Petrecerea Webkinz din 2010
+91
WebkinzLuver
BrunoClau
Adrian2003
Sony.Mary.2002
Moko
Lidia10
anootza
doriutza
bidrye
AnDrEi_WebKinz
verona3
Dogs-Are-Us
Sunny
stefanawebkinz
Alexandru2002
JulyTheBestStar
Pisy1148
LEXI2003
zinzimima
Stefzyk
merry777
Rose_2011
stefania223
elenafrumoasa17
marul2001
ClaudiaMissy2
Tinutza
WebKinzFriend
Ioana-Claudia
Boticut$Boticuta@kitty
mihmih
MAZEN
andreiyo
brochita
Misterio
Irina
sunnyworld
pufosii
Tia
elena11111
andraalexa110
PuppyLove
adelinabalerina
PeacefulDoggy
Mamarutzza
bia
CoolLadyDomino
Trompy98
lorybella96
WebkinzBoyRomania
Calul Clydesdale
danut
anapisica
denissa99pestisor
jasminerux
Lore98
Diana fun webkinz
steffa_99
alicelovefrog
licurici9923
MITZUCA
crisysy
lorena.buta
analucia
Husky
Pinduric
iepurit
alexandra-daniela
pufilici03
WebkinzVideos989
Alynutza29
coolgirl
GoldenRetriever200
Lydialovebj
webkinz_lover
july_thebest_star
LOUISE
ClaudiaMissy
My friends
Adronia
robypanda
llizza
Manzu
boticuta
Alexa17
Froggy cunoscuta ca scl
kkryss
deea98
galbior
LovleyLovePup
Webkinz Romania
95 participanți
Pagina 8 din 18
Pagina 8 din 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Va placut petrecerea?
Re: Petrecerea Webkinz din 2010
in sfarsit ai venit deea, cat ne bucuram!!!!!!!!!
denissa99pestisor- Webkinz Signature
eu cred ca voi veni..sa vad ce spune si mama..
Alexa17- Webkinz Signature
buna!!!
ma numesc Andreea si am 2 animalute webkinz...o gaina si un iepure ...am fost foarte bucuroasa cand am auzit de party!!! din pakate s-ar putea sa nu am nici o prietena sa vin ...since sa spun ca ma simt ciudat si mie un pik rusine sa vin singura si sa nu cunosc pe nmi oricum trebuie si pentru parinti invitatii??? si la cat se termina??? multumesc...
andraalexa110- Webkinz Caring Valley
!ATENTIE! Petrecere Webkinz, 28 AUGUST, Parcul CAROL, intre orele 10-13!
multumes!!!dar inca e problema ca nus dak vin deoarece nu am nici o prietena cu care sa vin....si avem lok 900 de pers akolo???
I-am facut invitatie matusii mele, care e mai mica decat deea. acum nu mai poate veni
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163009
imi pare rau deea dar..cred ca nici eu nu voi putea veni..incepe scoala curand si trebuie sa ma pregatesc cu tot ce imi trebuie..
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
nici eu nu cred ca pot veni , (uite e lol) eu nu am stilou si nici penar (stiloul are penita indoita ca la-m scapat pe jos de prea multe ori si penarul l-a ros ipu ca nu a avut ce face )
Oooh. Era neaparat sa schimbati si data, nu numai Locatia??? Acum eu nu mai pot veni.
deea, nu poti vorbi cu cei de la primarie sa faca petrecerea inapoi pe 21?? acum mai nimeni de pe forum nu poate veni..............
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
EXACT! Suntem 13 persoane cu cont care nu mai putem veni, asta +parintii si fratii. Lasati Parcul Carol, dar va rog mutati-o inapoi pe 21. Sau o saptamana mai incolo, 4 macar. TE RUGAM CU TOTII MULT!!!Manzu a scris:deea, nu poti vorbi cu cei de la primarie sa faca petrecerea inapoi pe 21?? acum mai nimeni de pe forum nu poate veni..............
PuppyLove a scris:EXACT! Suntem 13 persoane cu cont care nu mai putem veni, asta +parintii si fratii. Lasati Parcul Carol, dar va rog mutati-o inapoi pe 21. Sau o saptamana mai incolo, 4 macar. TE RUGAM CU TOTII MULT!!!Manzu a scris:deea, nu poti vorbi cu cei de la primarie sa faca petrecerea inapoi pe 21?? acum mai nimeni de pe forum nu poate veni..............
Eu sunt noua pe aici ( este prima data când intru ..)...în legătura cu petrecerea ....ORI CÂND NUMAI SA FIE
elena11111- Gen : Localizare : București
KinzCash : 156458
Bun venit pe forum elena....... in legatura cu petrecerea, unii nu pot veni daca se tot schimba data (eu stau in craiova si trebuie sa stiu data exacta)........... foarte mutli copii au spus ca nu mai pot veni din cauza ultimei schimbari a datii.........
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
...21 era mult mai aproape .. ,ca data ...așa ...mai trebuie sa mai așteptăm o săptămâna ....cu toate că parcul Carol este mult mai aproape de casa...preferam și Herăstra-ul ..
Da, dar problema mea nu e ca mai trebuie sa mai astept o saptamana, spre exemplu. Eu plec intr-o tabara si pe 28 o sa fiu plecata. Pentru mine ar fi bine sa fie pe 21, sau sa se mute cu inca o saptamana, adica pe 4. Altfel, nu pot veni. Si multi alti copii au probleme in acest gen. Ori sunt plecati, ori sunt departe si si-au programat deja bilet de tren sau asa ceva. A, si bun venit pe forum!elena11111 a scris: ...21 era mult mai aproape .. ,ca data ...așa ...mai trebuie sa mai așteptăm o săptămâna ....cu toate că parcul Carol este mult mai aproape de casa...preferam și Herăstra-ul ..
da....daca sau rezervat biletele este destul de rau ...dar nu stiu daca se mai poate face ceva in legatura cu data ......multumesc pentru urarea de bun venit...:*
Sa vedem cand intra deea ce zice... poate se poate pune pe 21... sau pe 20... 22 ceva in genul.... Eu una trebuie sa vin pe 21 la bucuresti ) ca am rezervat totul ) si o sa pa plimb aiurea prin bucuresti :-S si cum.... au stabilit cu mam sa stau mai multe zil acolo... Dar te rugam deea cauta cea mai apropiata data... dar nu 28... oricare dar nu 28... incearca pe 4.. ca sa poate veni si PuppyLove dar nu tocmai 28
crisysy- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Energica
Localizare : Galati
KinzCash : 160575
Mersi! Cred ca pana la urma nu o sa ajung, dar asta e. O sa mai fie petreceri, cred.crisysy a scris:Sa vedem cand intra deea ce zice... poate se poate pune pe 21... sau pe 20... 22 ceva in genul.... Eu una trebuie sa vin pe 21 la bucuresti ) ca am rezervat totul ) si o sa pa plimb aiurea prin bucuresti :-S si cum.... au stabilit cu mam sa stau mai multe zil acolo... Dar te rugam deea cauta cea mai apropiata data... dar nu 28... oricare dar nu 28... incearca pe 4.. ca sa poate veni si PuppyLove dar nu tocmai 28
vor mai fi, dar vorbiti cu parintii...poate, poate aveti cum sa veniti
hmm... poate daca mama spune ca sunt bonlava si ca am ramas acasa... pot ramane la bucuresti cat se duce ea la tara.. si dupaia vine si ma ia dar e cam greu :-S
crisysy- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Energica
Localizare : Galati
KinzCash : 160575
Peeeeeeeeeetrecereeeeeeee...........................
Nici eu nu pot. Clujul e foarte departe de Bucuresti. as fi vrut asa de mult sa vin .
Tia- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : SUPER HAPPY
Localizare : Cluj-Napoca
KinzCash : 156533
Eu sigur nu mai vin.imi pare rau!Cu alta ocazie!!Poate un tur al marilor orase la vara!!poate si in Constanta!!!Asta e!!!
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 177106
nici eu nu vin plec la mare luni si ma intorc pe 30 deci pa pa petrecere
si la mine e prea departe! nu o sa organizati petreceri si in alte orase?
ati putea face?In:cluj,zalau,baia mare,satu mare,tg.mures,timisoara,arad!!!oriunde in TRANSILVANIA,BANAT SAU CRISANA!!!!!!!!!!!!!!
eu nu cred ca merita sa mergem din alte orase pt. 3 ore!Acum cati copii sunt daca au renuntat atatia?
eu cred ca merita!!!!! este o experienta unica in viata pe care banii nu o pot cumpara........ si eu nu vin pentru 3 ore ci pentru o saptamana sau mai mult!!!
Manzu- Webkinz Signature
nu e chiar o experienta unica.Eu sunt convins ca ne vom mai intalni cu astfel de ocazii poate si mai placute.Fiind organizata pentru prima data vor capata experienta si urmatoarele petreceri vor fi unice in felul lor.
este unica deoarece este PRIMA!!!! :face:
Manzu- Webkinz Signature
Asa cum am scris :vor mai fi.Eu veneam pt.3 ore.Atat.Iar cheltuiala este prea mare.
pentru 3 ore asa e..........
Manzu- Webkinz Signature
imi pare rau dar mi s-a intamplat cv ciudat
am castigat pentru prima data in viata mea ceva la un concurs de desen o tabara si e intre 27 august si 3 septembrie
si numai pot veni
am castigat pentru prima data in viata mea ceva la un concurs de desen o tabara si e intre 27 august si 3 septembrie
si numai pot veni
webkinz_lover- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : :)
Localizare : ambasada lui Mos Craciun
KinzCash : 158887
sper sa fie in timisaora una! sau in cluj! daca e in timisoara ma duc 100% ! fac 1 ora pana acolo!
Cine este cel care nu va da voie sa o faceti pe 21 august? Sa stim sa nu-l mai voteze parintii!
Eu nu pot veni pe 28 pentru ca atunci voi fi in concediu .As vrea neaparat sa vin la prima petrecere webkinz deoarece colectionez foarte multi webkinz !!!!!!!!!!!! Va rog sa faceti ceva!!!!!!!!!!!!! Nu puteti sa o mutati dupa 6 septembrie?
Eu nu pot veni pe 28 pentru ca atunci voi fi in concediu .As vrea neaparat sa vin la prima petrecere webkinz deoarece colectionez foarte multi webkinz !!!!!!!!!!!! Va rog sa faceti ceva!!!!!!!!!!!!! Nu puteti sa o mutati dupa 6 septembrie?
pufosii- Gen : KinzCash : 158902
sunt 400-500 copii.Trompy98 a scris:eu nu cred ca merita sa mergem din alte orase pt. 3 ore!Acum cati copii sunt daca au renuntat atatia?
ma scuzati petrecere webkinz se va face si in constanta?Webkinz Romania a scris:
APASA AICI sau pe poza SA PRIMESTI INVITATIE LA PETRECERE!
Din cauza numarului mare de participanti la Petrecerea Webkinz, a trebuit sa modificam data, locatia si ora, pentru va putea oferi un eveniment cu o calitate cat mai buna. Astfel:
Sambata, 28 AUGUST, Parcul CAROL, intre orele 10-13, va avea loc Petrecerea Webkinz "O zi in Parc"!
*INVITATIILE VECHI NU TREBUIESC MODIFICATE*
Nu vrem decat sa veniti cu mic, cu mare sa ne cunoastem. Copii, parinti, frati, surori, bunici, rude, prieteni, colegi, vecini, nu conteaza, doar vrem sa ne strangem cateva ore impreuna, sa ne distram cu...Webkinz!
Nu conteaza daca ai sau nu Webkinz, TU doar VINO!
*NU AI IMPRIMANTA? NU-I NIMIC, DOAR INSCRIE-TE SI POTI VENI!*
Vor fi concursuri, premii si multa distractie!
Webkinz Romania te asteapta cu mare drag! Ne vedem acolo
APASA AICI sau pe poza SA PRIMESTI INVITATIE LA PETRECERE!
Pentru alte detalii sunati la:
0722.548.200 / 0769.670.294
sau e-mail: webkinz.romania@yahoo.com
Diana fun webkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : fericita:))
Localizare : in webkinz eu sunt fufz5,ef nord constanta
KinzCash : 157907
daca veti face sa ma anuntati pentru ca am peste 20 de prieteni care au webkinjiWebkinz Romania a scris:momentan nu.
Diana fun webkinz- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : fericita:))
Localizare : in webkinz eu sunt fufz5,ef nord constanta
KinzCash : 157907
!!!!mor de nervi!tata mar fi dus pe 21 da nu poate pe 28 ca are MULTA treaba!ok inteleg invitati multi!dar totusi!cate schimbari de date au fost?3-4 nu?(sau nush cred ca 3)dar e chiar prea...prea confuz!poate neam planuit ceva!!!!!!!!!!offfffffffffffffffffffffff!!!!!!! si faza ii ca momentan nu se mai poate face in alte orase!daka ar fi macar timisoara ca asa tata mar duce sigur ca are un prieten akol!sau inalte orase mai pe la mijlocu tarii!ar fi super sau cum au mai zis si ceilalti:mai bine o zi doua trei!nu 3 ore!asa nu prea merita deci oricum poate o sa mai faca si alte petreceri!dar nu cred ca o sa fie curand!
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162409
Petrecerea webkinz romania! _ Poze si amintiri!_
La petrecere cum ne vom gasi? Pai postam aici cum vom fi imbracati sau nu stiu punem noi ceva etc. ca ceilalti sa ne gaseasca.
de exemplu eu voi pune o poza cu ce ma voi imbraca (doar hainele) si voi veti sti ce aceea sunt eu.
pe langa party va fi si o lunga cautare orin 400 de copii ca sa ne gasim noi de pe forum LOL
(Ne-am putea face ecusoane pe care scriem numele de pe froum )
Ce ziceti?
(dupa Party aici o sa povestim si o sa punem poze)
de exemplu eu voi pune o poza cu ce ma voi imbraca (doar hainele) si voi veti sti ce aceea sunt eu.
pe langa party va fi si o lunga cautare orin 400 de copii ca sa ne gasim noi de pe forum LOL
(Ne-am putea face ecusoane pe care scriem numele de pe froum )
Ce ziceti?
(dupa Party aici o sa povestim si o sa punem poze)
Ultima editare efectuata de catre LovleyLovePup in Sam 28 Aug 2010, 10:05 pm, editata de 1 ori
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
eu voi veni cu niste urechi de iepuras!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
Eo imi pun ecuson si cu ce ma inbrac nush inca dar nu uitati sa invatati dansul go go googles ..eo am inceput sa il invat
My friends- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : ei nush ce sa zik
Localizare : arad,Bucuresti
KinzCash : 159798
ha ha ce tare!Sunt roz sau albe?Manzu a scris:eu voi veni cu niste urechi de iepuras!!!!!
ambele......sunt albe si "interiorul" e roz..........
Manzu- Webkinz Signature
SweeeetManzu a scris:ambele......sunt albe si "interiorul" e roz..........
EU AM CU INTERIORUL BLEU!LovleyLovePup a scris:SweeeetManzu a scris:ambele......sunt albe si "interiorul" e roz..........
ce tare.............
Manzu- Webkinz Signature
ooooooooo!!! !ce mai primari!
CoolLadyDomino- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : happy.......
Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
KinzCash : 162409
!ATENTIE! Petrecere Webkinz, 28 AUGUST, Parcul CAROL, intre orele 10-13!
Ne potzi spune cateva exemple de premii si de concursuri??? plz mult DEEA!!!:D:D
- Gen : Stare de spirit : very happy:X:X
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 158766
deea...eu am pierdut invitatia mea....tata a luat`o si nu stie pe unde e.....este vreo problema??
eu i`am facut si mamei mele o invitatie
eu i`am facut si mamei mele o invitatie
Pagina 8 din 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Subiecte similare
» Party time!
» Ce ne place si ce nu
» INVITATII:
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ce ne place si ce nu
» INVITATII:
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
Pagina 8 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum