Monster High
+65
Andra Alexia
eliza gidoi
draculaura monster high
picaturi de apa magica
gulia yelps
Lucia mara
Briana
Steluta
mira04
Frankie.Stein
canary
Rose_2011
Tatiana_2011
pisicaangora
bridgettedawn_club
Draculaura Maria superfan
GhexLol
sharonpopa
ToreleiWerecat
alexacheekygirl
Nokia345
stefania223
mituca10
lavinia3000
zinzimima
LovelyGirl
cristinutza
LovleyLovePup
♥miley♥selena♥demi♥
galbior
mara76girl
vichy
biancaidu
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Irina
elenafrumoasa17
BiancaPussycat
Galinnda
lgeorgiana
denissa99pestisor
Mamarutzza
cojocaru malina maria
july_thebest_star
JustSmile
adelinabalerina
Misterio
alexandra-daniela
Webkinz Romania
bianca.pussycat
brochita
ClaudiaMissy2
MITZUCA
llizza
robypanda
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
Ana Lucia
PeacefulDoggy
Lydialovebj
Alexa17
Manzu
WebkinzVideos989
ClaudiaMissy
pupantonia
lorena.buta
69 participanți
Pagina 4 din 15
Pagina 4 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Monster High
ce tare ! sunt soooooooooper!ClaudiaMissy2 a scris:da!apropo,am gasit niste poze tari!bianca.pussycat a scris:pupantonia a scris: ii spui sa imi faca si mie unul ? cand vine ? pot fii eu Frankie iar tu Draculaura?
hei! am o idee...stiu eu cum sa fac un blog cu monster high..am facut o gramda cu pisici! deci...vrea cineva sa il vada ?
Uploaded with ImageShack.us
Eu vreau sa fiu Clawdeen Wolf pentru ca am parul la fel ca al ei, si pot spune sa sunt ,,carnivora" pentru ca adur carnea, si ea e varcolac, un fel de lup, lupul e o canisa (nu stiu care e cuvantul) si eu ador cainii!
brochita- Webkinz Signature
eu imi fac un blog monster high!defapt,am unul! acum trebuie sa il personalizez!PeacefulDoggy a scris:bianca eu vreau draculaura te rog
Manzu a scris:pai da dar lory are reguli stricte........... apropo, aici putem fii 2 persoane clawdeen??
de ce nu ?
PeacefulDoggy a scris:DE CE NU PYTEM FI 2 DE FIECARE DACA NE PLAC? Sunt pre putien fete monster high si o gramada aici pe forum! Daca as avea un club as face asa si cum le plac celor din jur ca sa fie toata lume multimita!
am observat de asta am schimbat putin regula...defapt ...FARA REGULI!
brochita a scris:eu imi fac un blog monster high!defapt,am unul! acum trebuie sa il personalizez!PeacefulDoggy a scris:bianca eu vreau draculaura te rog
uite-l pe al meu..http://lovemonsterhigh.blogspot.com/...nu l-am terminat...abia l-am facut de 5 mn
nu merge.si nu l-am inceput pe al meu.acum il fac.bianca.pussycat a scris:brochita a scris:eu imi fac un blog monster high!defapt,am unul! acum trebuie sa il personalizez!PeacefulDoggy a scris:bianca eu vreau draculaura te rog
uite-l pe al meu..http://lovemonsterhigh.blogspot.com/...nu l-am terminat...abia l-am facut de 5 mn
brochita a scris:nu merge.si nu l-am inceput pe al meu.acum il fac.bianca.pussycat a scris:brochita a scris:eu imi fac un blog monster high!defapt,am unul! acum trebuie sa il personalizez!PeacefulDoggy a scris:bianca eu vreau draculaura te rog
cuma adik...eo am pus si un chat ....
ta-dam! http://monsterhigh.blogz.ro/ dragutz,nu?
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 176374
brochita a scris:ta-dam! http://monsterhigh.blogz.ro/ dragutz,nu?
de ce vrei sa ma copii cu blogul...a fost ideea mea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Si apropo acesta este blogul meu : http://lovemonsterhigh.blogspot.com/ sper dint tot sufletul sa va placa!!!
brochita a scris:ta-dam! http://monsterhigh.blogz.ro/ dragutz,nu?
scuze si fara nicio suparare adauga poze ca sa aiba farmec....credema merge !!!
ok. o sa incerc sa pun si filmulete.app, dragut blog.
Frankie Stein e un monstru la fel ca Frankenstein, adica e creat din mai multe parti omenesti.
Draculaura sau Ula' D e vampir
Clawdeen Wolf e varcolac
Cleo De Nile e mumie
Lagoona Blue e monstru de mare
Ghoulia Yelps e zombie
Deuce Gorgon e un monstru grec, fiul lui Medusa cu par de sarpe
Clawdeen Wolf e varcolac
Cleo De Nile e mumie
Ghoulia Yelps e zombie
Lydialovebj a scris:Frankie Stein e un monstru la fel ca Frankenstein, adica e creat din mai multe parti omenesti.
Clawdeen Wolf e varcolac
Cleo De Nile e mumie
Ghoulia Yelps e zombie
dap
Nu e doar un joc, ci si un desen animat, care se gaseste numai pe youtubeManzu a scris:monster high e un joc online, asemanator cu webkinz.......... papusile vin cu un cod care deblocheaza tot felul de lucruri interesante online...... tema acestui joc sunt monstrii si moda........
Ana Lucia a scris:lume . lumeee!!! eu le am pe draculaura si pe franckei stain m cine vrea contul sa-mi zica!:
Te rog poti sami spui de pe ce site ai comandat, sau de unde ai luat? As vrea sa le iau si eu
Lydialovebj a scris:As vrea ca vreun magazin de jucarie sa le aduca de Halloween
dap....si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
eu mi-o iau pe draculaura de pe net in octombrie si sa ajunga in 31 octombrie de haloween
Eu as vrea sa iau pe toti, tu de unde comanzi?PeacefulDoggy a scris:eu mi-o iau pe draculaura de pe net in octombrie si sa ajunga in 31 octombrie de haloween
ii poti lua de pe e-bay sau amazon............
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Dar fac livrari si in Romania?? Eu asa stiam ca nu fac livrari Odata am vrut sa comand cv, dar nu am pututManzu a scris:ii poti lua de pe e-bay sau amazon............
pai depinde........ de pe amazon poti face comanda din cate stiu eu........ dar pe e-bay, depinde de posibilitatile celui care a postat oferta........ (e-bay e un site de licitatii)
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Inteleg, si chiar pot sa comand de la amazon?Manzu a scris:pai depinde........ de pe amazon poti face comanda din cate stiu eu........ dar pe e-bay, depinde de posibilitatile celui care a postat oferta........ (e-bay e un site de licitatii)
Am incercat, dar scrie ca nu se poate face livrarea la adresa
de aici si-a luat-o lore de la mattel shttp://shop.mattel.com/category/index.jsp?categoryId=4315974hop
wow super!!! pacat ca nu au cu clawdeen sau lagoona blue.........cand imi vine alocatia pe luna septembrie o voi lua pe draculaura...........
Manzu- Webkinz Signature
bv! si eu tot pe ea!Manzu a scris:wow super!!! pacat ca nu au cu clawdeen sau lagoona blue.........cand imi vine alocatia pe luna septembrie o voi lua pe draculaura...........
pai e pe locul 3 in clasamentul preferatelor mele........... primele sunt clawdeen si lagoona, amandoua ocupa locul 1, apoi ghoulia yelps (no comment LOL) iar pe 3, draculaura, apoi frankiestain pe 5 se afla deuce gorgon si pe ultimul loc cleo de nille (e asa FITOASA)...........
Manzu- Webkinz Signature
Manzu a scris:pai e pe locul 3 in clasamentul preferatelor mele........... primele sunt clawdeen si lagoona, amandoua ocupa locul 1, apoi ghoulia yelps (no comment LOL) iar pe 3, draculaura, apoi frankiestain pe 5 se afla deuce gorgon si pe ultimul loc cleo de nille (e asa FITOASA)...........
mieeee imi palce mult de cleo! dar e fitoasa si prea se da mare ...............pe locul un e draculaura cu cleo(cleo doar cum arata) , pe locul 2 e frankie stein , pe locul 3 e clawdeen cu lagoona si p locul 4 e-ghouila yleps si pe 5 e gorgon
defapt, halloween-ul e pe 31...........
Manzu- Webkinz Signature
nu conteaza cand este, eu deabia mai pot astepta........ cred ca o voi ruga pe mama sa imi cumpere o papusa liv ......... sunt la fel ca papusile monster high (adica au atatea articulatii la maini si la picioare) si se gasesc in romania......... sau sa strang bani pentru draculaura???
Manzu- Webkinz Signature
papusile liv sunt dragutze.... si din cate am inteles au si peruci si haine super ,nu ??? cred ca ar fi super o papusa liv ........si sa ii ceri la mosu` o papusa Laoggona BlueManzu a scris:nu conteaza cand este, eu deabia mai pot astepta........ cred ca o voi ruga pe mama sa imi cumpere o papusa liv ......... sunt la fel ca papusile monster high (adica au atatea articulatii la maini si la picioare) si se gasesc in romania......... sau sa strang bani pentru draculaura???
pai degeaba ii cer o lagoona blue...... pe siteul mattel sunt doar draculaura, frankie, clawdeen cu peruca verde (yuuuuccccckkkkkk) si frankie cu o peruca (nu mai stiu culoarea).......... dar ca voi strange bani pentru frankie....... imi plac mai mult hainele ei.....22 de dolari nu sunt asa multi.......
Manzu- Webkinz Signature
dar mosul le face !!Manzu a scris:pai degeaba ii cer o lagoona blue...... pe siteul mattel sunt doar draculaura, frankie, clawdeen cu peruca verde (yuuuuccccckkkkkk) si frankie cu o peruca (nu mai stiu culoarea).......... dar ca voi strange bani pentru frankie....... imi plac mai mult hainele ei.....22 de dolari nu sunt asa multi.......
PeacefulDoggy a scris:eu mi-o iau pe draculaura de pe net in octombrie si sa ajunga in 31 octombrie de haloween
eu am sa mi-o iau din anglia pe cleo de nile... ...dar asta cam pe ...30 noiembrie -1 octombrie
Ultima editare efectuata de catre bianca.pussycat in Dum 05 Sept 2010, 10:13 am, editata de 2 ori
Lydialovebj a scris:Dar fac livrari si in Romania?? Eu asa stiam ca nu fac livrari Odata am vrut sa comand cv, dar nu am pututManzu a scris:ii poti lua de pe e-bay sau amazon............
da fac , dar taxa de transport e de un milion - 2 milioane...pe bune! am vrut sa comand si eu ceva si atat ma costa taxa ptr. romania .
nu mai imi merge blogul! de ce??! nu o sa am niciun blog niciodata!brochita a scris:ta-dam! http://monsterhigh.blogz.ro/ dragutz,nu?
brochita a scris:nu mai imi merge blogul! de ce??! nu o sa am niciun blog niciodata!brochita a scris:ta-dam! http://monsterhigh.blogz.ro/ dragutz,nu?
stiu cum e ..asa mi se intampla si mie des...poate e conexiunea ff proasta . dar am intrat si merge...
ah,intru si eu acumbianca.pussycat a scris:brochita a scris:nu mai imi merge blogul! de ce??! nu o sa am niciun blog niciodata!brochita a scris:ta-dam! http://monsterhigh.blogz.ro/ dragutz,nu?
stiu cum e ..asa mi se intampla si mie des...poate e conexiunea ff proasta . dar am intrat si merge...
tot nu mergebrochita a scris:ah,intru si eu acumbianca.pussycat a scris:brochita a scris:nu mai imi merge blogul! de ce??! nu o sa am niciun blog niciodata!brochita a scris:ta-dam! http://monsterhigh.blogz.ro/ dragutz,nu?
Manzu sunt cu tine, si preferatele mele sunt Clawdeen si LagoonaManzu a scris:pai e pe locul 3 in clasamentul preferatelor mele........... primele sunt clawdeen si lagoona, amandoua ocupa locul 1, apoi ghoulia yelps (no comment LOL) iar pe 3, draculaura, apoi frankiestain pe 5 se afla deuce gorgon si pe ultimul loc cleo de nille (e asa FITOASA)...........
Cred ca si eu o iau pe Draculaura, dar si pe FrankieManzu a scris:wow super!!! pacat ca nu au cu clawdeen sau lagoona blue.........cand imi vine alocatia pe luna septembrie o voi lua pe draculaura...........
Wow, acum am observat! Au si pe Cleo cu Deuce
Dar stati putin, aici scrie ca fac livrari numai in USA si Canada
Cum a reusit lore sa comanda?
Ultima editare efectuata de catre Lydialovebj in Dum 05 Sept 2010, 3:29 pm, editata de 1 ori
Nu stiu, dar as vrea sa stiu, pt ca acum am bani si as comandaPeacefulDoggy a scris:si atunci? lore cum si-a luat-o?
dar unde zicea lorena ca are??
Manzu- Webkinz Signature
Nu stiu XD Dar am vazut undeva in topic ca are cineva sau doar era o minciuna?Manzu a scris:dar unde zicea lorena ca are??
ana lucia cica le avea.........dar cam mintea.....uite aici un link cu siteul cu pozele pe care le pusese....... http://www.flickriver.com/photos/42537257@N08/tags/draculaura/
Manzu- Webkinz Signature
Da stiu am vazut si euManzu a scris:ana lucia cica le avea.........dar cam mintea.....uite aici un link cu siteul cu pozele pe care le pusese....... http://www.flickriver.com/photos/42537257@N08/tags/draculaura/
Dar cum ai reusit? Astea din america nu fac livrari la noi.lorena.buta a scris: o am de pe net
lidia, poti sa te imprietenesti cu cineva de pe youtube si sa iti trimita sub forma de colet o papusa din america............ si tu ii trimiti banii.......
Manzu- Webkinz Signature
Pagina 4 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Subiecte similare
» Revista Monster High
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high