Aveti animale? Ce?
+77
*MyLittlePuppy*
BrunoClau
sanziiana
Adrian2003
♥✿Marcy_Marceline✿♥
LetyLetyutza
Moko
Dogs-Are-Us
didideea
maria123
Moş Crăciun
Sunny
anutza27
AnDrEi_WebKinz
OnixClub
foxy0198
bridgettedawn_club
marycool109
Miruna33
Motata
lililoli
Auras
alexacheekygirl
Maria212212
cristina123
sharonpopa
merry777
selylove
Pisy1148
elena99
deeadey100
Jasmine0246
monica2000
oaal17
elena17
LEXI2003
LOUISE
Stefzyk
PeacefulDoggy
ClaudiaMissy2
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
cristinutza
Alexandru2002
andraalexa110
iHaVe63WeBkInZxD
irenamihalachi
vichy
Irina
Webkinzcool
Misterio
LovleyLovePup
JulyTheBestStar
WebKinzFriend
galbior
GoldenRetriever200
Froggy cunoscuta ca scl
july_thebest_star
Adronia
ClaudiaMissy
kkryss
lavinia3000
boticuta
adelinabalerina
WebkinzVideos989
Husky
YloveWebkinz
Signature Dutch Bunny
Lydialovebj
crisysy
MITZUCA
Manzu
lorena.buta
Alexa17
pupantonia
Webkinz Romania
deea98
brochita
81 participanți
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Eu am:
Re: Aveti animale? Ce?
Acesta este cainele verisoarei mele akum ii mai batran dar tot ii la fel de dragutz
P.S;Nu mai stiu cum il cheama
Webkinz Romania a scris:shogun este o sabie traditionala a japonezilor
eu il am pe amun
II cel mai dragut caine pe care l-am vazut ce rasa ii?cumva golden?
Webkinz Romania a scris:da, golden retriever
golden retriever are si fratele meu dar acum e foarte batran e si bolnav
asa mi-as dori si eu dar mama nu mai vrea caini in casa:(
deea, este adevarat ca rasa golden retriever este usor de dresat?
Alexa17- Webkinz Signature
ce bine!
poate acum o so conving pe mami sa imi cumpere un catel
poate acum o so conving pe mami sa imi cumpere un catel
cred ca imi voi cumpara unul de ziua meaWeb
Wekinz Romania a scris:da
dar nu am unde sa-l tin
Deea ,el musca ?
cine se uita la animalplanet ?
eu ma-m uitat si am vazut aseara o casa abandonata unde au fost 10 animale moarte si dupa aceea au venit stapani si au pus animalele moarte in paturi si dupa aceea in frigider ,paturile au mucegait
a fost 1 pisicuta moarta
si 9 catelus chiuaua morti
toate animalele erau foarte descompuse
si pestii erau morti in acvariu
si 2 chiuaua care au supravietuit in casa dar erau f slabi
Cum pot fi asa de cruzi oameni ?
unii oameni nu au bani cu care sa intretina animalele si le lasa abandonate.
altii..nu au suflet. la mine ,in fata blocului(anul trecut) era o catelusa maidaneza care eu o iubeam fffffffff mult! parca era propriul meu caine. era alb deabinelea.i-am pus numele Alba. cand ma vedea sarea pe mine,parca era in al9-lea cer..
intr-o noapte am auzit niste latraturi in spatele blocului.nu stiam ca era Alba.
a doua zi, am iesit afara sa ii dau cateva oase, dar nu o gaseam niciunde. o prietena de a mea mi-a spus ca ea a fost otravita. am plans o saptamana intreaga PE BUNE!
acum stiu cine a...
de ce oameni sunt asa cruzi!!!!!?????!?!?
altii..nu au suflet. la mine ,in fata blocului(anul trecut) era o catelusa maidaneza care eu o iubeam fffffffff mult! parca era propriul meu caine. era alb deabinelea.i-am pus numele Alba. cand ma vedea sarea pe mine,parca era in al9-lea cer..
intr-o noapte am auzit niste latraturi in spatele blocului.nu stiam ca era Alba.
a doua zi, am iesit afara sa ii dau cateva oase, dar nu o gaseam niciunde. o prietena de a mea mi-a spus ca ea a fost otravita. am plans o saptamana intreaga PE BUNE!
acum stiu cine a...
nu stiuAlexa17 a scris:unii oameni nu au bani cu care sa intretina animalele si le lasa abandonate.
acum stiu cine a...
acestia sunt oamenii fara suflet !
eu ii dau la iepurasul meu cateodata mancarea mea
cand nu avem ce sa-i dam
nu vreau sa moara
mai bine eu decat el !
acesti oameni sunt egoisti. se gandesc numai la ei, dar la animalele de care ar trebuii sa aiba grija, nu. bunica mea a avut 14 pisici dar toate erau bine hranite, deoarece ele vanau soarecii din cartier
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172759
Ma voi gandi la voi
La ora 16,00 plec la plaja.Si pentru ca sunt convins ca toti iubiti marea o sa-i transmit gandurile voastre bune.La noi sunt 33 de grade iar apa marii are deja 21 de grade.Voi face baie si pentru voi.
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176956
SCUZE ca am scris aici.Ma duc la conversatii
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176956
lasa.te iert.
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176224
trb sa o ierti tu?
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166421
nu dar puteam sa o spun lui deea, nu?ClaudiaMissy a scris:trb sa o ierti tu?
dar orikum dee se poate uita aici...decibrochita a scris:nu dar puteam sa o spun lui deea, nu?ClaudiaMissy a scris:trb sa o ierti tu?
Eu am 2 papagali[perusi:Coco Pako],un motanel pe nume Tom si un catelus scump...Rexy
Animalute....
CE animale aveti...?
Ce animale v-ati dori?
Daca ati avea un animal ati putea avea grija de el?
Daca aveti un animal il ingrijiti corespunzator?
[Toate aceste pareri pot fi spuse aici la acest subiect unde putem discuta despre afectiunea noastra fata de animale si despre ele...]
[Daca doriti ceva sfaturi am experienta in:Caini,Pisici,Hamsteri si Papagali]
Ce animale v-ati dori?
Daca ati avea un animal ati putea avea grija de el?
Daca aveti un animal il ingrijiti corespunzator?
[Toate aceste pareri pot fi spuse aici la acest subiect unde putem discuta despre afectiunea noastra fata de animale si despre ele...]
[Daca doriti ceva sfaturi am experienta in:Caini,Pisici,Hamsteri si Papagali]
Eu am un caine,o pisica si doi papagali...
Mi-as dori un catel yorkie...sau un hamster micut...
Da am animale si imi place sa le ingrijesc sa le curat si sa am grija ca intotdeauna sa aiba ce le trebuie:apa,mancare,curatenie,afectiune;Sfaturi mai amanuntite pe:l_lavy2000@yahoo.com
{Va astept}!
Mi-as dori un catel yorkie...sau un hamster micut...
Da am animale si imi place sa le ingrijesc sa le curat si sa am grija ca intotdeauna sa aiba ce le trebuie:apa,mancare,curatenie,afectiune;Sfaturi mai amanuntite pe:l_lavy2000@yahoo.com
{Va astept}!
azi am aflat ca piscca mea Tina mananca porumb si croasamt
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168391
uitati inka o poza cu Shogun
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170324
ce are pe limba? are pete negre!deea98 a scris:
uitati inka o poza cu Shogun
Alexa17 a scris:ce dragut e!!! asa mi-as dori si eu dar mama nu imi da voie...Webkinz Romania a scris:shogun este o sabie traditionala a japonezilor
eu il am pe amun
am avut si eu o catelusa O chema Alma
Alma inseamna mar in maghiara
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167211
eu am 3 caını ! am o corcıtura de pechınez cu maıdanez pe care o cheama Jderuta sı e maro cu o coada stufoasa ınca o corcıtura de pechınez cu maıdanez pe care o cheama Jderulına pt ca e mama Jderuteı sı un cıobanesc mıorıtıc pe care ıl cheama Maxı sı am maı avut un dalmatıan pe care o chema Sheyla dar a trebuıt mama s-o dea la alt om.ce pacat.
ıar mar ın turceste se numeste EMMAAdronia a scris:Alexa17 a scris:ce dragut e!!! asa mi-as dori si eu dar mama nu imi da voie...Webkinz Romania a scris:shogun este o sabie traditionala a japonezilor
eu il am pe amun
am avut si eu o catelusa O chema Alma
Alma inseamna mar in maghiara
cam asa arata Jderulına dar e bej sı are fata de fataWebkinz Romania a scris:shogun este o sabie traditionala a japonezilor
eu il am pe amun
vaı ce dragut e cand ajung acasa o sa va placa cateıı meı voı pune poze sı brochıta acel catel seamana cu cel de la avatarbrochita a scris:
eu pe Jderuta sı pe Jderulına le-am salvat le la hıngherı . hıngherı sunt oamenı cu ınıma de pıatralorena.buta a scris:nu stiuAlexa17 a scris:unii oameni nu au bani cu care sa intretina animalele si le lasa abandonate.
acum stiu cine a...
acestia sunt oamenii fara suflet !
eu ii dau la iepurasul meu cateodata mancarea mea
cand nu avem ce sa-i dam
nu vreau sa moara
mai bine eu decat el !
sı eu sunt la mare sı la 14:50 mı se termına ora platıta sı plec ın pıscına pt ca apa dın marea Medıterana e groaznıc de saratakkryss a scris:La ora 16,00 plec la plaja.Si pentru ca sunt convins ca toti iubiti marea o sa-i transmit gandurile voastre bune.La noi sunt 33 de grade iar apa marii are deja 21 de grade.Voi face baie si pentru voi.
MS BOTICUTA
ATENTIE!!!!ATENTIE!!!! AM O PISICA DE DAT NU E DE RASA DAR E FOARTE INTELIGENTA. ESTE MICA , TRICOLORA. NU ARE PURECI SI E SPALATA DOAR PENTRU CEI DIN BUCURESTI. VOI AFISA POZA DISEARA SAU MAINE
DACA SUNTETI INTERESATI SA MA ANUNTATI
DACA SUNTETI INTERESATI SA MA ANUNTATI
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168391
Eu am un papagal E rasa vorbitoare,Micul Alexander..:*!
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164080
Eu am avut un catel mic , cu numele Rufus , dar a murit cy vreo 5 sap in urma...recent...
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161651
eu am un basset uitati o poza- http://a.imageshack.us/img714/3329/pozesivideo191.jpg
Rozatoare
Voi aveti? Eu vreau sa imi cumpar >>> un hamster
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170324
eu am avut sase sau sapte...........
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
rozatoare adevarate ?
eu am un ipu
e super dar mi-a ros cablul de la telefonul fix ,a ros geanta mamei mele si a mai ros si lucrarea mea de la scoala cu FB * !!!!
eu am un ipu
e super dar mi-a ros cablul de la telefonul fix ,a ros geanta mamei mele si a mai ros si lucrarea mea de la scoala cu FB * !!!!
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188671
umm...parca era zicala 'Cainele mi-a mancat tema..'lorena.buta a scris:rozatoare adevarate ?
eu am un ipu
- Gen : KinzCash : 174958
porcusorii de guineea isi fac nevoile foarte des , asa-i???
Manzu- Webkinz Signature
si iepurii ,ipu face excrementele din 3 sec pana in 3 sec ,face excremente si cand doarmeManzu a scris:porcusorii de guineea isi fac nevoile foarte des , asa-i???
Animalele vagaboande
Aici vorbim despre animalele de pe strada!va rog inregistreaza si pe forumul meu si al lui Husky nefinalizat pe http://caini.forumulmeu.ro
mama a zis ca imi va aduce 2 boboci de rata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
superrrManzu a scris:mama a zis ca imi va aduce 2 boboci de rata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gen : KinzCash : 174958
un caine,snoopyAlexa17 a scris:superrrManzu a scris:mama a zis ca imi va aduce 2 boboci de rata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu.decat un pudel :queen: :queen:
normal!
ma inregistrez dar fama si pe mn admin ca sa til fac frumos. Crede-ma ca merita si nu o sa regreti.MITZUCA a scris:Aici vorbim despre animalele de pe strada!va rog inregistreaza si pe forumul meu si al lui Husky nefinalizat pe http://caini.forumulmeu.ro
Despre animalutele noastre
Aici spunem despre animalutele noastre.Eu am un caine Chiuahua cu tekel si un porcusor de guineea
Animallllllllls <3
Nu am vazut sa fie un topic asemanator..poate am omis..de aceea am creat eu unul ..
Ce animaluteeeee aveti ? <3
Ce animaluteeeee aveti ? <3
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169299
un motan, un perus si 6 pesti....... numai ca maine voi da pestii.... am facut o intelegere cu mama si a zis ca-mi ia joc de wii numai daca dam pestisorii....... xD
Manzu- Webkinz Signature
Am o pissaaaaa xD
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174352
eu am o pisica gri si un catel pe jumatate lup si pe jumatate german