Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Petrecerea Webkinz din 2010

+91
WebkinzLuver
BrunoClau
Adrian2003
Sony.Mary.2002
Moko
Lidia10
anootza
doriutza
bidrye
AnDrEi_WebKinz
verona3
Dogs-Are-Us
Sunny
stefanawebkinz
Alexandru2002
JulyTheBestStar
Pisy1148
LEXI2003
zinzimima
Stefzyk
merry777
Rose_2011
stefania223
elenafrumoasa17
marul2001
ClaudiaMissy2
Tinutza
WebKinzFriend
Ioana-Claudia
Boticut$Boticuta@kitty
mihmih
MAZEN
andreiyo
brochita
Misterio
Irina
sunnyworld
pufosii
Tia
elena11111
andraalexa110
PuppyLove
adelinabalerina
PeacefulDoggy
Mamarutzza
bia
CoolLadyDomino
Trompy98
lorybella96
WebkinzBoyRomania
Calul Clydesdale
danut
anapisica
denissa99pestisor
jasminerux
Lore98
Diana fun webkinz
steffa_99
alicelovefrog
licurici9923
MITZUCA
crisysy
lorena.buta
analucia
Husky
Pinduric
iepurit
alexandra-daniela
pufilici03
WebkinzVideos989
Alynutza29
coolgirl
GoldenRetriever200
Lydialovebj
webkinz_lover
july_thebest_star
LOUISE
ClaudiaMissy
My friends
Adronia
robypanda
llizza
Manzu
boticuta
Alexa17
Froggy cunoscuta ca scl
kkryss
deea98
galbior
LovleyLovePup
Webkinz Romania
95 participanți

Pagina 11 din 18 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Urmatorul

In jos

Va placut petrecerea?

Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Vote_lcap21%Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Vote_rcap 21% 
[ 30 ]
Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Vote_lcap20%Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Vote_rcap 20% 
[ 29 ]
Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Vote_lcap59%Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Vote_rcap 59% 
[ 85 ]

Total voturi : 144

Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Empty Re: Petrecerea Webkinz din 2010

Mesaj  AnaB Sam 28 Aug 2010, 1:26 pm

Multumim pentru asa petrecere! Multumim pentru organizare. Multumim pentru ca am plecat de la "petrecere" cu un copil plangand pentru ca el nu a primit premiu desi a strans multe puncte (aceasta a fost exprimarea copilului, asta intelege el prin concurs... ca daca va lua puncte va lua si premii), am plecat cu un copil plangand pentru ca proasta organizare a ajuns la punctul in care se aruncau premii in multime, iar ea vedea cum oamenii calca in picioare alti oameni si vin cu premiile, le pun in sacosa, si mai vin iar sa mai ia. Si aici nu e vina doar a oamenilor, stimati organizatori!! Pentru ca atunci cand ati anticipat acest eveniment trebuia sa anticipati si indisciplina! Am plecat cu un copil plangand pentru ca i se facuse rau LA UN EVENIMENT CU 1000 DE OAMENI IMBULZITI UNDE NU ERA O AMBULANTA!!! Ati amarat niste copii, ati umilit parintii care au rabdat soarele pentru bucuria copiilor si ati dezgustat parintii care au preferat sa plece cu copii plangand decat sa stea sa cerceasca o jucarie!

Copii care nu ati fost.. prea multe nu ati pierdut. Bucurati-va ca nu ati fost calcati in picioare pentru un Webkinz pe care oricum existau sanse sa nu il fi primit. Poate unii copii s-au distrat, asta daca au venit de dimineata, precum noi, si au avut cum sa joace macar jumatate din jocuri intr-un mod decent. Dupa jocuri poate ati fi plans asa cum au plans multi copii...

AnaB
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Alexa17 Sam 28 Aug 2010, 1:27 pm

LovleyLovePup a scris:Vaaaai, ce coada a fost la pescuitttttttttttt! Mad
Oricum,yaaaaay, m-am ales cu doua webkinzuri si trading crads.
Deea, vreau sa iti spun ca te admir pt. ceea ce faci si ma bucur ca ne-am intalnit!
Am o mica intrebare. Ce e cu codurile webkinzurilor? Merg??? Scrie promotional item not for sale dar cu pizul cineva a scris un cod. Inca nu am un nume pt. ele dar nu stiu daca codurile merg bounce
Manzu-- Iti sta genial in urechi de iepure. Nu le da jos
ce fel de web.ai primit?

Alexa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Empty NE-ATI DEZAMAGIT, D-LOR!

Mesaj  DEEAPP Sam 28 Aug 2010, 1:32 pm

AM FOST ASTAZI LA PETRECEREA WEBKINZ, MULT LAUDATA, DIN PARCUL CAROL!! IN CALITATE DE MAMA, IMI PERMIT SA SPUN CA A FOST O BATAIE DE JOC! INCEPAND DE LA COZILE INTERMINABILE  FORMATE PENTRU COMPLETAREA "DISPERATA" (NU MAI STIU ACUM: IN CE SCOP ?!???) A TALOANELOR "PRETIOASE" SI PANA LA MODUL COMPLET DEZORGANIZAT DE IMPARTIRE A "PREMIILOR", TOTUL A DEMONSTRAT O LIPSA COMPLETA DE RESPECT PENTRU OM, FIE EL COPIL SAU PARINTE. CEEA CE M-A DERANJAT CEL MAI TARE, A FOST ATITUDINEA PREZENTATORULUI LA FINALUL MANIFESTARII DVS. EXISTA, FARA INDOIALA, OAMENI DISPERATI SA INTRE, PE GRATIS, IN POSESIA UNUI ANIMALUT WEBKINZ SI DISPUSI, PRIN URMARE, SA SE IMBULZEASCA ORICAT PT A-L OBTINE. E O CHESTIUNE DE CIVILIZATIE, PANA LA URMA. ASTA NU JUSTIFICA INSA ATITUDINEA AVUTA DE DL PREZENTATOR, CARE A INCEPUT SA ARUNCE, EFECTIV, CU ACESTE ANIMALUTE, IN MULTIME. A FOST UN GEST DEOSEBIT DE JIGNITOR, NU DOAR PT CEI AFLATI IN GRAMADA RESPECTIVA, CI SI PT TOTI CEILALTI PARTICIPANTI LA ACEASTA MANIFESTARE. NU SUNTEM CERSETORI, D-LOR! AM VENIT LA PETRECERE CA SA NE DISTRAM SI NU  CA SA ASTEPTAM CATE O FIRIMITURA DIN MILA DVOASTRA!  GANDITI-VA CA ORICE COPIL SE BUCURA ATUNCI CAND CASTIGA LA UN CONCURS CEVA ,ORICAT DE MIC, ORICAT DE PUTIN VALOROS AR FI. PENTRU UN COPIL ESTE IMPORTANT GESTUL! S-AR FI PUTUT IMPARTI PREMII, DACA ERA CAZUL, IN MOD CIVILIZAT, FIE ELE SI PIXURI, NU NEAPARAT SUTE DE ANIMALUTE, LA DEPUNEREA TALONULUI, IN FUNCTIE DE NR. DE BULINE COMPLETATE, ETC. NE-ATI DEZAMAGIT, D-LOR!

DEEAPP
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  kkryss Sam 28 Aug 2010, 1:32 pm

IMI PARE RAU CA ATI FOST NEVOITI SA TRECETI PRIN ASA CEVA!!!SI RASUFLU USURAT CA NU AM VENIT DIN CONSTANTA PENTRU 3 ore DIN CARE CRED CA NU AS FI INTELES MARE LUCRU.RAMAN LA PAREREA MEA CA ERA MAI CORECT SA SE FI ORGANIZAT UN TUR WEBKINZ ROMANIA PRIN ORASELE DIN TARA. :albino:

kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Sam 28 Aug 2010, 1:33 pm

AnaB a scris:Multumim pentru asa petrecere! Multumim pentru organizare. Multumim pentru ca am plecat de la "petrecere" cu un copil plangand pentru ca el nu a primit premiu desi a strans multe puncte (aceasta a fost exprimarea copilului, asta intelege el prin concurs... ca daca va lua puncte va lua si premii), am plecat cu un copil plangand pentru ca proasta organizare a ajuns la punctul in care se aruncau premii in multime, iar ea vedea cum oamenii calca in picioare alti oameni si vin cu premiile, le pun in sacosa, si mai vin iar sa mai ia. Si aici nu e vina doar a oamenilor, stimati organizatori!! Pentru ca atunci cand ati anticipat acest eveniment trebuia sa anticipati si indisciplina! Am plecat cu un copil plangand pentru ca i se facuse rau LA UN EVENIMENT CU 1000 DE OAMENI IMBULZITI UNDE NU ERA O AMBULANTA!!! Ati amarat niste copii, ati umilit parintii care au rabdat soarele pentru bucuria copiilor si ati dezgustat parintii care au preferat sa plece cu copii plangand decat sa stea sa cerceasca o jucarie!

Copii care nu ati fost.. prea multe nu ati pierdut. Bucurati-va ca nu ati fost calcati in picioare pentru un Webkinz pe care oricum existau sanse sa nu il fi primit. Poate unii copii s-au distrat, asta daca au venit de dimineata, precum noi, si au avut cum sa joace macar jumatate din jocuri intr-un mod decent. Dupa jocuri poate ati fi plans asa cum au plans multi copii...

cum calcati???????????????

alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Sam 28 Aug 2010, 1:35 pm

Alexa17 a scris:
Deea, vreau sa iti spun ca te admir pt. ceea ce faci si ma bucur ca ne-am intalnit!
Am o mica intrebare. Ce e cu codurile webkinzurilor? Merg??? Scrie promotional item not for sale dar cu pizul cineva a scris un cod. Inca nu am un nume pt. ele dar nu stiu daca codurile merg bounce
ce fel de web.ai primit?

Am castigat o girafa dar i-am dat-o lui Manzu pt. un Groundhound(mi-l dorwam asaaaaaa muuuuuuuuullllllllltttttttt)
si mama a prins cand s-au aruncat webkinzuri un dragon citric dra am facut schimb cu Manzu si ea mi-a dat bubblegum cheecky cat Very Happy

LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  kkryss Sam 28 Aug 2010, 1:35 pm

alicelovefrog a scris:
AnaB a scris:Multumim pentru asa petrecere! Multumim pentru organizare. Multumim pentru ca am plecat de la "petrecere" cu un copil plangand pentru ca el nu a primit premiu desi a strans multe puncte (aceasta a fost exprimarea copilului, asta intelege el prin concurs... ca daca va lua puncte va lua si premii), am plecat cu un copil plangand pentru ca proasta organizare a ajuns la punctul in care se aruncau premii in multime, iar ea vedea cum oamenii calca in picioare alti oameni si vin cu premiile, le pun in sacosa, si mai vin iar sa mai ia. Si aici nu e vina doar a oamenilor, stimati organizatori!! Pentru ca atunci cand ati anticipat acest eveniment trebuia sa anticipati si indisciplina! Am plecat cu un copil plangand pentru ca i se facuse rau LA UN EVENIMENT CU 1000 DE OAMENI IMBULZITI UNDE NU ERA O AMBULANTA!!! Ati amarat niste copii, ati umilit parintii care au rabdat soarele pentru bucuria copiilor si ati dezgustat parintii care au preferat sa plece cu copii plangand decat sa stea sa cerceasca o jucarie!

ADICA INGHESUIALA,TE IMPINGI ,TE LOVESTI,CAZI

kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Sam 28 Aug 2010, 1:37 pm

Vreau sa zic ca Deea si ceilalti au muncit mult la asta si nu e frumos sa ziceti asta. Nu s-au asteptat la 1000 de copii. Doar 400 s-au inscris!
Da,cozile au fost lungi,asta e.
NU E VINA LOR ca oamenii au tipat, au fost disperati sau altele. EI s-au astept sa fim mai civilizati,dar na, nu am fost, asa e Romania.
Bulinele au fost toate completate.
Ei au vrut sa imparta premii civilizat, numai ca parintii si-au obligat coppi sa intre in fata, copii s-au suit pe scena, tipau, nu se puteau imparti civilizat. NU A FOST VINA LOR, ci a noastra, a oamenilor care au participat.

LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Sam 28 Aug 2010, 1:37 pm

kkryss a scris:
alicelovefrog a scris:

ADICA INGHESUIALA,TE IMPINGI ,TE LOVESTI,CAZI

OMG

alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  galbior Sam 28 Aug 2010, 1:38 pm

... Ia auzi da-mi mie cartile de joc prin telepatie exact cand am trantit ciorba pe jos Laughing Laughing
galbior
galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Focsani
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 188821

Sus In jos

Mesaj  kkryss Sam 28 Aug 2010, 1:38 pm

FELICITARI PENTRU ACHIZITII!!!SI IMI PARE RAU PENTRU CEI CARE AU PLECAT DEZAMAGITI!!! Shocked
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare Localizare : Constanta
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 177106

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 1:39 pm

Deci chiar asa a fost!!! Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_exclaim Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_exclaim Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_exclaim Nu stiam cum sa ma exprim Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_redface
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : \m/
Localizare Localizare : Brasov
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 164942

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Sam 28 Aug 2010, 1:40 pm

kkryss a scris:FELICITARI PENTRU ACHIZITII!!!SI IMI PARE RAU PENTRU CEI CARE AU PLECAT DEZAMAGITI!!! Shocked
Nu a fost vina lor, ci a oamenilor de acolo care nu s-au purtat civilizat.
LovleyLovePup
LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit :
Localizare Localizare :
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 174502

Sus In jos

Mesaj  galbior Sam 28 Aug 2010, 1:41 pm

Exact fara suparare. Nu e vina organizatorilor ca pe acolo au fost copii cu obraz de scoarta. Imi pare rau pt cei care nu au primit nimic.
Insa nu trebuie sa exageram. Tot timpul trebuie sa fie si pierzatori.
Ideea era sa va distrati la concursuri nu sa va inghepsuiti doar pt. un premiu
galbior
galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Trompy98 Sam 28 Aug 2010, 1:41 pm

asta nu e bine!si deea?cum arata? bounce bounce bounce
Trompy98
Trompy98
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Super!!!
Localizare Localizare : Zalau
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Caine
KinzCash : 159891

http://www.webkinzfun.forumcreativ.ro

Sus In jos

Mesaj  kkryss Sam 28 Aug 2010, 1:44 pm

LovleyLovePup a scris:
kkryss a scris:FELICITARI PENTRU ACHIZITII!!!SI IMI PARE RAU PENTRU CEI CARE AU PLECAT DEZAMAGITI!!! Shocked
PROBLEMA ESTE CA SE CUNOASTE ATITUDINEA ROMANILOR IN ASTFEL DE CONDITII>ERA MULT MAI BINE DACA SE FACEA PE BAZA DE INVITATIE>PE UN ANUMIT NUMAR DE INVITATII CHIAR SI PLATITE CU O SUMA MODICA>.SAU UN ANUMIT NUMAR DE BILETE>ASA SE STIA EXACT NUMARUL PARTICIPANTILOR SI NU S-AR FI AJUNS AICI!!!
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare Localizare : Constanta
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 177106

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 1:44 pm

webkinz romania (nu ma refer la utilizator) Ma-ti dezamagit tare rau pentru ca erau doar 3 jandarmi!mai era si politia comunitara...dar asta e meseria lor SA PRIVEASCA IMBULZEALA!!! in plus un copil de 5 ani nu-si gasea parintii si nu a fost singurul caz de acest gen.Ma-ti dezamagit puteati face mai mult!!!!
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  galbior Sam 28 Aug 2010, 1:46 pm

kkryss a scris:
LovleyLovePup a scris:
PROBLEMA ESTE CA SE CUNOASTE ATITUDINEA ROMANILOR IN ASTFEL DE CONDITII>ERA MULT MAI BINE DACA SE FACEA PE BAZA DE INVITATIE>PE UN ANUMIT NUMAR DE INVITATII CHIAR SI PLATITE CU O SUMA MODICA>.SAU UN ANUMIT NUMAR DE BILETE>ASA SE STIA EXACT NUMARUL PARTICIPANTILOR SI NU S-AR FI AJUNS AICI!!!
aveti amandoi dreptate
Vina este de a ambelor tabere.... Dar in special al celor care au venit...... Train in romania si cum auzim de ce gratis cum ne rupem gatu'. Pana si la biserica se intampla asa ceva

Ultima editare efectuata de catre galbior in Sam 28 Aug 2010, 1:50 pm, editata de 1 ori
galbior
galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  My friends Sam 28 Aug 2010, 1:46 pm

Da chiar asa a fost cum a zis doamna si niste excroci...sau mai bine zis matahale de barbati(tatici)se zbateau acolo ca ...........dar mie imi pare rau ca si organizatori au avut de suferit nu numai copii ..ei s-au chinuit ,au dat sute de milioane sa faca ceva Sad bine adevarul e ca nici nu erau organizati dar totusi Sad Crying or Very sad imi pare rau de ei
Cel putin le-am intalnit pe manzu...si lovepuppy Laughing Laughing am cunoscuto pe manzu dupaaa....pampampampam URECHI Laughing Laughing Laughing lol! lol! lol!
My friends
My friends
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ei nush ce sa zik
Localizare Localizare : arad,Bucuresti
KinzCash : 159798

Sus In jos

Mesaj  My friends Sam 28 Aug 2010, 1:47 pm

chiar cum te cheama manzu ???si lovepuppy??
My friends
My friends
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 1:47 pm

si eu am vazut-o pe manzu
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  Trompy98 Sam 28 Aug 2010, 1:48 pm

pe deea na-ti vazut-o?
Trompy98
Trompy98
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  My friends Sam 28 Aug 2010, 1:49 pm

cum ai fost inbracata???
My friends
My friends
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  andreiyo Sam 28 Aug 2010, 1:49 pm

astai romanu' oricine e mai destept si mai civilizat decat romanu'..............

andreiyo
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Localizare Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160121

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 1:51 pm

eu? cu in pantaloni 3 sferturi cu carouri si bluza roz-siclam deschis
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  My friends Sam 28 Aug 2010, 1:53 pm

eo am fost cu o bluza neagra si o imag galbena cu pisica negra si pantaloni scurti rosii si o geanta mica mov
My friends
My friends
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 1:56 pm

nu te-am vazut Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  Trompy98 Sam 28 Aug 2010, 1:58 pm

pe deea ati vazuto??
Trompy98
Trompy98
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  robypanda Sam 28 Aug 2010, 2:06 pm

Trompy98 a scris:pe deea ati vazuto??
am venit deci sa va spun cea fost acolo . la sfarsit cand sa ne dea premiu am stat la scena ,nu sa put
ut asa ca a venit o masina acolo si stateam toti ingramaditi doua femei se luara la bataie au si filmat de la tvr1 parca..... toti copii plangeau ca ii inghesuiau parintii mi-e mia dat cineva cu cotul in coaste si in burta m-au calcat.... cozi infernale de lungi lumea se baga in fata dezastru!!!! imi pare rau deea ca a fost chiar asa ma astetpam sa fie mai frumos la sfarsit a fost dezastru deea tu erai acea in rochie verde?
robypanda
robypanda
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 164293

Sus In jos

Mesaj  My friends Sam 28 Aug 2010, 2:08 pm

chiar deea chare erai tu ???
My friends
My friends
Webkinz Jr.
Webkinz Jr.

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Sam 28 Aug 2010, 2:11 pm

cineva a facut poze?????????
Am gasit o imagine cu urechi de iepuras si am pus-o pe puza de la concursul de 1 iunie.
Din cate inteleg, manzu arata haios Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! 🐘 🐘 🐘 🐘 🐘
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 163009

Sus In jos

Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Empty NE-ATI DEZAMAGIT D-NILOR

Mesaj  DEEAPP Sam 28 Aug 2010, 2:12 pm

DA, EXACT: IDEEA ERA SA NE DISTRAM LA CONCURSURI SI COPIII SA DANSEZE. DAR UNDE ERA DISTRACTIA IN COZILE CARE S-AU FORMAT?! A EXISTAT CINEVA CARE S-A DISTRAT STAND LA COZILE RESPECTIVE? DACA DA, AS VREA SA STIU CUM A REUSIT! DIN PCT MEU DE VEDERE, PREMIILE NU CONSTITUIAU O PRIORITATE (NICI NU STIAM DEALTFEL CA SE VOR IMPARTI SAU CA VOR FI ATAT DE MULTE). PROBLEMA ESTE DE FOND, NIMIC NU JUSTIFICA IMPARTIREA UNOR PREMII PRIN ARUNCAREA LOR IN MULTIME. CE EXEMPLU DAU ACESTI ORGANIZATORI COPIILOR? DACA PARINTII COPIILOR "CU OBRAJI DE SCOARTA" S-AU PURTAT CA "IN ROMANIA", ATUNCI SA INTELEG CA ORGANIZATORII S-AU PURTAT CA IN CANADA?!
REF LA NR PREA MARE DE PARTICIPANTI, TOT GRESEALA DE ORGANIZARE A FOST. AR FI TREBUIT SA FIE PREVAZUTA SI O SITUATIE DE ACEST GEN. PREMIILE SE PUTEAU DISTRIBUI PRIN POSTA, CA SI PANA ACUM, IN PARC DOAR ENUMERAND CASTIGATORII. SIMPLU SI CIVILIZAT.

DEEAPP
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  robypanda Sam 28 Aug 2010, 2:14 pm

cei de la party voi ce ati primit la party ?eu un lemur un peste gold si carti de joc
robypanda
robypanda
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:14 pm

sau cealalta?
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  robypanda Sam 28 Aug 2010, 2:15 pm

manzu tu erai cea cu urechiile de iepure?????????
robypanda
robypanda
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:15 pm

robypanda a scris:cei de la party voi ce ati primit la party ?eu un lemur un peste gold si carti de joc
Nococos(norocoasa)mai esti eu am primit decat amintirea acesta urata
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  robypanda Sam 28 Aug 2010, 2:17 pm

jasminerux a scris:
robypanda a scris:cei de la party voi ce ati primit la party ?eu un lemur un peste gold si carti de joc
Nococos(norocoasa)mai esti eu am primit decat amintirea acesta urata
norocos
robypanda
robypanda
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  galbior Sam 28 Aug 2010, 2:21 pm

CRYING.... Nu am fost la petrecere ... Un ochi imi plage pt. copii nefericiti ... Si celalt ochi plange cu nu mi=am intalnit la petrecere sa-mi vad prieteni
galbior
galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Sam 28 Aug 2010, 2:22 pm

eu am primt asa : un citrus dragon si o girafa............. cheers deea, sa stii ca a fost multa aglomeratie, dar sa te cunosc pe tine a fost intradevar special............... cheers cheers I love you I love you
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare Localizare : craiova
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 172909

Sus In jos

Mesaj  CoolLadyDomino Sam 28 Aug 2010, 2:22 pm

un lemur???????????????????????????????????????????????????????????
wowwwwwwwwwww!dar nu mai e in romania!
CoolLadyDomino
CoolLadyDomino
Mazin' Hamster
Mazin' Hamster

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy.......
Localizare Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 162409

Sus In jos

Mesaj  Manzu Sam 28 Aug 2010, 2:23 pm

galbi, nu te supara......... au fost o gramada de copii....... m-am simtit ca un sandwich in toaster.............. XD
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.

Sus In jos

Mesaj  robypanda Sam 28 Aug 2010, 2:23 pm

1 manzu tu erai aceea cu urechiile de iepure
2 deea care era?
robypanda
robypanda
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CoolLadyDomino Sam 28 Aug 2010, 2:23 pm

offff!ce premii tari!imi pare rau ca nu am fost acolo da imi pare bineca am evitat inbulzeala aceea!
CoolLadyDomino
CoolLadyDomino
Mazin' Hamster
Mazin' Hamster

Localizare Localizare : ma gasiti la schimburi!in parc si nu numai!peste tot in webkinz world

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Sam 28 Aug 2010, 2:23 pm

acum sunt pe site-ul tvr1.
aceei care au fost, stiti unde apare pe site ori cand
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:25 pm

Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad
Voi ati primit ceva eu...o amintire urata Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_sad
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  Manzu Sam 28 Aug 2010, 2:27 pm

dar eu eram cea cu urechi de iepure........... Laughing in legatura cu deea, intreab-o chiar tu.......... Wink
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Sam 28 Aug 2010, 2:27 pm

chiar nimeni n-a facut poze????????????????????????????????????????????????????????????????????
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:28 pm

manzu te-am vazut cand stateai la coada la gem fishing
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  CoolLadyDomino Sam 28 Aug 2010, 2:29 pm

au fost cu televiziunea?
CoolLadyDomino
CoolLadyDomino
Mazin' Hamster
Mazin' Hamster

Sus In jos

Mesaj  robypanda Sam 28 Aug 2010, 2:30 pm

te-am vazut!!!!!!!!!!! ai salutat-o pe liz parca eram la aia cu desfacutul pungii si langa ea eram eu!
robypanda
robypanda
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:30 pm

da cand era transmis pe ecranul ce mare copii bagau webkinzi in camera sa se vada Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_biggrin Petrecerea Webkinz din 2010 - Pagina 11 Icon_biggrin
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  Manzu Sam 28 Aug 2010, 2:31 pm

am eu cateva poze.......... le postez cand ajung acasa......... :face:
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:32 pm

si cand ajungi?
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Sam 28 Aug 2010, 2:32 pm

CoolLadyDomino a scris:au fost cu televiziunea?
roby a zis ca era tvr1.

eu voi reveni, merg afara sa-mi sarbatoresc ziua independentei Republicii Moldova. pacat ca azi a fost asa o zi trista Sad
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  CoolLadyDomino Sam 28 Aug 2010, 2:32 pm

ce televiziune a fost?imi ziceti?care televiziune?imi ziceti unde pot sa vad?
CoolLadyDomino
CoolLadyDomino
Mazin' Hamster
Mazin' Hamster

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:33 pm

Nu stiu
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  robypanda Sam 28 Aug 2010, 2:33 pm

voi cate puncte ati facut? eu 795
robypanda
robypanda
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  jasminerux Sam 28 Aug 2010, 2:34 pm

760
jasminerux
jasminerux
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

Sus In jos

Mesaj  Manzu Sam 28 Aug 2010, 2:35 pm

800 si ceva.......... Very Happy
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 18 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: