Concursul de MIERCURI - Comunitar #47
+13
andre4ever
neryo
c.cri35
oana16
bidrye
Dogs-Are-Us
zinzimima
stefanawebkinz
brochita
bleki00
Andrei123
doriutza
Webkinz Romania
17 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de MIERCURI - Comunitar #47
www.WebkinzRomania.ro/concursul-de-miercuri
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Mier 25 Apr 2012, 9:45 pm, editata de 1 ori
Re: Concursul de MIERCURI - Comunitar #47
Magazinul eStore este un magazin minunat.El are lucruri deosebite pe care nu le intalnesti oriunde pe webkinz.Are lucruri rare,exclusive si frumoase de care te poti bucura mult ca le ai.Mergeti la magazinul eStore si nu o sa va para rau de lucrurile minunate pe care le gasiti.
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 205249
...
E-store este un magazin minunat de unde putem cumpara multe animalute webkinz dar si multe hainute pentru acestea!
E-store, cel mai tare magazin
E-store, cel mai tare magazin
Andrei123- KinzCash : 138371
doriutza a scris:Magazinul eStore este un magazin foarte frumos.El are lucruri deosebite pe care nu le intalnesti oriunde pe webkinz.Are lucruri rare,exclusive si frumoase de care te poti bucura mult ca le ai.Mergeti la magazinul eStore si nu o sa va para rau de lucrurile minunate pe care le gasiti.
Andrei123- KinzCash : 138371
e-store
Magazinul eStor este un magazin foarte frumos de unde poti cumpara lucrui foarte rare dar si animalute si hainute pentru ele. In el gasesti tot ce iti trebuie pentru webkinz world si poti cumpara lucruri pe care nu toti le au . Daca veti cumpara de acolo n-o sa va para rou .
daco88- Vizitator
Webkinz eStore e un mare magazin in care te asteapta o multime de articole rare.Acest magazin ne ofera atat mobila,cat si decoratiuni specifice unor animalute eStore,pentru a le arata webkinzilor ca trebuie sa fie si originali,dar si plini de obiecte rare.Webkinz eStore e o alegere buna pentru a arata eleganta.
(55 cuvinte ...le numar )
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Succes!
(55 cuvinte ...le numar )
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Succes!
Fauna- Vizitator
Magazinul Webkinz eStore
Magazinul Webkinz eStore este facut pentru ca fanii Webkinz sa poata
sa-si cumpere accesorii exclusive pentru acestea . De aici poti cumpara
articole virtuale unice pentru animalutul tau . Este putin diferit de
Ganz eStore .
34 de cuvinte , aproximativ 183 caractere
Succes tuturor !!!!!
sa-si cumpere accesorii exclusive pentru acestea . De aici poti cumpara
articole virtuale unice pentru animalutul tau . Este putin diferit de
Ganz eStore .
34 de cuvinte , aproximativ 183 caractere
Succes tuturor !!!!!
Magazinul EStore este cu adevarat un magazin ,,dotat". Gasesti acolo orice iti pofteste inima: mobila, jucarii, decoratiuni, vai, dar ce nu are! Este cel mai tare magazin din Webkinz World ! Tot ce se gaseste in el este unicat si este mare lucru daca ai un obiect cumparat de acolo .
49 de cuvinte presupun
49 de cuvinte presupun
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176224
Magazinul Estore este un loc minunat, unde userii isi pot achizitiona [cu puncte Deluxe] obiecte rare, sau animalute virtuale dragute.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336743
Magazinul eStore este magazinul de baza WebkinzWorld. De aici poti lua haine, obiecte, Hamsteri, Zumbuddy, Webkinz, figurine, talismane si multe altele. Totul este extraordinar in acest magazin. Dar nu uitati: nu puteti lua obiecte decat cu puncte eStore.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620762
Estore este locul unde nu departe de lumea webkinz se afla articole de toate felurile, de la mic la mare.
magainul estore este un magain cu articole webkinz din care poti cumpara doar cu bani de la abonamentul deluxe de aici poti cumpara articole noi deluxe animalute webkinz virtuale obiecte cum ar fi decoratiunile pentru camerele webkinzzzzzzzzz fabuloase iar temele de camere sunt super mai poti cumpara si haine foatrte frumoase cu,care iti poti imbraca animalutul webkinz sclipitor si frumos articolele sunt foarte rare si nu le poti gasi decat la estore dar sa nu uitati ca nu puteti cumpara cu kinzcash ci doar cu bani notati cu E adica bani estore de la abonamentul deluxe pe caree il gasesti in pachetele de 3 lil kinz cel pe 3 luni primesti 3000 de estore points pe care le folosesti aici la magainul super estore cumparaturi placute!!!!!
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225945
CONCURS
Magazinul eStore este un loc minunat, unde poti gasi multe lucru interesante despre WEBKINZ si cu abonamentul DELUX poti face chesti minunat , care te pot face mai informat despre WEBKINZ SI AFLII CHESTI FOARTE BUNE POTI CUMPARA PUNCTE CU:
The following purchase transaction is governed by Ganz eStore TERMS & CONDITIONS
The following purchase transaction is governed by Ganz eStore TERMS & CONDITIONS
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Este o pagina foarte educativa care te invata multe lucruri interesante ........
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Buy
Este o pagina foarte educativa care te invata multe lucruri interesante ........
Ultima editare efectuata de catre oana16 in Mar 17 Apr 2012, 8:25 pm, editata de 1 ori (Motiv : NU S-A INCARCAT IMAGINEA BINE SI A DISPARUT MA SCUZATI)
oana16- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Buzau
KinzCash : 164174
RE: CONCURSUL DE MIERCURI - COMUNITAR #47
Webkinz eStore este un magazin din Webkinz World unde poţi cumpăra Online obiecte care nu pot fi găsite nicăieri în Webkinz World. Cum este si premiul care este in joc. In acest magazin se pot folosi doar punctele eStore care se cumpara cu bani de catre un adult de la Ganz eStore sau Webkinz eStore.
c.cri35- Gen : Stare de spirit : Bine
Localizare : Brasov/Romania
KinzCash : 138652
Raspunderea la cerinta concursului de miercuri saptamana #47
Magazinul Webkinz eStore este un magazin in care poti gasi de la tot felul de lucruri simple la tot felul de lucruri haioase,exotice ,exclusive,pets specific gifts,animalute webkinz,animalutul lunii si altele.Lucrurile se cumpara cu ajutorul punctelor care, daca ai cont deluxe,le primesti in fiecare luna. Webkinz eStore este un magazin foarte frumos si toti ne-am dori sa avem cont pe Webkinz eStore.Imi place foarte mult magazinul,dar cand vad toate lucrurile si hainele si animalutele de cumparat imi pare asa ca nu le pot cumpara,dar in fine mi-as dori ca si articole de la Webkinz eStore mi-as dori sa se cumpere cu kinzcash si sumele sa fie intre:1000-100.000 de kinzcash in rest magazinul eStore mi se pare cel mai tare si cel mai magnific lucru de pe Pamant!!!!!!!!!!!!!!!!
neryo- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 140640
concursul de miercuri #47 E-store
E-store: inchid putin ochii, imi doresc ceva nemaivazut , ma rog putin de mama , click … si gata.
Lumea mea webkinz are ceva nou, asa cum mi-am dorit, pentru ca in e-store orice vis prinde viata asa de usor! E-store este o lume a dorintelor unde totul depinde de un click si de un vis colorat.
Bafta tuturor
Lumea mea webkinz are ceva nou, asa cum mi-am dorit, pentru ca in e-store orice vis prinde viata asa de usor! E-store este o lume a dorintelor unde totul depinde de un click si de un vis colorat.
Bafta tuturor
andre4ever- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : Constanta
KinzCash : 139170
Concursul de miercuri
Achizitionezi un nou animalut sau cumperi lucruri? eStore te ajuta!Produse rare si exclusive!!Webkinzul tau se va bucura de o gama variata de articole.eStore e mai special decat W-shop acolo nu sunt produse ieftine si intalnite . In acest magazin,care va facut deja cu ochiul,se plateste,cu points .Trage si tu putin cu ochiul!
57 de cuvinte fix !!Bafta,tuturor!!!
57 de cuvinte fix !!Bafta,tuturor!!!
crisacri- Vizitator
Unde poti gasi lucruri la moda?
Unde usile sunt mereu deschise?
E vorba de magazinul eStore,o comoara!
Ceea ce te ajuta atunci cand vrei sa afli!
Si magazinul eStore printr-un singur click o arata!
Ceva nemaipomenit lipsit de tristete
Un cuvant asa de frumos incat si ingerii coboara sa il auda:
eStore
Unde usile sunt mereu deschise?
E vorba de magazinul eStore,o comoara!
Ceea ce te ajuta atunci cand vrei sa afli!
Si magazinul eStore printr-un singur click o arata!
Ceva nemaipomenit lipsit de tristete
Un cuvant asa de frumos incat si ingerii coboara sa il auda:
eStore
MAGAZINUL ESTORE ESTE LOCUL UNDE POTI GASI UN NOU PRIETEN .EU TARE IM DORESC O PISICA,MAMA NU MA LASA CA MIROASE,UN CLIK SI-A TAT NIMIC MA MULT ,IN PRAG LA TINE A APARU,UN NOU PRIETEN VIRTUAL. SI-A CEST ANIMALUT EU MI-L DORESC.
anto123- Vizitator
Magazinul eStore este super tare !
Miam luat de aici codul deluxe si mam bucurat de el 3 luni
Poti primi ganz(banutii aceia galbeni) cu care pot cumpara: animaute ; hainute exclusive ; lucruri exclusive etc.
Poti asculta muzica...sa vezi aimalute noi si hainute etc.
Sper sa intrati ....Si sa nu uitati de scumpele noastre Deea si Maria....ele sunt cele mai importante persoane si ami generoase
Miam luat de aici codul deluxe si mam bucurat de el 3 luni
Poti primi ganz(banutii aceia galbeni) cu care pot cumpara: animaute ; hainute exclusive ; lucruri exclusive etc.
Poti asculta muzica...sa vezi aimalute noi si hainute etc.
Sper sa intrati ....Si sa nu uitati de scumpele noastre Deea si Maria....ele sunt cele mai importante persoane si ami generoase
dragutza_daiana- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Onesti jud.bacau
KinzCash : 141802
Pe scurt :
la eStore poti asculta muzica ; sa vezi animalute webkinz noi si vechi ; poze ; poti castiga la melodii lucrruri pt animalut ; poti cumpara coduri delux ; poti cumapra anumite animalute webkinz si hamsteri
Sper ca va placut mica mea descriere pe scurt
Nu doresc sa castig da macar sa ii placa lui Deea
la eStore poti asculta muzica ; sa vezi animalute webkinz noi si vechi ; poze ; poti castiga la melodii lucrruri pt animalut ; poti cumpara coduri delux ; poti cumapra anumite animalute webkinz si hamsteri
Sper ca va placut mica mea descriere pe scurt
Nu doresc sa castig da macar sa ii placa lui Deea
anaana50- Gen : Stare de spirit : amuzanta , jucausa.
Localizare : onesti jud bacau
KinzCash : 138150
Concursul
Ganz eStore este un saint unde putem cumpara diverse lucruri cu bani deluxe primiti la pachetul De exemplu: un animalut rar,un scuter ,sau chiar tapet si podele acolo intalnim diferite personaje Webkinz Word cum ar fi : Zana cea rea , cate un zingoz etc.
Scuze daca e cam simpla sau prea scurta dar cealalta facuta avea 100 de cuvinte si daca o puneam pe aia puteam sa fiu descalificata.
Scuze daca e cam simpla sau prea scurta dar cealalta facuta avea 100 de cuvinte si daca o puneam pe aia puteam sa fiu descalificata.
Ultima editare efectuata de catre derya10 in Mar 24 Apr 2012, 8:50 pm, editata de 1 ori (Motiv : am gresit unele lucruri dar leam reparat)
derya10- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Bacau-Blagesti.
KinzCash : 142178
Premiul merge la: Dogs-Are-Us!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Subiecte similare
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #13
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #30
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #49
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #35
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #40
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #30
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #49
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #35
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #40
Pagina 1 din 1