Animalute fara cod
+47
merry777
maria123
alteio
AnDrEi_WebKinz
ultrafulger
marina
Adelaina
razvan51
zinzimima
Alexandru2002
stefanawebkinz
Sunny
jasminerux
JulyTheBestStar
Rose_2011
stefania223
LOUISE
Stefzyk
verzisor
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Misterio
alyalina
Clinchi
vichy
elenafrumoasa17
PyKw
lgeorgiana
n0rul3s
MITZUCA
Trompy98
bia
PeacefulDoggy
Diana fun webkinz
boticuta
Husky
andreiyo
Lydialovebj
llizza
ClaudiaMissy
galbior
lorena.buta
Webkinz Romania
deea98
Adronia
LovleyLovePup
Alexa17
GoldenRetriever200
51 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Animalute fara cod
Voi ati vazut in magfazine animalute Webkinz fara cod? Eu da la real shi chiar cele mai rare shi retrase!
Re: Animalute fara cod
eu am vazut toate animalutele ca aveau cod doar 1 data varul meu a vazut 3 fara codGoldenRetriever200 a scris:Voi ati vazut in magfazine animalute Webkinz fara cod? Eu da la real shi chiar cele mai rare shi retrase!
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175078
NU exista Love Puppy in Romania, degeaba zici ca ai vazut!
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 174472
am vazut ! sigur mai e asa ca fac poza ! ca doar nimeni nu ia fara cod la pretul ala!
Ba da, pe Ebay fara cod costa cam 200 de dolari. Il confunzi!GoldenRetriever200 a scris:am vazut ! sigur mai e asa ca fac poza ! ca doar nimeni nu ia fara cod la pretul ala!
poatre il confund dar am vazut un catel alb cu puncte roz sau era cu ceva roz. nu am mers sa vad dar stiu ca nu avea cod la fel ca pudel am fost grabita shi nici nu am apucat sa pun mana pe el.
Um... puncte roz? Ceva roz? Sunt mii! ROZ cu ALB!GoldenRetriever200 a scris:poatre il confund dar am vazut un catel alb cu puncte roz sau era cu ceva roz. nu am mers sa vad dar stiu ca nu avea cod la fel ca pudel am fost grabita shi nici nu am apucat sa pun mana pe el.
pai da poate era altul ca nu am citit ce scrie pe hartia aia din dos,,,,, doar stiu ca avea ceva roz pe el shi avea w
avea ceva lucitor pe burta nu stiu daca e caine
ps: atunci nu prea stiam de webkinz ca era februarie shi eu nu prea stiam bine ce era
ps: atunci nu prea stiam de webkinz ca era februarie shi eu nu prea stiam bine ce era
GoldenRetriever200 a scris:avea ceva lucitor pe burta nu stiu daca e caine
eu o gramada am vazut fara cod!Poate le furau copii!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167331
eu la metro si la kaufland...voi ati furat vreodata cod(eu nuu)?
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170444
da, sunt multe fara cod, incercam sa vedem ce putem face sa nu se mai fure.
oricum, sa aveti grija cand cumparati, sa aibe cod.
la noi animalutele webkinz au un fel de plastic care tin codul (un fel de sfoara din plastic )
asa nu se fura dar ieri cand am fost in carrefour a fost un baietel care taia sfoara de plastic si lua codurile
asa nu se fura dar ieri cand am fost in carrefour a fost un baietel care taia sfoara de plastic si lua codurile
eu am vazut odata un collie care este retired am mers peste o saptamana si bum
nu mai avea cod
nu mai avea cod
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188791
Collie-ul nu e in Romania. Il confunzi. Sunt multe care seamana.galbior a scris:eu am vazut odata un collie care este retired am mers peste o saptamana si bum
nu mai avea cod
LovleyLovePup a scris:Collie-ul nu e in Romania. Il confunzi. Sunt multe care seamana.galbior a scris:eu am vazut odata un collie care este retired am mers peste o saptamana si bum
nu mai avea cod
jur ca era collie i-am citit si etichetadar sincera sa fiu asta a fost mult timp prin iulie anul trecut collie a fost si era pufos
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188791
da nu sunt collie shi aia alba se numeste colier de plastic.....ţii mine deea, ca ţi-am spus ca varamea a cumparat unul fara cod
man vazut nciunul eu
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166541
eu da,,,,o gramada....am vazut o ratusca si era aasa frumoasa!!! si nu avea cod.....
bine ca..la mn in oras a avut odar odata webkinzllizza a scris:eu da,,,,o gramada....am vazut o ratusca si era aasa frumoasa!!! si nu avea cod.....
Da, am vazut si eu, dar in ultimul timp nu prea. Pentru ca pun ceva "bratala" de plastic pe labutul animalutelor unde este codul, si e asa de tare, ca eu abia pot s-o scot acasa XD
asa e..sunt foarte greu de scos bratarile aceleaLydialovebj a scris:Da, am vazut si eu, dar in ultimul timp nu prea. Pentru ca pun ceva "bratala" de plastic pe labutul animalutelor unde este codul, si e asa de tare, ca eu abia pot s-o scot acasa XD
daa eu 1 il am de la Noriel bucuresti si tot asa am avut,si la mn in oras 1 din Penny,si tot asa erallizza a scris:asa e..sunt foarte greu de scos bratarile aceleaLydialovebj a scris:Da, am vazut si eu, dar in ultimul timp nu prea. Pentru ca pun ceva "bratala" de plastic pe labutul animalutelor unde este codul, si e asa de tare, ca eu abia pot s-o scot acasa XD
Da, sunt greu de scos, dar macar nu le fura nimeni codul, asa ca merita efortulClaudiaMissy a scris:daa eu 1 il am de la Noriel bucuresti si tot asa am avut,si la mn in oras 1 din Penny,si tot asa erallizza a scris:asa e..sunt foarte greu de scos bratarile aceleaLydialovebj a scris:Da, am vazut si eu, dar in ultimul timp nu prea. Pentru ca pun ceva "bratala" de plastic pe labutul animalutelor unde este codul, si e asa de tare, ca eu abia pot s-o scot acasa XD
eu aim cerut cuiva sa mil taie cu un cutitLydialovebj a scris:Da, sunt greu de scos, dar macar nu le fura nimeni codul, asa ca merita efortulClaudiaMissy a scris:daa eu 1 il am de la Noriel bucuresti si tot asa am avut,si la mn in oras 1 din Penny,si tot asa erallizza a scris:asa e..sunt foarte greu de scos bratarile aceleaLydialovebj a scris:Da, am vazut si eu, dar in ultimul timp nu prea. Pentru ca pun ceva "bratala" de plastic pe labutul animalutelor unde este codul, si e asa de tare, ca eu abia pot s-o scot acasa XD
eu intai mi-am rupt o unghie si apoi l-am pus pe tata sa imi taie bratara aceea
llizza a scris:eu intai mi-am rupt o unghie si apoi l-am pus pe tata sa imi taie bratara aceea
ma duc la bunicu ca are el un foarfec pt materiale tari
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160091
nu se numeste "bratara" , ci se numestc soricei . .E cam ciudat dar fratele meu lucra cu acestea si asa ii numeste.Lydialovebj a scris:Da, am vazut si eu, dar in ultimul timp nu prea. Pentru ca pun ceva "bratala" de plastic pe labutul animalutelor unde este codul, si e asa de tare, ca eu abia pot s-o scot acasa XD
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170444
deea98 a scris:nu se numeste "bratara" , ci se numestc soricei . .E cam ciudat dar fratele meu lucra cu acestea si asa ii numeste.Lydialovebj a scris:Da, am vazut si eu, dar in ultimul timp nu prea. Pentru ca pun ceva "bratala" de plastic pe labutul animalutelor unde este codul, si e asa de tare, ca eu abia pot s-o scot acasa XD
da asa se numesc tata mi-a spus prima data el imi taie soriceii de la coduri dar face o mica gaura si in cod dar tot se vede
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168511
eu mai bine comand doar de pe site ca le primim co codWebkinz Romania a scris:da, sunt multe fara cod, incercam sa vedem ce putem face sa nu se mai fure.
la mine in oras sa ajuns sa se ia si codurile figurinelorlorena.buta a scris:la noi animalutele webkinz au un fel de plastic care tin codul (un fel de sfoara din plastic )
deea98 sa stii ca se mai numesc shi coliere shi mi folosit este al meu adica coliere! acelea dupa ce trec de dungile acelea de pe ele nu o mai poti taia decat cu foarfecaa
sunt animalute fara cod pentru ca uni copii nu au bani sa isi cumpere webkinz si mai repede fura codul
Diana fun webkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : fericita:))
Localizare : in webkinz eu sunt fufz5,ef nord constanta
KinzCash : 157877
daDiana fun webkinz a scris:sunt animalute fara cod pentru ca uni copii nu au bani sa isi cumpere webkinz si mai repede fura codul
multumesc ca esti deacord cu mine si daca este cineva pe acest forum cu cod furat sa ii fie rusinePeacefulDoggy a scris:daDiana fun webkinz a scris:sunt animalute fara cod pentru ca uni copii nu au bani sa isi cumpere webkinz si mai repede fura codul
Diana fun webkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : fericita:))
Localizare : in webkinz eu sunt fufz5,ef nord constanta
KinzCash : 157877
pritena mea a gasit pe strada un cod nefolosit de la love frog..
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : bucuresti
KinzCash : 170598
Acum nu se mai poate fura de la kaufland!sunt legate de labuta cu un plastic greu de desfacut!
ce tarebia a scris:pritena mea a gasit pe strada un cod nefolosit de la love frog..
Eu am vazut parinti care furau coduri.
Oare copii ce sa faca daca "tati" le cumpara webkinz la preturi de nimic (gratis)
Oare copii ce sa faca daca "tati" le cumpara webkinz la preturi de nimic (gratis)
n0rul3s- Figurina Webkinz
- Gen : KinzCash : 163307
nu-i frumos sa furi codul.....mai bn strangi 2-3 saptamani bani decat sa-l furi.....cn fura trebuie sa se gandeasca inainte ca poate pe un parinte il toaca la cap copilul lui sa-i cumpere unul, iar omul fiind nestiuntor il poate cumpara fara cod si atunci.................e ca si cum l-ar fi cumparat pe jumate, nu e asa de greu......si da trompy98 nu se prea poate fura din magazine caci un n-am putut desface plasticul ala de pe labuta nici cu foarfeca si l-am rugat pe tata (pana si el a desfacut greu) E BINE CA AU LUAT MASURI!!!
lgeorgiana- KinzKlip
- Gen : Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 155279
Nu este frumos sa furi codul . Si chiar daca iti doresti asa mult poti sa te duci in XXL si sa iti iei ( acolo e cel mai ieftin ) este 20 lei animalut. Sunt elefanti bulldogi castori etc . Cei care fur codul sunt niste oameni fara viitor . Vor vedea ei la judecata :face:
PyKw- Figurina Webkinz
- Gen : KinzCash : 157487
PyKw a scris:Nu este frumos sa furi codul . Si chiar daca iti doresti asa mult poti sa te duci in XXL si sa iti iei ( acolo e cel mai ieftin ) este 20 lei animalut. Sunt elefanti bulldogi castori etc . Cei care fur codul sunt niste oameni fara viitor . Vor vedea ei la judecata :face:
Ce chestie la imedio! Iau codul si il ascund la ei in sertar ca sa nu-l fure!!!si cand il cumperi iti pune codul ti-l prinde de animalut!
PeacefulDoggy a scris:PyKw a scris:Nu este frumos sa furi codul . Si chiar daca iti doresti asa mult poti sa te duci in XXL si sa iti iei ( acolo e cel mai ieftin ) este 20 lei animalut. Sunt elefanti bulldogi castori etc . Cei care fur codul sunt niste oameni fara viitor . Vor vedea ei la judecata :face:
Ce chestie la imedio! Iau codul si il ascund la ei in sertar ca sa nu-l fure!!!si cand il cumperi iti pune codul ti-l prinde de animalut!
Asa da asta de securitate ... Acolo am vazut ca au aparut kinz clip figurine hainute animalute .
PyKw- Figurina Webkinz
- Gen : KinzCash : 157487
odata la cora era o fata acolo care avea grija de ei dar cand am trecut nu era fata aia si din 10 vulpi singuture mai era 2 cu cod si odata la real nici unu nu avea cod!PyKw a scris:PeacefulDoggy a scris:PyKw a scris:Nu este frumos sa furi codul . Si chiar daca iti doresti asa mult poti sa te duci in XXL si sa iti iei ( acolo e cel mai ieftin ) este 20 lei animalut. Sunt elefanti bulldogi castori etc . Cei care fur codul sunt niste oameni fara viitor . Vor vedea ei la judecata :face:
Asa da asta de securitate ... Acolo am vazut ca au aparut kinz clip figurine hainute animalute .
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
KinzCash : 163785
elenafrumoasa17 a scris:odata la cora era o fata acolo care avea grija de ei dar cand am trecut nu era fata aia si din 10 vulpi singuture mai era 2 cu cod si odata la real nici unu nu avea cod!PyKw a scris:PeacefulDoggy a scris:PyKw a scris:Nu este frumos sa furi codul . Si chiar daca iti doresti asa mult poti sa te duci in XXL si sa iti iei ( acolo e cel mai ieftin ) este 20 lei animalut. Sunt elefanti bulldogi castori etc . Cei care fur codul sunt niste oameni fara viitor . Vor vedea ei la judecata :face:
La real 2 pudeli roz fara cod
CARE REAL?CA VREU SI EU PUDEL ROZPeacefulDoggy a scris:elenafrumoasa17 a scris:odata la cora era o fata acolo care avea grija de ei dar cand am trecut nu era fata aia si din 10 vulpi singuture mai era 2 cu cod si odata la real nici unu nu avea cod!PyKw a scris:PeacefulDoggy a scris:PyKw a scris:Nu este frumos sa furi codul . Si chiar daca iti doresti asa mult poti sa te duci in XXL si sa iti iei ( acolo e cel mai ieftin ) este 20 lei animalut. Sunt elefanti bulldogi castori etc . Cei care fur codul sunt niste oameni fara viitor . Vor vedea ei la judecata :face:
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
KinzCash : 163785
PeacefulDoggy a scris:elenafrumoasa17 a scris:odata la cora era o fata acolo care avea grija de ei dar cand am trecut nu era fata aia si din 10 vulpi singuture mai era 2 cu cod si odata la real nici unu nu avea cod!PyKw a scris:PeacefulDoggy a scris:PyKw a scris:Nu este frumos sa furi codul . Si chiar daca iti doresti asa mult poti sa te duci in XXL si sa iti iei ( acolo e cel mai ieftin ) este 20 lei animalut. Sunt elefanti bulldogi castori etc . Cei care fur codul sunt niste oameni fara viitor . Vor vedea ei la judecata :face:
PD nu se poate
nu mai minti
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum