Monster High
+65
Andra Alexia
eliza gidoi
draculaura monster high
picaturi de apa magica
gulia yelps
Lucia mara
Briana
Steluta
mira04
Frankie.Stein
canary
Rose_2011
Tatiana_2011
pisicaangora
bridgettedawn_club
Draculaura Maria superfan
GhexLol
sharonpopa
ToreleiWerecat
alexacheekygirl
Nokia345
stefania223
mituca10
lavinia3000
zinzimima
LovelyGirl
cristinutza
LovleyLovePup
♥miley♥selena♥demi♥
galbior
mara76girl
vichy
biancaidu
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Irina
elenafrumoasa17
BiancaPussycat
Galinnda
lgeorgiana
denissa99pestisor
Mamarutzza
cojocaru malina maria
july_thebest_star
JustSmile
adelinabalerina
Misterio
alexandra-daniela
Webkinz Romania
bianca.pussycat
brochita
ClaudiaMissy2
MITZUCA
llizza
robypanda
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
Ana Lucia
PeacefulDoggy
Lydialovebj
Alexa17
Manzu
WebkinzVideos989
ClaudiaMissy
pupantonia
lorena.buta
69 participanți
Pagina 5 din 15
Pagina 5 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Monster High
Nu stiu, dar as vrea sa stiu, pt ca acum am bani si as comandaPeacefulDoggy a scris:si atunci? lore cum si-a luat-o?
Nu stiu XD Dar am vazut undeva in topic ca are cineva sau doar era o minciuna?Manzu a scris:dar unde zicea lorena ca are??
ana lucia cica le avea.........dar cam mintea.....uite aici un link cu siteul cu pozele pe care le pusese....... http://www.flickriver.com/photos/42537257@N08/tags/draculaura/
Manzu- Webkinz Signature
Da stiu am vazut si euManzu a scris:ana lucia cica le avea.........dar cam mintea.....uite aici un link cu siteul cu pozele pe care le pusese....... http://www.flickriver.com/photos/42537257@N08/tags/draculaura/
Dar cum ai reusit? Astea din america nu fac livrari la noi.lorena.buta a scris: o am de pe net
lidia, poti sa te imprietenesti cu cineva de pe youtube si sa iti trimita sub forma de colet o papusa din america............ si tu ii trimiti banii.......
Manzu- Webkinz Signature
wowwwwwwwwwww! incerc si euManzu a scris:lidia, poti sa te imprietenesti cu cineva de pe youtube si sa iti trimita sub forma de colet o papusa din america............ si tu ii trimiti banii.......
As putea, dar mama nu ar lasa sa trimit banii, pentru ca ce o sa se intample daca cineva fura banii pe posta sau ceva?Manzu a scris:lidia, poti sa te imprietenesti cu cineva de pe youtube si sa iti trimita sub forma de colet o papusa din america............ si tu ii trimiti banii.......
eu asa am facut!!!!!!! am primit stickere cu webkinz in urma unui astfel de schimb.....si lidia, daca folosesti money gram sau western union, chestii de transfer de bani, nu se va intampla nimic.......
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172909
Manzu a scris:eu asa am facut!!!!!!! am primit stickere cu webkinz in urma unui astfel de schimb.....si lidia, daca folosesti money gram sau western union, chestii de transfer de bani, nu se va intampla nimic.......
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce idei maia ia manzu! si lui mama ii e frica din aceelasi motiv-oric ca nu mai trimite papusa si ca eu sa ii trimit banii ori din aceelasi motiv de care ii e frice lidiei
Nu e o idee rea, dar nu stiu...ce se intampla daca eu ii trimit banii, dar ea nu trimite papusile?Manzu a scris:eu asa am facut!!!!!!! am primit stickere cu webkinz in urma unui astfel de schimb.....si lidia, daca folosesti money gram sau western union, chestii de transfer de bani, nu se va intampla nimic.......
pai vorbiti si voi sa trimita mai intai papusa.......... eu am avut norocul ca fata cu care am facut schimb a avut incredere in mine si mi-a trimis ea prima cartile de joc............ iar pachetul poate veni chiar si intr-o saptamana......
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Na vezi asta e. Increderea. Nu stiu daca o sa trimita papusile fara sa vada banii.Manzu a scris:pai vorbiti si voi sa trimita mai intai papusa.......... eu am avut norocul ca fata cu care am facut schimb a avut incredere in mine si mi-a trimis ea prima cartile de joc............ iar pachetul poate veni chiar si intr-o saptamana......
dar daca vorbiti cu aceasi pesoana de la care am comandat eu?? https://www.youtube.com/user/WebkinzSweetie channelul ei.......... sta in america si cred ca e cam imposibil sa nu gaseasca papusi monster high acolo........e foarte draguta........ pe mine m-a lasat sa-mi aleg eu pretul pe care vreau sa-l achit pe carti........
Manzu- Webkinz Signature
idemLydialovebj a scris:Na vezi asta e. Increderea. Nu stiu daca o sa trimita papusile fara sa vada banii.Manzu a scris:pai vorbiti si voi sa trimita mai intai papusa.......... eu am avut norocul ca fata cu care am facut schimb a avut incredere in mine si mi-a trimis ea prima cartile de joc............ iar pachetul poate veni chiar si intr-o saptamana......
Manzu a scris:dar daca vorbiti cu aceasi pesoana de la care am comandat eu?? https://www.youtube.com/user/WebkinzSweetie channelul ei.......... sta in america si cred ca e cam imposibil sa nu gaseasca papusi monster high acolo........e foarte draguta........ pe mine m-a lasat sa-mi aleg eu pretul pe care vreau sa-l achit pe carti........
sigur ai comandat de la ea? mie kie frica sa-i dau adresa mea-am auzit la stiri ca daca dau adresa pot sa-mi vinda casa
Mersi Manzu. Dar eu as avea mai multa incredere in Deea. Adica firma de webkinz de aici din Romania, aduce jucariile webkinz din America nu? Oare nu putem sa colaboram ceva cu ei? Sa aduca si papusile? -e doar o idee-Manzu a scris:dar daca vorbiti cu aceasi pesoana de la care am comandat eu?? https://www.youtube.com/user/WebkinzSweetie channelul ei.......... sta in america si cred ca e cam imposibil sa nu gaseasca papusi monster high acolo........e foarte draguta........ pe mine m-a lasat sa-mi aleg eu pretul pe care vreau sa-l achit pe carti........
ar fi super as fi printre primii care cumpara papusile Monster HighLydialovebj a scris:Mersi Manzu. Dar eu as avea mai multa incredere in Deea. Adica firma de webkinz de aici din Romania, aduce jucariile webkinz din America nu? Oare nu putem sa colaboram ceva cu ei? Sa aduca si papusile? -e doar o idee-Manzu a scris:dar daca vorbiti cu aceasi pesoana de la care am comandat eu?? https://www.youtube.com/user/WebkinzSweetie channelul ei.......... sta in america si cred ca e cam imposibil sa nu gaseasca papusi monster high acolo........e foarte draguta........ pe mine m-a lasat sa-mi aleg eu pretul pe care vreau sa-l achit pe carti........
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
Da si eu Asa fac si cand apar noile webkinz. Imediat comandAlexa17 a scris:ar fi super as fi printre primii care cumpara papusile Monster HighLydialovebj a scris:Mersi Manzu. Dar eu as avea mai multa incredere in Deea. Adica firma de webkinz de aici din Romania, aduce jucariile webkinz din America nu? Oare nu putem sa colaboram ceva cu ei? Sa aduca si papusile? -e doar o idee-Manzu a scris:dar daca vorbiti cu aceasi pesoana de la care am comandat eu?? https://www.youtube.com/user/WebkinzSweetie channelul ei.......... sta in america si cred ca e cam imposibil sa nu gaseasca papusi monster high acolo........e foarte draguta........ pe mine m-a lasat sa-mi aleg eu pretul pe care vreau sa-l achit pe carti........
Nu esti Scz, doar ma gandeamPeacefulDoggy a scris:hei eu sunt invizibila? :evil: :evil: :evil: :evil:
puteam sa il rog pe fratele meu sa imi trimeata..el e in america..dar ..el nu stie nici de webkinz..da' de Papusile Monster High?!
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
Aha...Eu cred ca metoda cea mai sigura ar fi idea mea, dar nu cred ca se poate asa cevaAlexa17 a scris:puteam sa il rog pe fratele meu sa imi trimeata..el e in america..dar ..el nu stie nici de webkinz..da' de Papusile Monster High?!
oooo.pot da si eu comanda...ca verisoara mea nush dc poate trimitr....se poate?Manzu a scris:pai vorbiti si voi sa trimita mai intai papusa.......... eu am avut norocul ca fata cu care am facut schimb a avut incredere in mine si mi-a trimis ea prima cartile de joc............ iar pachetul poate veni chiar si intr-o saptamana......
eu am 2 colegi de scoala : unul pleaca in anglia, iar celalnt in irlanda, si mai e si varamea care se duce in anglia...cred ca voi da comanda de la colegii sau varamea...
bianca.pussycat a scris: cum vi se par urmatoarele poze?
Deci..cum vi se par?
no comment
PeacefulDoggy a scris:bianca.pussycat a scris: cum vi se par urmatoarele poze?
Deci..cum vi se par?
no comment
Haioase
e din filmul ala cand au facut concursul de talente. si claw (acum o si alint ),,striga" cand a vazut lumina.si ai bagat pe youtube monster high si ai dat pe butonul ala de mareste imaginea .nu-i asa? va fac si eu daca vreti.adika o sa veteti pe blogul meu poze.bianca.pussycat a scris:Salz...ia uitati ce-am gasit ! :
defapt eu am facut-o pe print srcreen si paint
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
brochita a scris:e din filmul ala cand au facut concursul de talente. si claw (acum o si alint ),,striga" cand a vazut lumina.si ai bagat pe youtube monster high si ai dat pe butonul ala de mareste imaginea .nu-i asa? va fac si eu daca vreti.adika o sa veteti pe blogul meu poze.bianca.pussycat a scris:Salz...ia uitati ce-am gasit ! :
nu...deloc! am un prg care imi prelucreaza imgainile ..e in paint..l-am dawnaldat
Apropo...Doriti poze din filmulete ?... numai spunetimi cu ce personaj...k ? si ce film
Ultima editare efectuata de catre bianca.pussycat in Mar 07 Sept 2010, 12:10 pm, editata de 1 ori
ahaaaaabianca.pussycat a scris:brochita a scris:e din filmul ala cand au facut concursul de talente. si claw (acum o si alint ),,striga" cand a vazut lumina.si ai bagat pe youtube monster high si ai dat pe butonul ala de mareste imaginea .nu-i asa? va fac si eu daca vreti.adika o sa veteti pe blogul meu poze.bianca.pussycat a scris:Salz...ia uitati ce-am gasit ! :
nu...deloc! am un prg care imi prelucreaza imgainile ..e in paint..l-am dawnaldat
brochita a scris:e din filmul ala cand au facut concursul de talente. si claw (acum o si alint ),,striga" cand a vazut lumina.si ai bagat pe youtube monster high si ai dat pe butonul ala de mareste imaginea .nu-i asa? va fac si eu daca vreti.adika o sa veteti pe blogul meu poze.bianca.pussycat a scris:Salz...ia uitati ce-am gasit ! :
dar tu cum poti face...apropo vrea cineva melodia de la inceputul filmuletelor..ca o am prin uTorent
1)nu stiu !nu ma incercat!bianca.pussycat a scris:brochita a scris:e din filmul ala cand au facut concursul de talente. si claw (acum o si alint ),,striga" cand a vazut lumina.si ai bagat pe youtube monster high si ai dat pe butonul ala de mareste imaginea .nu-i asa? va fac si eu daca vreti.adika o sa veteti pe blogul meu poze.bianca.pussycat a scris:Salz...ia uitati ce-am gasit ! :
dar tu cum poti face...apropo vrea cineva melodia de la inceputul filmuletelor..ca o am prin uTorent
2)eu!!!!!!!!!
Deci.............................................
Cine se mai plictiseste pe-aici....
Hai oameni buni.....Sa mai discute cnv pe forum ca e plictisitor!
bianca.pussycat a scris:
draculaura nu a aparut in poza ptr ca e vampir!vreau eu cu draculaura din film
eu vreau cu toate, plz!PeacefulDoggy a scris:bianca.pussycat a scris:
brochita a scris:eu vreau cu toate, plz!PeacefulDoggy a scris:bianca.pussycat a scris:
k...
brochita a scris:eu vreau cu toate, plz!PeacefulDoggy a scris:bianca.pussycat a scris:
stai toate 4 sau si lagoon si yelps ?
ma schimb sunt si eu cleo de nile pot? nush parca imi palce sa fie mai multe si nu de aia is cleo de nile ci pentru ca imi place de ea
msssssbianca.pussycat a scris:uitele! :
PeacefulDoggy a scris:hei eu sunt invizibila? :evil: :evil: :evil: :evil:
CE! iti place de cleo de nile...si mie ! iupy !
PeacefulDoggy a scris:vreau eu cu cleo de nile doar sa nu fie aa furioasa sa fie mai fericita
dap...nici mie nu prea imi place cand e rea...dar nici sarpele ala numi prea place...ce ar fi sa zicem ca are alt animal de companie...k?
si mie imi palce de ea! la frumusete,pt mine,dintre tote e locul 1!bianca.pussycat a scris:PeacefulDoggy a scris:vreau eu cu cleo de nile doar sa nu fie aa furioasa sa fie mai fericita
dap...nici mie nu prea imi place cand e rea...dar nici sarpele ala numi prea place...ce ar fi sa zicem ca are alt animal de companie...k?
app, noul meu blog! va rog faceti-va cont! http://monsterhighfan.blogz.ro/Primul-blog-b1.htm asa imi apare mie,ca sunt admin. dar cand intati si va logati voi nu o sa scrie primul blog.ma-m chinuit 3 ore sa pun pozele alea!ca nu imi mergea cu img decat la claw.la restul nu imi mergea poza.
bianca.pussycat a scris:PeacefulDoggy a scris:vreau eu cu cleo de nile doar sa nu fie aa furioasa sa fie mai fericita
mie nu imi palce ca e fruioasa dar eu imi imagineaz ca e ca si draculaura mie animalu' im ipalce adica sarpele
brochita a scris:si mie imi palce de ea! la frumusete,pt mine,dintre tote e locul 1!bianca.pussycat a scris:PeacefulDoggy a scris:vreau eu cu cleo de nile doar sa nu fie aa furioasa sa fie mai fericita
app, noul meu blog! va rog faceti-va cont! http://monsterhighfan.blogz.ro/Primul-blog-b1.htm asa imi apare mie,ca sunt admin. dar cand intati si va logati voi nu o sa scrie primul blog.ma-m chinuit 3 ore sa pun pozele alea!ca nu imi mergea cu img decat la claw.la restul nu imi mergea poza.
poi...e fff usor..mie imi ia doar 5 mn ... dar sunt blogger de la 7 ani asa ca... tu inca esti incepatoare
PeacefulDoggy a scris:bianca.pussycat a scris:PeacefulDoggy a scris:vreau eu cu cleo de nile doar sa nu fie aa furioasa sa fie mai fericita
mie nu imi palce ca e fruioasa dar eu imi imagineaz ca e ca si draculaura mie animalu' im ipalce adica sarpele
da nici mie nu imi prea place cai rea...apropo imi dai adressa ta de mess pe privat...sa discutam pe mess. k?
incepatoare? am facut 2 forumuri si 1 blog pana acum! cu asta ,2 bloguri! si a fost usor,dar nu stiu,nu imi copia tot link-ul de la imageshak (nush cum se scrie)bianca.pussycat a scris:brochita a scris:si mie imi palce de ea! la frumusete,pt mine,dintre tote e locul 1!bianca.pussycat a scris:PeacefulDoggy a scris:vreau eu cu cleo de nile doar sa nu fie aa furioasa sa fie mai fericita
poi...e fff usor..mie imi ia doar 5 mn ... dar sunt blogger de la 7 ani asa ca... tu inca esti incepatoare
brochita a scris:incepatoare? am facut 2 forumuri si 1 blog pana acum! cu asta ,2 bloguri! si a fost usor,dar nu stiu,nu imi copia tot link-ul de la imageshak (nush cum se scrie)bianca.pussycat a scris:brochita a scris:si mie imi palce de ea! la frumusete,pt mine,dintre tote e locul 1!bianca.pussycat a scris:PeacefulDoggy a scris:vreau eu cu cleo de nile doar sa nu fie aa furioasa sa fie mai fericita
stai stai stai..nam vrut sa e supar ..dar eu am facut in total 19 bloguri...nu te supara ..k !?adik...doar vreau sami spui ce parere ai de blogul asta : http://raysamysweetcat.blogspot.com/ e facut ptr. matza mea
Ultima editare efectuata de catre bianca.pussycat in Mar 07 Sept 2010, 2:31 pm, editata de 1 ori
imi plaaace meldia astaaaaaaaaa!!!!!!!si imi place si cleo de nile....am spus dc la paginile anterioare...bianca.pussycat a scris:
Pagina 5 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Subiecte similare
» Revista Monster High
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor
Pagina 5 din 15