Animalute fara cod
+47
merry777
maria123
alteio
AnDrEi_WebKinz
ultrafulger
marina
Adelaina
razvan51
zinzimima
Alexandru2002
stefanawebkinz
Sunny
jasminerux
JulyTheBestStar
Rose_2011
stefania223
LOUISE
Stefzyk
verzisor
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Misterio
alyalina
Clinchi
vichy
elenafrumoasa17
PyKw
lgeorgiana
n0rul3s
MITZUCA
Trompy98
bia
PeacefulDoggy
Diana fun webkinz
boticuta
Husky
andreiyo
Lydialovebj
llizza
ClaudiaMissy
galbior
lorena.buta
Webkinz Romania
deea98
Adronia
LovleyLovePup
Alexa17
GoldenRetriever200
51 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Animalute fara cod
nu este corect sa furi te bucuri un pic la inceput si pe urma pierzi mai mult este mult mai corect sa fii cinstit eu cred ca toate iti merg mai bine cand si tu te comporti bine
marina- KinzKlip
Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
ultrafulger- Webkinz Signature Mic
ultrafulger a scris:Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
eu asta am facut ....... un pusti , de 7-8 ani sa fure un cod , si era cine va care lucra pe acolo , la cora , si am spus si parintii lui au platit amenda , pentru furt calificat
Ultima editare efectuata de catre AnDrEi_WebKinz in Lun 28 Noi 2011, 4:30 pm, editata de 1 ori
AnDrEi_WebKinz a scris:ultrafulger a scris:Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
eu asta am facut ....... un pusti , de 7-8 ani sa fure un cod , si era cine va care lucra pe acolo , la cora , si am spus si parintii lui au platit amenda , pentru furt
Cat au platit pentru amenda?
Si, BRAVO!
Alexandru2002- Webkinz Signature
am o prietena care si-a luat o vulpe polara si avea cod dar nu era bine sigilat si cand vroia s-o bage scria "cod deja folosit".eu m-am intrebat cum de s-a inamplat?apoi a mers cu mama ei la o prietena de familie si cand ne-am intalnit a doua zi mi-a spus ca a vazuto pe femeie dandu-i o hartie cu un cod fiului ei si apoi i-a spus(femeia)mamei(prietenei ce era acel cod.codul a fost scos din pliculet si notat apoi bagat la loc
alteio- Webkinz Signature
webkinz romania,eu odata am gasit un webkinz cu cod pe iarba nu era nimeni pri jur si l-am luat .nu era langa un magazin eram cu familia la munte si ne plimbam s l-am gasit.credeti ca am facut un lucru rau? :oops:in rest i-am cumparat am 9 webkinz cel pe care l-am gasit-
Ultima editare efectuata de catre maria123 in Mier 16 Noi 2011, 10:15 am, editata de 4 ori (Motiv : vinovatia)
maria123- KinzKlip
am intrebato pe mama daca ar trebui sa ma simt vinovata si ea a zis ca nu asa s-a intamplat si ca l-am luat de la un supermarket cand ne indreptam spre casa.scuze ca am scris degeaba
maria123- KinzKlip
Alexandru2002 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:ultrafulger a scris:Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
eu asta am facut ....... un pusti , de 7-8 ani sa fure un cod , si era cine va care lucra pe acolo , la cora , si am spus si parintii lui au platit amenda , pentru furt
Si, BRAVO!
500 de lei pentru un COD
500 lei adica 5 milioane , nu?AnDrEi_WebKinz a scris:Alexandru2002 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:ultrafulger a scris:Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
Si, BRAVO!
500 de lei pentru un COD
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 456058
merry777 a scris:500 lei adica 5 milioane , nu?AnDrEi_WebKinz a scris:Alexandru2002 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:ultrafulger a scris:Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
Si, BRAVO!
500 de lei pentru un COD
Pai 50 de lei ar fi fost prea putin normal ca 5 milioane
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 184145
Amenda a costat atata deoarece a furat ceva, a platit si pentru cod si pentru furt. De aceea a costat atat
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
500 de lei pentru un cod??? Prea mult.AnDrEi_WebKinz a scris:Alexandru2002 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:ultrafulger a scris:Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
Si, BRAVO!
500 de lei pentru un COD
Daca parintii acelui copil aveau doar 500 de lei pe luna? Acum nu mai aveau ce manca.
E prea mult pentru o combinatie de cifre si litere (cod).
Nu va suparati ca am spus asta.
Dar acesta este adevarul.
Alexandru2002 a scris:Amenda a costat atata deoarece a furat ceva, a platit si pentru cod si pentru furt. De aceea a costat atat
arosu, amenda era atata, deoarece au platit si pentru cod si pentru furt.
Pentru cod era 40-50 lei, dar pentru furt cateva sute de lei
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
arosu10 a scris:500 de lei pentru un cod??? Prea mult.AnDrEi_WebKinz a scris:Alexandru2002 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:ultrafulger a scris:Daca mai vedeti pe cineva furand un cod acum sa va duceti sa il prindeti si sal spuneti la parintii sai si la paza (daca e paza) sau daca ca nu are cod animalutul spune la casa sau la paza
Si, BRAVO!
500 de lei pentru un COD
Daca parintii acelui copil aveau doar 500 de lei pe luna? Acum nu mai aveau ce manca.
E prea mult pentru o combinatie de cifre si litere (cod).
Nu va suparati ca am spus asta.
Dar acesta este adevarul.
Pana a urma urmei a furat!nu trebuia sa o faca deci a fost pedepsit!
Pai asta merita! Ma intreb de ce ar vrea ca un parinte sa il lase sa fure. Ori cum pedeapsa e pedeapsa
- Gen : Localizare : Petelea
KinzCash : 161211
Parerea mea este: Cam prea mult. Si daca ai furat ceva nu ar trebui sa platesti.
Ar trebui sa fii atentionat nu sa platesti. Peste tot numai banii sunt Regina .
arosu10 a scris:Parerea mea este: Cam prea mult. Si daca ai furat ceva nu ar trebui sa platesti.
pai asta le-a trebuit parintilor este mai bine sa cumperi un animalut decat sa platesti amenda aceea!
si cred ca a mancat o bataie ....
AnDrEi_WebKinz a scris:arosu10 a scris:Parerea mea este: Cam prea mult. Si daca ai furat ceva nu ar trebui sa platesti.
pai asta le-a trebuit parintilor este mai bine sa cumperi un animalut decat sa platesti amenda aceea!
Nu cred ca a existat asa ceva! Scrii chestiile astea ca sa te credem erou.
arosu10 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:arosu10 a scris:Parerea mea este: Cam prea mult. Si daca ai furat ceva nu ar trebui sa platesti.
nu este inventat
Ar trebui sa se puna alarme la coduri ... In Carrefour din Buzau am vazut ca erau alarme
merry777 a scris:Ar trebui sa se puna alarme la coduri ... In Carrefour din Buzau am vazut ca erau alarme
si eu am vazut in Carrefour Lil'Kinzurile (pasarile) aveau alarma
AnDrEi_WebKinz a scris:merry777 a scris:Ar trebui sa se puna alarme la coduri ... In Carrefour din Buzau am vazut ca erau alarme
si eu am vazut in Carrefour Lil'Kinzurile (pasarile) aveau alarma
de ce nu au cod
animalutele webkinz trebuie sa aiba cod al meu are datine un cod afist acum!!!!!!!!????????
anadidid- Vizitator
anadidid a scris:animalutele webkinz trebuie sa aiba cod al meu are datine un cod afist acum!!!!!!!!????????
pai da trebuie sa aiba dar unii copii fura si de asta e topicul aici
salut si mie imi place webkinz am vazut la billa dar cum fura alti cod? ca eu am fost la billa si sunt oameni care se uita si nu poti fura unul voi cum credeti ca leau furat?
deea_dye- Vizitator
Intr-adevar, sunt de acord cu arosu, adica 500 de lei, daca era 100 mai ziceam , dar 500 de lei.AnDrEi_WebKinz a scris:arosu10 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:arosu10 a scris:Parerea mea este: Cam prea mult. Si daca ai furat ceva nu ar trebui sa platesti.
nu este inventat
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253955
Ba eu cred ca e adevarat! daca stam sa ne gandit acel copil a produs un furt deci a furat! Si 500 de lei e amenda ... Eu cred ca e adevaratRose_2011 a scris:Intr-adevar, sunt de acord cu arosu, adica 500 de lei, daca era 100 mai ziceam , dar 500 de lei.AnDrEi_WebKinz a scris:arosu10 a scris:AnDrEi_WebKinz a scris:arosu10 a scris:Parerea mea este: Cam prea mult. Si daca ai furat ceva nu ar trebui sa platesti.
nu este inventat
eu sunt de acord sa furi un cod pt ca parinti spun ca nau bani si dupa plangi faci ori ce si spui de rog frumos mil iei , dupa spune nu si deaceia copii saraci se bucura macar de un cod nu trb sa fiti rai cu oameni care nau banii si sunt saraci mai bn i lasati sa il ia caci (nu vrea sa ma dau mare dar e spre binele vostru ) daca lasati pe cineva sa fure codul acel copil va zice ca aveti mila de el ca acel copil nu isi permite sau parinti sunt rai , daca ati fi voi saraci si ati vrea un cod webkinz si nu va cumpara nimeni cum ati proceda? eu sunt corecta cu toata lumea asta e parerea mea , si pt cei care au facut webkinz ar fi mai bn sa faca un fel de chestie unde sa scri ce animal cu cod vrei si und locuiesti si etc pt cei care nu isi permit asta ar ajuta saraci sa nu mai fure am dreptate?
deea_dye- Vizitator
deea_dye a scris:eu sunt de acord sa furi un cod pt ca parinti spun ca nau bani si dupa plangi faci ori ce si spui de rog frumos mil iei , dupa spune nu si deaceia copii saraci se bucura macar de un cod nu trb sa fiti rai cu oameni care nau banii si sunt saraci mai bn i lasati sa il ia caci (nu vrea sa ma dau mare dar e spre binele vostru ) daca lasati pe cineva sa fure codul acel copil va zice ca aveti mila de el ca acel copil nu isi permite sau parinti sunt rai , daca ati fi voi saraci si ati vrea un cod webkinz si nu va cumpara nimeni cum ati proceda? eu sunt corecta cu toata lumea asta e parerea mea , si pt cei care au facut webkinz ar fi mai bn sa faca un fel de chestie unde sa scri ce animal cu cod vrei si und locuiesti si etc pt cei care nu isi permit asta ar ajuta saraci sa nu mai fure am dreptate?
De ce nu vor parintii unui copil sarac sa munceasca?Nu totu se rezolva la cei saraci prin furt.Daca as fi eu sarac nu mi-asi mai cumpara,doar cand parintii ma lasa sau cand am bani sa il cumpar
- Gen : Localizare : Petelea
KinzCash : 161211
eu cand am fost in Carrefour am gasit o tona de jucarii webkinzi fara cod!!deea_dye a scris:eu sunt de acord sa furi un cod pt ca parinti spun ca nau bani si dupa plangi faci ori ce si spui de rog frumos mil iei , dupa spune nu si deaceia copii saraci se bucura macar de un cod nu trb sa fiti rai cu oameni care nau banii si sunt saraci mai bn i lasati sa il ia caci (nu vrea sa ma dau mare dar e spre binele vostru ) daca lasati pe cineva sa fure codul acel copil va zice ca aveti mila de el ca acel copil nu isi permite sau parinti sunt rai , daca ati fi voi saraci si ati vrea un cod webkinz si nu va cumpara nimeni cum ati proceda? eu sunt corecta cu toata lumea asta e parerea mea , si pt cei care au facut webkinz ar fi mai bn sa faca un fel de chestie unde sa scri ce animal cu cod vrei si und locuiesti si etc pt cei care nu isi permit asta ar ajuta saraci sa nu mai fure am dreptate?
deea_dye a scris:eu sunt de acord sa furi un cod pt ca parinti spun ca nau bani si dupa plangi faci ori ce si spui de rog frumos mil iei , dupa spune nu si deaceia copii saraci se bucura macar de un cod nu trb sa fiti rai cu oameni care nau banii si sunt saraci mai bn i lasati sa il ia caci (nu vrea sa ma dau mare dar e spre binele vostru ) daca lasati pe cineva sa fure codul acel copil va zice ca aveti mila de el ca acel copil nu isi permite sau parinti sunt rai , daca ati fi voi saraci si ati vrea un cod webkinz si nu va cumpara nimeni cum ati proceda? eu sunt corecta cu toata lumea asta e parerea mea , si pt cei care au facut webkinz ar fi mai bn sa faca un fel de chestie unde sa scri ce animal cu cod vrei si und locuiesti si etc pt cei care nu isi permit asta ar ajuta saraci sa nu mai fure am dreptate?
Dar daca ei iau codurile la animalute, cei care sunt cinstiti si vor sa cumpere unul, unde mai gasesc cosul? La tine acasa? Gandestete si asa. De exemplu un copil se indragosteste de un webkinz si mama lui se ofera sa-l ia, dar el nu are cod, cum s-ar simiti!? Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
Saffy- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare : Vrancea
KinzCash : 147709
Ai dreptate Saffy...Saffy a scris:deea_dye a scris:eu sunt de acord sa furi un cod pt ca parinti spun ca nau bani si dupa plangi faci ori ce si spui de rog frumos mil iei , dupa spune nu si deaceia copii saraci se bucura macar de un cod nu trb sa fiti rai cu oameni care nau banii si sunt saraci mai bn i lasati sa il ia caci (nu vrea sa ma dau mare dar e spre binele vostru ) daca lasati pe cineva sa fure codul acel copil va zice ca aveti mila de el ca acel copil nu isi permite sau parinti sunt rai , daca ati fi voi saraci si ati vrea un cod webkinz si nu va cumpara nimeni cum ati proceda? eu sunt corecta cu toata lumea asta e parerea mea , si pt cei care au facut webkinz ar fi mai bn sa faca un fel de chestie unde sa scri ce animal cu cod vrei si und locuiesti si etc pt cei care nu isi permit asta ar ajuta saraci sa nu mai fure am dreptate?
Dar daca ei iau codurile la animalute, cei care sunt cinstiti si vor sa cumpere unul, unde mai gasesc cosul? La tine acasa? Gandestete si asa. De exemplu un copil se indragosteste de un webkinz si mama lui se ofera sa-l ia, dar el nu are cod, cum s-ar simiti!? Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
merry777 a scris:Ai dreptate Saffy...Saffy a scris:deea_dye a scris:eu sunt de acord sa furi un cod pt ca parinti spun ca nau bani si dupa plangi faci ori ce si spui de rog frumos mil iei , dupa spune nu si deaceia copii saraci se bucura macar de un cod nu trb sa fiti rai cu oameni care nau banii si sunt saraci mai bn i lasati sa il ia caci (nu vrea sa ma dau mare dar e spre binele vostru ) daca lasati pe cineva sa fure codul acel copil va zice ca aveti mila de el ca acel copil nu isi permite sau parinti sunt rai , daca ati fi voi saraci si ati vrea un cod webkinz si nu va cumpara nimeni cum ati proceda? eu sunt corecta cu toata lumea asta e parerea mea , si pt cei care au facut webkinz ar fi mai bn sa faca un fel de chestie unde sa scri ce animal cu cod vrei si und locuiesti si etc pt cei care nu isi permit asta ar ajuta saraci sa nu mai fure am dreptate?
Mersi.
PS: Saffy e animalutul meu. IMi poti spune Maly sau Lamaie.
Saffy- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare : Vrancea
KinzCash : 147709
pai in orasul meu nu se gasesc(Zimnicea) si niki pe net nu am gasit ieftin......si la Alexandria merg abia la primavara...are cineva sa-mi dea si mie vreun cod.Adresa:lifeforyou122
Vladix- Vizitator
Pai poate era alt animalut
esti sigur ca nu era ? asta:
derya10- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Bacau-Blagesti.
KinzCash : 142328
Am vrut un hushy!
Am vrut un husky de jucarie dar nu alm loat pt cva nu avea cod si acum ma gandesc la el! oare cum sa deblochez eu fara cod?
derya10- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Bacau-Blagesti.
KinzCash : 142328
re:Animalute fara cod
este frumos . Daca cineva fura codurile cum o sa mai gasim animalute cu coduri?? . imi place lumea asta plina de hoti! daca eu as fi de fata,as chema imediat politia. e drept, este corect,si,cel mai important, este legal.Mi-as dori ca toti care fura codurile sa lesine si sa se imbolnaveasca chiar in ziua in care l-ea furat.Asa ar trebui!
liana200- Vizitator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum