranta pe Alaska
Dna Zippi:Dragi copii,astazi a sosit o noua eleva,care nu este webkinz,ci este o vacuta Este o vacuta Fulga,si intamplator o cheama tot Fulga:) Sper sa fiti buni cu ea,si sa o gazduiti cum se cade...Caci daca nu,ma voi supara...
Candy:Dna Zippi,cand va sosi Fulga?Abia astept sa vina xD
Dna Zippi:Astazi a venit,dar abia maine va incepe cursurile Pana atunci,puteti doar sa va intalniti cu ea si sa fiti sociabili...Ne-am inteles,Hearty?
Hearty:Yep =]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Candy:Buna,tu esti noua eleva,Fulga?
Fulga:Hey!Da,eu sunt Tu cine esti?
Candy:Eu sunt Candy,un Pink Punch Cheeky Dog,si sunt in clasa a 9-a,adica in clasa in care esti si tu
Fulga:Super!Eu nu sunt un webkinz,asa ca nu stiu daca ma voi integra bine,ptc mereu am fost exclusa de alti colegi ptc nu eram webkinz =[
Candy:Crede-ma,nu se va intampla nimik Te vei integra lafel de repede cum s-au integrat toti
Candy:Dna Zippi,cand va sosi Fulga?Abia astept sa vina xD
Dna Zippi:Astazi a venit,dar abia maine va incepe cursurile Pana atunci,puteti doar sa va intalniti cu ea si sa fiti sociabili...Ne-am inteles,Hearty?
Hearty:Yep =]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Candy:Buna,tu esti noua eleva,Fulga?
Fulga:Hey!Da,eu sunt Tu cine esti?
Candy:Eu sunt Candy,un Pink Punch Cheeky Dog,si sunt in clasa a 9-a,adica in clasa in care esti si tu
Fulga:Super!Eu nu sunt un webkinz,asa ca nu stiu daca ma voi integra bine,ptc mereu am fost exclusa de alti colegi ptc nu eram webkinz =[
Candy:Crede-ma,nu se va intampla nimik Te vei integra lafel de repede cum s-au integrat toti
Jurnalul lui Alaska
Deci,acum imi este tare greu sa scriu in jurnal,deoarece sunt la posta Matusa(viitoarei)mele stapane m-a expediat azi,si in cursul zilei de vineri voi ajunge la noul meu camin Pana atunci,a zis stapana mea ca imi va pregati camera,hainute si tot felul de chestii pt mineee xD Abia astept,ce pot zice!
P.S:Am dat pe Alaska 55$
Deci,acum imi este tare greu sa scriu in jurnal,deoarece sunt la posta Matusa(viitoarei)mele stapane m-a expediat azi,si in cursul zilei de vineri voi ajunge la noul meu camin Pana atunci,a zis stapana mea ca imi va pregati camera,hainute si tot felul de chestii pt mineee xD Abia astept,ce pot zice!
P.S:Am dat pe Alaska 55$
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221261
Eu pe sonia 18 $
☆Lidia☆STAR☆- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
KinzCash : 144923
☆Lidia☆STAR☆ a scris:Eu pe sonia 18 $
Eh,dar este si o diferenta Alaska este Sig,matusimea a dat 55$ pe ea...
Oricum,postez chiar acum
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
eu nu cred ca voi mai primi inca un sig. husky. . .
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Candy:Pufi,mai avem doar 2 zile si luam vacant ;3
Pufi:Yep <3 Si ne facem de caaap
Candy:Oricum ne faceam de cap =]]
Pufi:Exatemente!
Candy:Hmm... Limba "puficeasca"
Pufi: xD
Candy:Hey clasa!Sa stiti ca astazi este ziua dragei noastre diriginte,Dna Zippi!Asa ca ,ma refer si la baieti,vom face o party surpriza!Asa ca haideti sa ne miscam fundurile la treaba,caci nu mai avem decat catva timp pana la ora 18:00
Pufi:Exatemente =]]
Coconut:Nu prea inteleg DE unde va sti Dna Zippi ca la ora 18:00 va trebui sa vina...
Candy:Haide Coconut,sa-ti explic inceet.Eu,Pufi si Hearty o vom aduce pe Dna Zippi,care astazi este libera,la restaurant!Ce-i asa de greu,nu inteleg!
Coconut:Ahaaaa! =]]]
Candy:Ok,si stiti ca vineri este sfarsitul lumii,asa ca trebuie cat mai curand sa soseasca noua eleva
Koko:Vezi-ti de treaba,nu va fi niciun sfarsit al lumii!
Candy:Haai mah,era doar o gluma =]]
Koko: Fetele astea...
-------------------------------------------------------
Candy:Dna Zippi,astazi este concertul acela de muzica Classico la restaurantul Webkinz Chef,cel mai bun din oras,acesta apartinandu-i lui Chef Gaspaccio
Dna Zippi:As vrea cu toata placerea sa vin,dar ma tem ca nu pot!Acel restaurant este foarte scump,si din punctele mele de vedere,nu imi mai raman destui bani pentru necesarul pentru masa de Craciun,si mai ales ca trebuie sa facem cumparaturi pentru rude...Imi pare rau... =[
Candy:Stati linistita Va fac eu cinste Doar sunteti cea mai buna diriga' posibilaaaa!Sau in stilul nostru,cea mai "shmekera" =]]
Dna Zippi:Dulceata nazbatioasa =]] Bine,bine,daca insisti,am sa vin
Candy:YESSS!!!!
Pufi:Yep <3 Si ne facem de caaap
Candy:Oricum ne faceam de cap =]]
Pufi:Exatemente!
Candy:Hmm... Limba "puficeasca"
Pufi: xD
Candy:Hey clasa!Sa stiti ca astazi este ziua dragei noastre diriginte,Dna Zippi!Asa ca ,ma refer si la baieti,vom face o party surpriza!Asa ca haideti sa ne miscam fundurile la treaba,caci nu mai avem decat catva timp pana la ora 18:00
Pufi:Exatemente =]]
Coconut:Nu prea inteleg DE unde va sti Dna Zippi ca la ora 18:00 va trebui sa vina...
Candy:Haide Coconut,sa-ti explic inceet.Eu,Pufi si Hearty o vom aduce pe Dna Zippi,care astazi este libera,la restaurant!Ce-i asa de greu,nu inteleg!
Coconut:Ahaaaa! =]]]
Candy:Ok,si stiti ca vineri este sfarsitul lumii,asa ca trebuie cat mai curand sa soseasca noua eleva
Koko:Vezi-ti de treaba,nu va fi niciun sfarsit al lumii!
Candy:Haai mah,era doar o gluma =]]
Koko: Fetele astea...
-------------------------------------------------------
Candy:Dna Zippi,astazi este concertul acela de muzica Classico la restaurantul Webkinz Chef,cel mai bun din oras,acesta apartinandu-i lui Chef Gaspaccio
Dna Zippi:As vrea cu toata placerea sa vin,dar ma tem ca nu pot!Acel restaurant este foarte scump,si din punctele mele de vedere,nu imi mai raman destui bani pentru necesarul pentru masa de Craciun,si mai ales ca trebuie sa facem cumparaturi pentru rude...Imi pare rau... =[
Candy:Stati linistita Va fac eu cinste Doar sunteti cea mai buna diriga' posibilaaaa!Sau in stilul nostru,cea mai "shmekera" =]]
Dna Zippi:Dulceata nazbatioasa =]] Bine,bine,daca insisti,am sa vin
Candy:YESSS!!!!
Dna Zippi:CLASA!!!!Avem aici pe cineva mult asteptat de noi,de foarte mult timp! ^^ Ea este Alaska,un Webkinz signature Siberian Husky,venita chiar din Alaska =]] Sper sa fiti buni prieteni cu ea,acum va las sa faceti cunostiinta ^^! si Hearty...
Hearty:Da,doamna!
Alaska:Salut prieteni!Eu sunt Alaska,un WEbkinz Signature Siberian Husky!Sunt nou-venita,asa ca sper sa ne intelegem bine,fiindca eu am avut multi colegi rautaciosi pana acum,si de aceea vreau ca de aceasta data sa nu dau gres ^^ Sa va spun cate ceva despre mine...Ma cheama Alaska,lol =]],am 15 ani,si vin chiar din Antarctica din Alaska Locuiam alaturi de familia mea,nu prea mare,si am asteptat mult momentul venirii in lume Eu sunt zodia Taur,desi nu mi se potriveste,asa sunt Sa nu credeti ca sunt timida,ma enervez repede si ajung chiar sa va tin deasupra geamului =]] Nu conteaza cat de grei sunteti,eu tot asa va fac!Sa aveti grija =]]
Candy:Super,hey Alaska!Cat te-am asteptat cu totii!Ma bucur ca ai venit ^^
Hearty:DAAAA!!!A venit Alaskaaaaa <3
Pufi:yuppy!Eu sunt Pufi,si sper sa ne intelegem bine,Alaska
Toti o felicitau pe Alaska,in 2 secunde imprietenindu-se ca intr-o luna
Hearty:Da,doamna!
Alaska:Salut prieteni!Eu sunt Alaska,un WEbkinz Signature Siberian Husky!Sunt nou-venita,asa ca sper sa ne intelegem bine,fiindca eu am avut multi colegi rautaciosi pana acum,si de aceea vreau ca de aceasta data sa nu dau gres ^^ Sa va spun cate ceva despre mine...Ma cheama Alaska,lol =]],am 15 ani,si vin chiar din Antarctica din Alaska Locuiam alaturi de familia mea,nu prea mare,si am asteptat mult momentul venirii in lume Eu sunt zodia Taur,desi nu mi se potriveste,asa sunt Sa nu credeti ca sunt timida,ma enervez repede si ajung chiar sa va tin deasupra geamului =]] Nu conteaza cat de grei sunteti,eu tot asa va fac!Sa aveti grija =]]
Candy:Super,hey Alaska!Cat te-am asteptat cu totii!Ma bucur ca ai venit ^^
Hearty:DAAAA!!!A venit Alaskaaaaa <3
Pufi:yuppy!Eu sunt Pufi,si sper sa ne intelegem bine,Alaska
Toti o felicitau pe Alaska,in 2 secunde imprietenindu-se ca intr-o luna
De acum incolo pe Webkinz Christmas voi pune si intrebari si imi voi muta site-ul de poze aici...Dar comenzile nu prea pot fi facute ptc daca nu sunt puse pe WR,sunt sterse =[ Dar in fine,las doar asa Voi pune si poze amuzante,si chiar si bancuri,dar nu ma voi lasa distrasa de la postat dialoguri =] Asa ca,voi incepe sa pun intrebari.Dar,inainte,vreau sa fac un fel de What's pet is this de pe WI
Haideti sa cantam o colinda ^^
O,ce veste minunata!
O,ce veste minunata,
In Bethleem ni s-arata
Astazi s-a nascut
Cel far de-nceput
Cum au spus prorooci!
Astazi s-a nascut,
Cel far-de-nceput
Cum au spus proroocii
------------------------------
Ca la Bethleem Maria,
Savarsind calatoria
-------------------------------
Intr-un mic salas
In acel oras BIS
A nascut pe mesia,
Pe fiul in al sau nume,
Tatal l-a trimis in lume
Sa se nasca,
Si sa creasca BIS
Sa ne mantuiasca
Si inca un cantecel ^^
Steaua sus rasare,
Ca o taina mare,
Steaua straluceste,
Si lumii vesteste,
Si lumii vesteste
---------------
Ca astazi curata,
Prea-nevinovata,
Fecioara Maria,
Nasrte pe Mesia,
Naste pe Mesia
--------------
Magii cum zarira,
Steaua si pornira,
Mergand dupa raza,
Pe Hristos sa-l vaza,
Pe Hristos sa-L vaza
-----------------
Cu daruri sfintite,
Lui Hristos menite,
Ducand fiecare,
Bucurie mare,
Bucurie mare!
O,ce veste minunata!
O,ce veste minunata,
In Bethleem ni s-arata
Astazi s-a nascut
Cel far de-nceput
Cum au spus prorooci!
Astazi s-a nascut,
Cel far-de-nceput
Cum au spus proroocii
Ca la Bethleem Maria,
Savarsind calatoria
Intr-un mic salas
In acel oras BIS
A nascut pe mesia,
Pe fiul in al sau nume,
Tatal l-a trimis in lume
Sa se nasca,
Si sa creasca BIS
Sa ne mantuiasca
Si inca un cantecel ^^
Steaua sus rasare,
Ca o taina mare,
Steaua straluceste,
Si lumii vesteste,
Si lumii vesteste
---------------
Ca astazi curata,
Prea-nevinovata,
Fecioara Maria,
Nasrte pe Mesia,
Naste pe Mesia
--------------
Magii cum zarira,
Steaua si pornira,
Mergand dupa raza,
Pe Hristos sa-l vaza,
Pe Hristos sa-L vaza
-----------------
Cu daruri sfintite,
Lui Hristos menite,
Ducand fiecare,
Bucurie mare,
Bucurie mare!
Ai primit-o pe Alaska? Bv.!
BlueRose- Webkinz Signature
KinzCash : 150103
BlueRose a scris:Ai primit-o pe Alaska? Bv.!
Nu am primit-o inca =]] Dar nu mai puteam astepta sa o bag in serial,va sosi vineri,nush sigur care vineri,dar cred ca vinerea viitoare Nu m-as supara daca ar veni maine =]]
Lol,felicitari!anootza a scris:BlueRose a scris:Ai primit-o pe Alaska? Bv.!
Nu am primit-o inca =]] Dar nu mai puteam astepta sa o bag in serial,va sosi vineri,nush sigur care vineri,dar cred ca vinerea viitoare Nu m-as supara daca ar veni maine =]]
BlueRose- Webkinz Signature
KinzCash : 150103
Astazi W mei au iesit la zapada A iesit totul foaaarte ud!Toti s-au intors uzi,si majoritatea au racit cobza =]] Si de aceea,mai tarziu cand voi iesi eu afara,ii voi lua doar pe cei ce sunt sanatosi si care au ascultat de mine sa se imbrace gros =]
Candy:Ok Alaska,astazi este ziua dirigintei noastre,Dna Zippi
Alaska:Oh,super!Si,unde isi serbeaza ziua? =]
Candy:Este o petrecere surpriza Sa nu deschizi subiectul de party in jurul ei ;]
Alaska:Ok :]
Pufi:Haide,Alaska,sa faci cunostiinta cu Savannah,cea care iti va fi ghid pana te obisnuiesti cu liceul =]
Alaska:Suuuper xD
------------------------------------------------
Savannah:Buna Alaska!Eu sunt Savannah,o Sunset Giraffe!Am asteptat cu totii mult timp venirea ta,si de aceea acum suntem foarte happy ca ai venit
Alaska:Eu sunt Alaska,o Sig Siberian Husky Si,unde imi este camera?
Savannah:Pai,uite pe biletul din mana ta scrie camera in care trebuie sa mergi
Alaska:Camera 24 culoarul stang.
Savannah:S-ar putea sa fii singura in camera,nu se stie,te duc eu acolo,si vedem daca ai vreo colega de camera,caci coleg de camera nu poti avea,este o regula ;]
Alaska:Okey
*CIOC CIOC*
Savannah:Este cineva?
Alaska:Nu este nimeni,desi camera este deja decorata
Snowy:SAlut!
Alaska&Savannah:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Snowy: Cum v-ati speriat =]] Tu trebuie sa fii Alaska,prea ravnita noastra colega =D eu sunt Snowy,o webkinz arctic polar bear
Alaska:Super!DEci tu imi vei fi colega de camera? =]
Snowy:Yep
Alaska:YEEEEY
Alaska:Oh,super!Si,unde isi serbeaza ziua? =]
Candy:Este o petrecere surpriza Sa nu deschizi subiectul de party in jurul ei ;]
Alaska:Ok :]
Pufi:Haide,Alaska,sa faci cunostiinta cu Savannah,cea care iti va fi ghid pana te obisnuiesti cu liceul =]
Alaska:Suuuper xD
------------------------------------------------
Savannah:Buna Alaska!Eu sunt Savannah,o Sunset Giraffe!Am asteptat cu totii mult timp venirea ta,si de aceea acum suntem foarte happy ca ai venit
Alaska:Eu sunt Alaska,o Sig Siberian Husky Si,unde imi este camera?
Savannah:Pai,uite pe biletul din mana ta scrie camera in care trebuie sa mergi
Alaska:Camera 24 culoarul stang.
Savannah:S-ar putea sa fii singura in camera,nu se stie,te duc eu acolo,si vedem daca ai vreo colega de camera,caci coleg de camera nu poti avea,este o regula ;]
Alaska:Okey
*CIOC CIOC*
Savannah:Este cineva?
Alaska:Nu este nimeni,desi camera este deja decorata
Snowy:SAlut!
Alaska&Savannah:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Snowy: Cum v-ati speriat =]] Tu trebuie sa fii Alaska,prea ravnita noastra colega =D eu sunt Snowy,o webkinz arctic polar bear
Alaska:Super!DEci tu imi vei fi colega de camera? =]
Snowy:Yep
Alaska:YEEEEY
Super frumos microsite!
anutza.puppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : i love lion king
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 220638
anutza.puppy a scris:Super frumos microsite!
Merci <3
Cred ca pe viitor micrositeul se va numi Alaska's Adventures,dar ma mai gandesc =]
eu i-am luat la mare si era sa imi pierd lil'ul peste clown!anootza a scris:Astazi W mei au iesit la zapada A iesit totul foaaarte ud!Toti s-au intors uzi,si majoritatea au racit cobza =]] Si de aceea,mai tarziu cand voi iesi eu afara,ii voi lua doar pe cei ce sunt sanatosi si care au ascultat de mine sa se imbrace gros =]
BrunoClau a scris:eu i-am luat la mare si era sa imi pierd lil'ul peste clown!anootza a scris:Astazi W mei au iesit la zapada A iesit totul foaaarte ud!Toti s-au intors uzi,si majoritatea au racit cobza =]] Si de aceea,mai tarziu cand voi iesi eu afara,ii voi lua doar pe cei ce sunt sanatosi si care au ascultat de mine sa se imbrace gros =]
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328549
Adrian2003 a scris:BrunoClau a scris:eu i-am luat la mare si era sa imi pierd lil'ul peste clown!anootza a scris:Astazi W mei au iesit la zapada A iesit totul foaaarte ud!Toti s-au intors uzi,si majoritatea au racit cobza =]] Si de aceea,mai tarziu cand voi iesi eu afara,ii voi lua doar pe cei ce sunt sanatosi si care au ascultat de mine sa se imbrace gros =]
=]]
Dna Zippi:Stiti ca mai demult ati avut o colega pe nume Sunshine:?:
Candy:Doar nu o transferati pe Sunshine =[[
Dna Zippi:Ma tem ca da =[[ In locul ei a sosit o eleva noua,numele ei este CeCe.Faceti voi cunostiinta cu ea ...In fine,sa vorbim despre lucrurile cu adevarat importante!Se apropie acusica' Ajunul Craciunului,voi sunteti in vacanta,dar eu tot trebuie sa stau cu ochii pe voi cat timp stati in incinta liceului.
Ei,ca in fiecare an,de Ajunul Craciunului,toti elevii pleaca la colindat!Dar,de data aceasta,si voi veti participa ^^ Asa ca sa va pregatiti cu caciulite de Mosi Craciuni,sa porniti la colindat,sa-i scrieti scrisoare Mosului,si sa-l asteptati sa vina Succes!
------------------------------------------------------------------
CeCe:Heey!Eu sunt CeCe,o webkinz Chihuahua ^^
Alaska:Hellaw!Eu sunt Alaska Inca nu mi-am fct multi prieteni,dar sunt sigura ca tu vei fi una dintre prieteni
CeCe:Oh,suuuper Sa nu ma luati de timida,ca eu is a naibii xD
Alaska:Sh eu sunt lafel Nu ca ar fi vreun avantaj =]]
CeCe:
Candy:Doar nu o transferati pe Sunshine =[[
Dna Zippi:Ma tem ca da =[[ In locul ei a sosit o eleva noua,numele ei este CeCe.Faceti voi cunostiinta cu ea ...In fine,sa vorbim despre lucrurile cu adevarat importante!Se apropie acusica' Ajunul Craciunului,voi sunteti in vacanta,dar eu tot trebuie sa stau cu ochii pe voi cat timp stati in incinta liceului.
Ei,ca in fiecare an,de Ajunul Craciunului,toti elevii pleaca la colindat!Dar,de data aceasta,si voi veti participa ^^ Asa ca sa va pregatiti cu caciulite de Mosi Craciuni,sa porniti la colindat,sa-i scrieti scrisoare Mosului,si sa-l asteptati sa vina Succes!
------------------------------------------------------------------
CeCe:Heey!Eu sunt CeCe,o webkinz Chihuahua ^^
Alaska:Hellaw!Eu sunt Alaska Inca nu mi-am fct multi prieteni,dar sunt sigura ca tu vei fi una dintre prieteni
CeCe:Oh,suuuper Sa nu ma luati de timida,ca eu is a naibii xD
Alaska:Sh eu sunt lafel Nu ca ar fi vreun avantaj =]]
CeCe:
Super! O sa faci si cu imagini cand va veni Alaska? Ca a vrea sa am imagini mai multe cu Sig Husky
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159201
Dap Si o sa o pozez si in realitate::SONY:: a scris:Super! O sa faci si cu imagini cand va veni Alaska? Ca a vrea sa am imagini mai multe cu Sig Husky
s/u/p/e/r/r/r/rrrr
Adrian2003 a scris:s/u/p/e/r/r/r/rrrr
Merciii <3
anootza a scris:Adrian2003 a scris:s/u/p/e/r/r/r/rrrr
Merciii <3
Npc.
De acum incolo micro-ul se va numi Signature's Story,si voi vorbi numai despre W mei sig,tot in acel liceu,dar ma rog,inainte termin povestea de Craciun cu liceul acela si cu Candy,si de abia dupa voi face Signature's Story
In seara asta mai postez pe Webkinz Christmas,dupa va fii Signature Story Abia astept xD
Dupa cum vedeti,am schimbat umpicut pe aici...De acum se va numi Signature's Story Se va vorbi despre urmatorii Webkinz.Va prezint chiar acum personajele:
- Alaska,o Signature Siberian Husky independenta,desteapta si vicleana.Ea se enerveaza repede,si e in stare sa faca orice cand se enerveaza.Ea il place pe Redy,un Webkinz Signature Endangered Red Panda.
- El este Redy,un Signature Endangered Red Panda,independent,ambitios,si uneori cam certaret.El este umpic timid cand vine vorba de fete,si de aceea incearca sa intretina o relatie cu Alaska,si nu-i prea reuseste.
- Leo,un Signature Lion,desi pare cel mai fioros,este foarte fricos si timid.El este prietenos,si cel mai bun prieten al lui Redy.
- Foxy,o Signature Small Fox,este ea mai mica de statura,dar este pe atat de afurisita cand e nervoasa!Ea este prietenoasa,de treaba,si cea mai buna prietena cu Alaska si Kitty.
- Ea este Kitty,o Signature Small Persian Cat,este independenta,si mereu trebuie sa aiba blanita ingrijita si curata.Ea este ca o DIVA prietenoasa,si de treaba,care este cea mai buna prietena cu Foxy si Alaska
- El este Chip,un Signature Small Chipmunk,este foarte de treaba,si el este cel mai curajos dintre ceilalti 2 prieteni foarte buni ai sai,aceia fiind Leo si Redy.Este curajos,si nimic nu-i sta in cale niciodata!El o place pe Kitty,dar oare poate sa-i demonstreze asta Ramane de vazut...
- Alaska,o Signature Siberian Husky independenta,desteapta si vicleana.Ea se enerveaza repede,si e in stare sa faca orice cand se enerveaza.Ea il place pe Redy,un Webkinz Signature Endangered Red Panda.
- El este Redy,un Signature Endangered Red Panda,independent,ambitios,si uneori cam certaret.El este umpic timid cand vine vorba de fete,si de aceea incearca sa intretina o relatie cu Alaska,si nu-i prea reuseste.
- Leo,un Signature Lion,desi pare cel mai fioros,este foarte fricos si timid.El este prietenos,si cel mai bun prieten al lui Redy.
- Foxy,o Signature Small Fox,este ea mai mica de statura,dar este pe atat de afurisita cand e nervoasa!Ea este prietenoasa,de treaba,si cea mai buna prietena cu Alaska si Kitty.
- Ea este Kitty,o Signature Small Persian Cat,este independenta,si mereu trebuie sa aiba blanita ingrijita si curata.Ea este ca o DIVA prietenoasa,si de treaba,care este cea mai buna prietena cu Foxy si Alaska
- El este Chip,un Signature Small Chipmunk,este foarte de treaba,si el este cel mai curajos dintre ceilalti 2 prieteni foarte buni ai sai,aceia fiind Leo si Redy.Este curajos,si nimic nu-i sta in cale niciodata!El o place pe Kitty,dar oare poate sa-i demonstreze asta Ramane de vazut...
Candy:3- Lil'Kinz
- Stare de spirit : Mereu in actiune! :}
Localizare : In spatele tau
KinzCash : 137266
O sa reincep sa scriu ori azi ori maine,depinde....Sunt ocupata in perioada de Sarbatori xD
Alaska:Neatza Foxy!Neatza si tie Kitty!Craciun Fericit!
Foxy:Craciun Fericit si tie,Alaska!Ma bucur ca in sfarsit,dupa atatea clipe de asteptat,Craciunul prea iubit a venit
Kitty:Craciun Fericit,fetelor!Apropo,stiti,se zice ca daca stai sub vasc cu persoana iubita trebuie NEAPARAT sa va sarutati!^^
Alaska:Sper sa se intample asta cu mine si cu Redy =]] Voi pune eu vasc cand o sa-l chem undeva =]]
Kitty: Maleficoo =]] Eu cu Chip
Foxy:Nu inteleg ce va place atat de mult romantismul,mie mi se pare timp irosit,cu dulcegarii si tot felul,bani irositi,incontinuu cadouri pentru persoana "iubita" si timp irosit,in loc sa te intalnesti cu un baiat,poti bine mersi sa mergi la Shopping saaaau la un concert!
Kitty&Alaska:
------------------------------------------------------------
Alaska:Uh...Buna Redy! =] ^^
Redy:Hey Alaska!Ce te aduce pe aici =]
Alaska:Pai voiam sa-ti urez Craciun Fericit!
Redy:Aww ^^ Craciun Fericit si tie!
Alaska:Merci frumos <3
Kitty:Hey Chip!
Chip:Hey Kitty!Craciun Fericit!
Kitty:Craciun fericit si tie,Chip ^^ Uite-te in sus!Spune-mi ce vezi!
Chip:Hmm...Vasc!
Kitty:Sii...
Chip:Shht!
Si s-au sarutat
Foxy:[in soapta] Bleach!
----------------------------------------------------
Alaska:Fetelor,stiti ca va fii balul din seara asta,balul de Craciun...Si desigur,Revelionul...Si nu mai este mult...
Kitty:Da,ne-ar cam trebui parteneri!Eu voi merge cu Chip <3 Si daca mi-l ia vreo nebuna,ii arat eu ei!
Alaska:Nu cred ca cea ce il va lua este nebuna Eu nu sunt prea sigura,adica as vrea sa merg cu Redy,dar sunt sigura ca deja are partenera de bal
Kitty:Of,draga!Daca are partenera,o voi speria eu pe partenera lui,si va ramane al tau!^^
Alaska:Dulce si Malefic in acelasi timp,dar chiar imi place
Kitty:Vezi:?: Te-am crescut bine
Alaska:
Foxy:Craciun Fericit si tie,Alaska!Ma bucur ca in sfarsit,dupa atatea clipe de asteptat,Craciunul prea iubit a venit
Kitty:Craciun Fericit,fetelor!Apropo,stiti,se zice ca daca stai sub vasc cu persoana iubita trebuie NEAPARAT sa va sarutati!^^
Alaska:Sper sa se intample asta cu mine si cu Redy =]] Voi pune eu vasc cand o sa-l chem undeva =]]
Kitty: Maleficoo =]] Eu cu Chip
Foxy:Nu inteleg ce va place atat de mult romantismul,mie mi se pare timp irosit,cu dulcegarii si tot felul,bani irositi,incontinuu cadouri pentru persoana "iubita" si timp irosit,in loc sa te intalnesti cu un baiat,poti bine mersi sa mergi la Shopping saaaau la un concert!
Kitty&Alaska:
------------------------------------------------------------
Alaska:Uh...Buna Redy! =] ^^
Redy:Hey Alaska!Ce te aduce pe aici =]
Alaska:Pai voiam sa-ti urez Craciun Fericit!
Redy:Aww ^^ Craciun Fericit si tie!
Alaska:Merci frumos <3
Kitty:Hey Chip!
Chip:Hey Kitty!Craciun Fericit!
Kitty:Craciun fericit si tie,Chip ^^ Uite-te in sus!Spune-mi ce vezi!
Chip:Hmm...Vasc!
Kitty:Sii...
Chip:Shht!
Si s-au sarutat
Foxy:[in soapta] Bleach!
----------------------------------------------------
Alaska:Fetelor,stiti ca va fii balul din seara asta,balul de Craciun...Si desigur,Revelionul...Si nu mai este mult...
Kitty:Da,ne-ar cam trebui parteneri!Eu voi merge cu Chip <3 Si daca mi-l ia vreo nebuna,ii arat eu ei!
Alaska:Nu cred ca cea ce il va lua este nebuna Eu nu sunt prea sigura,adica as vrea sa merg cu Redy,dar sunt sigura ca deja are partenera de bal
Kitty:Of,draga!Daca are partenera,o voi speria eu pe partenera lui,si va ramane al tau!^^
Alaska:Dulce si Malefic in acelasi timp,dar chiar imi place
Kitty:Vezi:?: Te-am crescut bine
Alaska:
Nu mai am mult si fac 9 pagini
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173990
Sonia-Maria.2002 a scris:
Merci moolt ;33
Voi incepe iar sa postez incepand cu 10 Ianuarie...
Ai zis ca Alaska va sosi pana in Revelion.
BrunoClau a scris:Ai zis ca Alaska va sosi pana in Revelion.
Nu a ajuns ca au fost sarbatorile...Daca nu stiai,mai exista si intarzieri
Voi incepe o noua poveste,tot cu Signature,dar de aceasta data ,voi scrie altceva,ptc a trecut REvelionul si nu am mai postat =]] Deci,sa incep >
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 8 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum