Aveti animale? Ce?
+77
*MyLittlePuppy*
BrunoClau
sanziiana
Adrian2003
♥✿Marcy_Marceline✿♥
LetyLetyutza
Moko
Dogs-Are-Us
didideea
maria123
Moş Crăciun
Sunny
anutza27
AnDrEi_WebKinz
OnixClub
foxy0198
bridgettedawn_club
marycool109
Miruna33
Motata
lililoli
Auras
alexacheekygirl
Maria212212
cristina123
sharonpopa
merry777
selylove
Pisy1148
elena99
deeadey100
Jasmine0246
monica2000
oaal17
elena17
LEXI2003
LOUISE
Stefzyk
PeacefulDoggy
ClaudiaMissy2
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
cristinutza
Alexandru2002
andraalexa110
iHaVe63WeBkInZxD
irenamihalachi
vichy
Irina
Webkinzcool
Misterio
LovleyLovePup
JulyTheBestStar
WebKinzFriend
galbior
GoldenRetriever200
Froggy cunoscuta ca scl
july_thebest_star
Adronia
ClaudiaMissy
kkryss
lavinia3000
boticuta
adelinabalerina
WebkinzVideos989
Husky
YloveWebkinz
Signature Dutch Bunny
Lydialovebj
crisysy
MITZUCA
Manzu
lorena.buta
Alexa17
pupantonia
Webkinz Romania
deea98
brochita
81 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Eu am:
Re: Aveti animale? Ce?
Eu am:
Un caine [are 2 ani]
2 Pisicuti (unul are 7 ani (Thomas) si unul 1 an(Mitzu).
Apoi, mai am 4 pesti:
-Zebruţa [Zebra]
-Ventuză [Sanitar]
-Platy [Platy]
-Lighty [Neon]
Iar acum...
Primul meu motanel: Codiţă [a murit]
Al 3-lea meu peste: Betty [Beta], a murit
Si al 4-lea peste: Xiffy [Xifo], a murit...
Un caine [are 2 ani]
2 Pisicuti (unul are 7 ani (Thomas) si unul 1 an(Mitzu).
Apoi, mai am 4 pesti:
-Zebruţa [Zebra]
-Ventuză [Sanitar]
-Platy [Platy]
-Lighty [Neon]
Iar acum...
Primul meu motanel: Codiţă [a murit]
Al 3-lea meu peste: Betty [Beta], a murit
Si al 4-lea peste: Xiffy [Xifo], a murit...
cristina123- Webkinz Signature
Animalele noastre!
Ai catelusi?
Ai pisicute?
Ai reptile?
Atunci,aici poti sa scrii intamplari despre ele .
Haioase!
S-au extraordinare
Poti sa aduci poze cu animalutele tale sau poti scrie povestiri despre ele.
Cine doreste sa se inscrie?
Ai pisicute?
Ai reptile?
Atunci,aici poti sa scrii intamplari despre ele .
Haioase!
S-au extraordinare
Poti sa aduci poze cu animalutele tale sau poti scrie povestiri despre ele.
Cine doreste sa se inscrie?
Animalele noastre!
Ma inscriu!Sa va zik despre Rocky al meu:
Descriere:
Numele lui:Rocky
Sex:Baiat
Varsta:2 ani
Profil:Are blana culoarea cafelei cu lapte si ochii negrii
Este nebun,face tumbe si latra mereu mai ales la pasari si la pisici!
Descriere:
Numele lui:Rocky
Sex:Baiat
Varsta:2 ani
Profil:Are blana culoarea cafelei cu lapte si ochii negrii
Este nebun,face tumbe si latra mereu mai ales la pasari si la pisici!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
Eu vreau sa va spun despre Steluta,catelusa mea care adora sa sara pe noi cand ne vede si sa ne linga pana devenim plini de bale.In fiecare noapte face ture prin curte plina de energie si fericire.
Este fata,logic caci o cheama Steluta.
Are trei ani omenesti si 21 de ani canini.
Este un caine intre boxer si mai danez.
Blana ei este alba.
Este fata,logic caci o cheama Steluta.
Are trei ani omenesti si 21 de ani canini.
Este un caine intre boxer si mai danez.
Blana ei este alba.
Eu il am pe Puiu,un catel gri,fricos,pe care l-am salvat.El inainte era vagabont,din fericire l-am gasit si mi-a fost mila de el asa ca l-am luat cu mine acasa.Acum are 2 ani si este tata la 4 catelusi.El este imperecheat cu Fetita,o alta catelusa salvata care,a fost candva vagaboanta.Ea are de abeea un an si are culoarea blanii maroniu deschis spre portocaliu,are un fel de guleras la gat (semn din nastere) dar acum de abia se vede.
Fetita seamana cel mai mult cu acest Webkinz-
Puiu seamana cel mai mult cu acest Webkinz-
Fetita seamana cel mai mult cu acest Webkinz-
Puiu seamana cel mai mult cu acest Webkinz-
Auras- Lil'Kinz
Eu am 5 animale (caine si papagali) - Lessie, Kira, Kiri, Paulie, Polly.. (Ii descriu pe rand cum i-am primit sau luat)
Lessie:
Este fata, fooarte batrana, este un Pechinez maro si are ochi negri sau maro.. Mereu cand vin acasa ea tot latra si se urca pe mine Daca vede o pisica mamaaa ... pisica ba se urca pe un stalp ba fuge la vecini Oricum, eu, odata mi-a scapat Kiri (zboara fooarte repede ) in hol si Lessie s-a dus in spatele scaunului, nu a fugit sa prinda papagalul deci e un catel cuminte <333333
Kira:
Este fata, o am de vreo 2-3 ani (am luat-o de la un var), este papagal Perus, are culoarea penelor galben (she's so sweet) si are ochi negri Cand ma duc sa le fac mancarea Kira vine intr-o parte din cusca si asteapta sa ii dau degetul sa ma muste Daca le dau drumul, Kira nu se duce la Kiri (daca nu ajung eu pana acolo) da' se uita la mine sa ii dau mana, sa se urce si sa o duc la Kiri Ea mi-a facut si sase oua, dar s-au spart.. Kira sta in cusca cu Kiri..
Kiri:
Este baiat, il am tot de vreo 2-3 ani (l-am luat de la Pet Shop), este Perus, are culoarea penelor albastru (dar la cap are galben) si are ochi negri Daca bag mana in cusca, Kira se ascunde, dar Kiri sta locului.. Imi pun degetul pe el si se urca <33333 Baiatu' asta e zburator profesionist nu ca si Polly, Kira si Paulie..
Paulie:
Este baiat, il am cam de 1-2 ani si e asa grasut , e Perus, are culoarea penelor tot albastra doar ca la cap are alb si are ochi negri Dar PAULIE si POLLY daca bag mana un cusca ... omg zboara peste tot ;( Paulie nu prea stie sa zboare fiindca se loveste de lucruri.. Oricum, sa nu il ating ca incepe cu ciripitu' amenintator Paulie sta intr-un fel de patut deala de se leagana pentru papusi dar s-a rupt.. Dar oricum tot sta! Paulie sta in cusca cu Polly..
Polly:
Este fata, o am cam de 1-2 ani, e Perus, are culoarea penelor galbena (+ ciocul alb) si are ochi ROSII!! Polly, tot ca Paulie sta pe patutul ala.. Pe patut l-am numit Kra Polly, stiti ca papagalii destepti.. Se duce... Stati de le inceput: Deci o duc pe Polly la cusca, o pun sa mearga pe "traseu" si o duc pana la usa. De acolo ea incepe sa se duca pana la cusca tocmai cum i-am aratat voi face si un videoclip cu ea, dar alta data!! Se poate catara si pe perdea Nu stiu, am animale numai nebune!!
P.S. : Kiri + Kira = ; Paulie + Polly =
Lessie:
Este fata, fooarte batrana, este un Pechinez maro si are ochi negri sau maro.. Mereu cand vin acasa ea tot latra si se urca pe mine Daca vede o pisica mamaaa ... pisica ba se urca pe un stalp ba fuge la vecini Oricum, eu, odata mi-a scapat Kiri (zboara fooarte repede ) in hol si Lessie s-a dus in spatele scaunului, nu a fugit sa prinda papagalul deci e un catel cuminte <333333
Kira:
Este fata, o am de vreo 2-3 ani (am luat-o de la un var), este papagal Perus, are culoarea penelor galben (she's so sweet) si are ochi negri Cand ma duc sa le fac mancarea Kira vine intr-o parte din cusca si asteapta sa ii dau degetul sa ma muste Daca le dau drumul, Kira nu se duce la Kiri (daca nu ajung eu pana acolo) da' se uita la mine sa ii dau mana, sa se urce si sa o duc la Kiri Ea mi-a facut si sase oua, dar s-au spart.. Kira sta in cusca cu Kiri..
Kiri:
Este baiat, il am tot de vreo 2-3 ani (l-am luat de la Pet Shop), este Perus, are culoarea penelor albastru (dar la cap are galben) si are ochi negri Daca bag mana in cusca, Kira se ascunde, dar Kiri sta locului.. Imi pun degetul pe el si se urca <33333 Baiatu' asta e zburator profesionist nu ca si Polly, Kira si Paulie..
Paulie:
Este baiat, il am cam de 1-2 ani si e asa grasut , e Perus, are culoarea penelor tot albastra doar ca la cap are alb si are ochi negri Dar PAULIE si POLLY daca bag mana un cusca ... omg zboara peste tot ;( Paulie nu prea stie sa zboare fiindca se loveste de lucruri.. Oricum, sa nu il ating ca incepe cu ciripitu' amenintator Paulie sta intr-un fel de patut deala de se leagana pentru papusi dar s-a rupt.. Dar oricum tot sta! Paulie sta in cusca cu Polly..
Polly:
Este fata, o am cam de 1-2 ani, e Perus, are culoarea penelor galbena (+ ciocul alb) si are ochi ROSII!! Polly, tot ca Paulie sta pe patutul ala.. Pe patut l-am numit Kra Polly, stiti ca papagalii destepti.. Se duce... Stati de le inceput: Deci o duc pe Polly la cusca, o pun sa mearga pe "traseu" si o duc pana la usa. De acolo ea incepe sa se duca pana la cusca tocmai cum i-am aratat voi face si un videoclip cu ea, dar alta data!! Se poate catara si pe perdea Nu stiu, am animale numai nebune!!
P.S. : Kiri + Kira = ; Paulie + Polly =
Jasmine0246- Webkinz Signature
Eu am si doua broaste testoase numite Broscuti si Broscuti2
Broscuti
Un mascul puternic care se urca pe picioarele mamei mele cand vrea sa manance si inainte de a manca,o miroase.II place sa iasa afara chiar daca uneori se pierde in gradina,din fericire o gasim partea buna este ca e obisnuit cu noi.Il avem de 5 ani.
Broscuti2
Mai sperioasa,are o coada lunga si are oua dintre car 3 s-au spar si au mai ramas 6.
Gainile mele
Carmen
O gainusa care a doi ani,ea a suferit destul de mult caci la varsta de 1 an a avut o buba la un picior (desigur am mers cu ea la veterinar,dar dupa ce a spart-o veterinarul a iesit din nou) dupa o luna de cand este bubita aceasta s-a spart singura,dar din pacate piciorul a ramas stramb si acum schioapa.Este plina de energie,adica merge intr-un singur picior destul de bine si mananca foarte bine.
Broscuti
Un mascul puternic care se urca pe picioarele mamei mele cand vrea sa manance si inainte de a manca,o miroase.II place sa iasa afara chiar daca uneori se pierde in gradina,din fericire o gasim partea buna este ca e obisnuit cu noi.Il avem de 5 ani.
Broscuti2
Mai sperioasa,are o coada lunga si are oua dintre car 3 s-au spar si au mai ramas 6.
Gainile mele
Carmen
O gainusa care a doi ani,ea a suferit destul de mult caci la varsta de 1 an a avut o buba la un picior (desigur am mers cu ea la veterinar,dar dupa ce a spart-o veterinarul a iesit din nou) dupa o luna de cand este bubita aceasta s-a spart singura,dar din pacate piciorul a ramas stramb si acum schioapa.Este plina de energie,adica merge intr-un singur picior destul de bine si mananca foarte bine.
Era o zi foarte mohorata pentru mine, dar brusc ziua aceea s-a indreptat! Un catelus mic si alb si-a pus boticul sub poarta, matusa mea nu a mai rezistat si a luat-o acasa, la bunicii mei si de atunci ea sta la noi. Dar intr-o zi ea mergea pe marginea drumului si vine o masina si o ... o ... calca . Cand mi-a dat mama vestea asta groaznica am plans, dar asta e viata!
Bunica mea era foarte atasata Fulga - catelusa - si a luat alta pe care o cheama tot Fulga si are doar o luna. E dulcica foc!
Bunica mea era foarte atasata Fulga - catelusa - si a luat alta pe care o cheama tot Fulga si are doar o luna. E dulcica foc!
Bravo!
Faptele bune sunt intodeauna raspratite.Gandestete ca acum Fulga a trimis-o pe cealalta Fulga la tine ca sa-ti aline tristetea.Inainte de Steluta eu am avut 5 cateii,dar din pacate doi au fugit din motivul ca au venit un motan la mine in curte,iar catelusii mei la-u fugarit,unu a fost calcat de o masina si alti doi au murit din cauza ca bunica mea le-a dat niste oase de pui .Va rog frumos sa nu hraniti catelusii tineri si cainii sensibili cu oase de pui.
CATEII POT FACE O BUBA LA BURTA SI POT MURII DIN CAUZA OASELOR DE PUI.
Din fericire cand Botica cateaua lui Auras a nascut ea a nascut doar o fata si ne-am gandit ca trebuie sa fie un semn ca sa o luam alaturi de noi.Din pocate Botica nu mai este.
Sunt lucruri triste,dar mereu dupa un lucru trist asteapta-te la Minuni.
Faptele bune sunt intodeauna raspratite.Gandestete ca acum Fulga a trimis-o pe cealalta Fulga la tine ca sa-ti aline tristetea.Inainte de Steluta eu am avut 5 cateii,dar din pacate doi au fugit din motivul ca au venit un motan la mine in curte,iar catelusii mei la-u fugarit,unu a fost calcat de o masina si alti doi au murit din cauza ca bunica mea le-a dat niste oase de pui .Va rog frumos sa nu hraniti catelusii tineri si cainii sensibili cu oase de pui.
Din fericire cand Botica cateaua lui Auras a nascut ea a nascut doar o fata si ne-am gandit ca trebuie sa fie un semn ca sa o luam alaturi de noi.Din pocate Botica nu mai este.
In tribul Porumbache exista o multime de porumbei sergenti liberi care au casute facute speciale pentru ei de catre bunicul meu.In camera de comanda numita si camera Pori locuita de sergentul Pori impreuna cu partenera sa Pana Alba si cu copilasul sau Poloca sta,este multa dezordine de paie.Camera de Observatie este camera in care locotentul Porumbache impreuna cu partenera sa Tifany observa fiecare miscare ca sa nu vina dusmanul lor de moarte:pisica vagaboanta (caci noi nu avem pisici).Tribul are 11 membri si o multime de camere care asigura bombardarea dusmanului cu grau si boabe de porumb.Lidera Martha era cea mai iscusita in cazuri de urgenta,evacund zona zburand spre turnul de veghe.
Maria212212 a scris:Bravo!
Ai dreptate!
Eu am multe randunele la mine acasa in tota 6,cu puii bineinteles.Imi place sa le vad cu le dau puilor sa manance.Mama mi-a promis ca o sa am pestisori,eu as vrea sa am pesti-zebra caci sunt foarte frumosi.Am si niste pui dintre care un pui care cred ca e cocosel caci are creasta pe nume Peticit caci este peticit.Zici ca cineva l-a vopsit! O am si pe Motata,o gaina batrana de trei ani care fuge de toata lumea.Inainte numai pe langa noi statea acum a devenit mai salbatica.
Motata- KinzCash : 146550
Azi, ma duceam pe la iepuri (2 masculi, 3 pui(+ unul micut dar nu cred ca va rezista ) si o mama) si am vazut un porumbel era asa dragut! inainte eu aveam multi porumbei (cam 12, unul fiind alb, dar a murit ) dar au (nu si eu, mie imi placeau) trebuit sa ii prinda si sa ii duca altcuiva.. Oricum, (vine partea ciudata) am vorbit cu porumbelul si vroiam sa ii pun un nume.. Dadea din cap la Marley Ieri am vazut un film cu un caine Marley (era baiat cainele, dar oricum numele merge la toate animalele) si mi-a placut
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 165600
Jasmine0246 a scris:Azi, ma duceam pe la iepuri (2 masculi, 3 pui(+ unul micut dar nu cred ca va rezista ) si o mama) si am vazut un porumbel era asa dragut! inainte eu aveam multi porumbei (cam 12, unul fiind alb, dar a murit ) dar au (nu si eu, mie imi placeau) trebuit sa ii prinda si sa ii duca altcuiva.. Oricum, (vine partea ciudata) am vorbit cu porumbelul si vroiam sa ii pun un nume.. Dadea din cap la Marley Ieri am vazut un film cu un caine Marley (era baiat cainele, dar oricum numele merge la toate animalele) si mi-a placut
Wow ! Super
La noi,ieri,la bloc era un porumbel care nu prea putea sa se miste,iar eu cu niste prietenii am avut grija de el si intr'un final cred ca a putut sa zboare,deoarece noi la bloc avem o pisica [ Kitty ] si cand a venit ea,porumbelul a zburat . Ne'a parut rau intr'un fel ca s'a intamplat asta fiindca ne'am atasat de el.Dar bine ca a zburat sa nu'l prinda pisica
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307446
Pisicile si porumbeii nu se inteleg de fel. Sfatul meu este sa nu mai incerci tactica de a imprietenii un porumbel cu o pisica.Crede-ma!Nu vrei sa sti ce se poate intampla.....
Maria212212 a scris:Pisicile si porumbeii nu se inteleg de fel. Sfatul meu este sa nu mai incerci tactica de a imprietenii un porumbel cu o pisica.Crede-ma!Nu vrei sa sti ce se poate intampla.....
Nici nu am incercat sa fac asta si nici nu voi incerca
Cred ca nu ai inteles ...
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307446
Eu am un canar.
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689194
[img] [/img]
Bravo!
Animalele sunt grozave!
Astazi am sa hranesc broscutele testoase.Lui Broscuti ii place foarte muly inima de vita,desigur este luata din magazinul veterinar,iar Broscutei2 ii plac ouale de furnici luate de la magazinul veterinar.
Ce mananca canarul tau,Alexandru?
Animalele sunt grozave!
Astazi am sa hranesc broscutele testoase.Lui Broscuti ii place foarte muly inima de vita,desigur este luata din magazinul veterinar,iar Broscutei2 ii plac ouale de furnici luate de la magazinul veterinar.
Ce mananca canarul tau,Alexandru?
Canarul meu mananca:seminte,fructe,verdeata,batoane cu seminte si miere,batoane cu ardei,etc.Adora sa faca baie intr-o cadita si este foarte jucaus.
Nu ti-ai dori un canar?
Nu ti-ai dori un canar?
Pai,nu stiu s-ar putea sa doresc si eu un canar,dar cred ca este mult de munca cu el....
Astazi am intalnit un pisoias micut care miorlaia la poarta mea.Eu i-am dat niste mancare si mama m-a lasat sa-l pastrez.Nu stiu ce nume sa-i pun.Este un mascul foarte curios si jucaus.
Astazi am intalnit un pisoias micut care miorlaia la poarta mea.Eu i-am dat niste mancare si mama m-a lasat sa-l pastrez.Nu stiu ce nume sa-i pun.Este un mascul foarte curios si jucaus.
MA INSCRIU!!
NUME :PAPI
SPECIE: PERUS
GEN: FEMELA
VARSTA: 1 AN
CULORI: VERDE SI GALBEN
NUME: PACO
GEN: MASCUL
II IUBESC
!!!
SI EI SE IUBESC UNU PE ALTUL!
NUME :PAPI
GEN: FEMELA
NUME: PACO
GEN: MASCUL
II IUBESC
!!!
SI EI SE IUBESC UNU PE ALTUL!
Miruna33- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Be YOURSELF
KinzCash : 152377
Din pacate pisoiul a fugit,nu l-am mai gasit de o saptamana,dar am vazut unu-l vagabont si l-am luat.Il cheama Negrut.
Pai, eu am:
Nume: PJ ( Piftiuta Jucausa, a fost ideea surorii mele)
Varsta: 9 luni
Specie: Motan Maidanez( si ma bucur de asta)
Sex: Mascul
Informatii: Pe iubitul meu PJ l-am luat de Sf. Nicolae, cand era un puiut mic. In urma lui sta Thomas, care l-am primit de ziua mea anul trecut, doar ca l-am pierdut...Dupa trei luni a venit acasa din nou, doar ca pe vremea aceea stateam la bloc, asa ca l-am dat cuiva, pentru ca deja il aveam pe PJ. PJ este de culoare portocalie, ca un tigru, si pe burtica aste alb.
Nume: Blacky( inca, ma gandesc la alt nume)
Varsta: o luna- doua, nu stiu sigur
Specie: Catel vagabont( din nou, ma bucur de asta)
Informatii: L-am primit ieri, de ziua surorii mele. Cei care ni-lau adus au zis ca l-au gasit in canal. Este jucaus si amuzant. Musca deoarece ii cresc dintii. Este negru, cu o dunga alba pe nas, ca un sconcs. Doarme unde apuca,si ii place la nebunie sa rontaie tot ce ii iese in cale, e si grasut si se impiedica de propriile picioare.
Nume: Eliot
Varsta: Trei ani frumosi
Specie: Testoasa de Florida( din Pet Shop)
Informatii: Luat acum trei ani, cand l-am vazut si ne-a placut mult de el. In prezent locuieste intr-un acvariu, in birou unde este multa lumina.
Nume: Elion
Varsta: Trei ani scumpi
Specie: Testoasa de Florida
Sex: Femela
Informatii: Luata acum trei ani, tot din Pet Shop, in prezent locuieste cu Eliot, in acelasi acvariu.
Ii iubesc enorm!!!
P.S.: Revin cu poze!
Nume: PJ ( Piftiuta Jucausa, a fost ideea surorii mele)
Varsta: 9 luni
Specie: Motan Maidanez( si ma bucur de asta)
Informatii: Pe iubitul meu PJ l-am luat de Sf. Nicolae, cand era un puiut mic. In urma lui sta Thomas, care l-am primit de ziua mea anul trecut, doar ca l-am pierdut...Dupa trei luni a venit acasa din nou, doar ca pe vremea aceea stateam la bloc, asa ca l-am dat cuiva, pentru ca deja il aveam pe PJ. PJ este de culoare portocalie, ca un tigru, si pe burtica aste alb.
Nume: Blacky( inca, ma gandesc la alt nume)
Varsta: o luna- doua, nu stiu sigur
Specie: Catel vagabont( din nou, ma bucur de asta)
Informatii: L-am primit ieri, de ziua surorii mele. Cei care ni-lau adus au zis ca l-au gasit in canal. Este jucaus si amuzant. Musca deoarece ii cresc dintii. Este negru, cu o dunga alba pe nas, ca un sconcs. Doarme unde apuca,si ii place la nebunie sa rontaie tot ce ii iese in cale, e si grasut si se impiedica de propriile picioare.
Nume: Eliot
Varsta: Trei ani frumosi
Specie: Testoasa de Florida( din Pet Shop)
Informatii: Luat acum trei ani, cand l-am vazut si ne-a placut mult de el. In prezent locuieste intr-un acvariu, in birou unde este multa lumina.
Nume: Elion
Varsta: Trei ani scumpi
Specie: Testoasa de Florida
Sex: Femela
Informatii: Luata acum trei ani, tot din Pet Shop, in prezent locuieste cu Eliot, in acelasi acvariu.
Ii iubesc enorm!!!
P.S.: Revin cu poze!
marycool109- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Roses are red, another flowers are blue, insult my WEBKINZ and I will "Crucio" you!
Localizare : Hogwards.
KinzCash : 148052
Cate animale!
Sunteti superi-iubitori de animale.
Astazi Negrut s-a suit pe acoperisul casei.M-AM SPERIAT!Insa el stia sa se dea jos fiindca este pisoi inteligent.
Sunteti superi-iubitori de animale.
Astazi Negrut s-a suit pe acoperisul casei.M-AM SPERIAT!Insa el stia sa se dea jos fiindca este pisoi inteligent.
Care este mancarea favorita a testoaselor.
La mine unei ii place mult inima de vita si cealalta adora plantele.
In tribul Porumbache (nume inventat de mine) sunt noi doi membri sergenti juniori.Acestia invata sa zboare caci au pene.Unu-l este negru celalat maroniu peticit.Acesti locuiesc in ,,Coltul Crescatoriei'' care este locul special pentru a face exercitii de zbor.
Maria212212 a scris:Care este mancarea favorita a testoaselor.
Ale mele mananca morcovi si creveti.
Yummy!
marycool109- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Roses are red, another flowers are blue, insult my WEBKINZ and I will "Crucio" you!
Localizare : Hogwards.
KinzCash : 148052
Membrii tribului Porumbache
1.Porumbache-cel mai batran porumbel mascul si intelept care are o culoare foarte deschisa,un fel de albastru spre bleo.Acesta este marele sef
2.Tiffany-Sotia sefului au avut impreuna opt copii,iar acuma au doi micuti carora nu le-au cescut penele,au doar puf.Ea este sefa tribului.
3.Pori-Mereu indraznet,Pori a fost gasit cazut pe jos aproape mort.Parintii murisera pentru el caci o pisica a venit la cuibul lor din alta parte (acesta a fost gasit) si adus in casuta porumbeilor,in care porumbeii pot sa iasa din ea si sa se intoarca ba chiar sa o paraseasca insa nu au facut asta fiindca este un loc in care se gaseste hrana din belsug.Pori acuma este sergent de elita.
Pana Alba-Sotia lui Pori,au doar un copilaas pe care il cresc cu multa grija.Din pacate copilasul nu poate sa deschida un ochi (semn din nastere).Ea este sergenta aeriana.
Colorat-Masculul are un an si are doi copii impreuna cu sotia sa (Sabiel si Amanda),unu negru si unu maroniu peticit.Este vazator,adica vede tot ce se intampla.
Imediat va arat poze.
1.Porumbache-cel mai batran porumbel mascul si intelept care are o culoare foarte deschisa,un fel de albastru spre bleo.Acesta este marele sef
2.Tiffany-Sotia sefului au avut impreuna opt copii,iar acuma au doi micuti carora nu le-au cescut penele,au doar puf.Ea este sefa tribului.
3.Pori-Mereu indraznet,Pori a fost gasit cazut pe jos aproape mort.Parintii murisera pentru el caci o pisica a venit la cuibul lor din alta parte (acesta a fost gasit) si adus in casuta porumbeilor,in care porumbeii pot sa iasa din ea si sa se intoarca ba chiar sa o paraseasca insa nu au facut asta fiindca este un loc in care se gaseste hrana din belsug.Pori acuma este sergent de elita.
Pana Alba-Sotia lui Pori,au doar un copilaas pe care il cresc cu multa grija.Din pacate copilasul nu poate sa deschida un ochi (semn din nastere).Ea este sergenta aeriana.
Colorat-Masculul are un an si are doi copii impreuna cu sotia sa (Sabiel si Amanda),unu negru si unu maroniu peticit.Este vazator,adica vede tot ce se intampla.
Imediat va arat poze.
Aceeas este Tiffany,dupa cum vedeti observati si casa lor,ea poate sa iasa si sa intre cand doreste.
Acol-o este Motata si Eloise cand este mare,cealalta poza este cand era mai mica adica de anul trecut.
Indatoriile Porumbeilor
Tiffany-Fiind sefa ea trebuie sa aleaga locul in care trebuie sa manance porumbeii si cand sa vina o sedinta.Sedintee sunt pe acoperisul casei mele,cand porumbeii adulti se intalnesc acol-o si incep sa discute porumbeasx=ca.Uneori apar si certuri.Ea poate sa dea afara din trib orice membru numai daca sotul o lasa sa goneasca un membru.
Porumbache-Marele sef,are rorul de a proteja familia cea mare de catre carnivore.Acesta este intodeauna primul care zboara,primul care mananca,primul care bea apa fiindca este Marele Sef.
Pori-Sergent de elita acesta alege traseurile prin care pot zbura porumbeii.De multe ori fac ture in jurul casei ca sa se incalzeasca.Uneori,acesta se lupta cu Porumbache ca sa devina el Marele sef.Insa Porumbache este mult mai puternic si el nu este la fel de puternic.Insa,Porumbache nu il poate goni fiindca este foarte puternic (dupa Porumbache,Pori este cel mai puternic).
Pana Alba-Sergenta Aeriaa,aceasta il ajuta pe Pori.Fac o treaba minunata impreuna caci sunt si imperecheati.
Coloratul-Vazator,observa tot ce se intampla,fara el orice carnivora poate sa intre fara sa stie porumbeii.
Copii-Toti sunt Sergenti Juniori,acestia trebuie sa invete sa zboare,asta este indatoria lor.
Bebelusii-Indatoria lor este sa le creasca pene,ei numindu-se ,,Urmasii'' si sunt cei mai pretiosi din trib.
Clara-Bucatareasa,ea alegand mancarea pe care trebuie sa o manance porumbeii.
Tiffany-Fiind sefa ea trebuie sa aleaga locul in care trebuie sa manance porumbeii si cand sa vina o sedinta.Sedintee sunt pe acoperisul casei mele,cand porumbeii adulti se intalnesc acol-o si incep sa discute porumbeasx=ca.Uneori apar si certuri.Ea poate sa dea afara din trib orice membru numai daca sotul o lasa sa goneasca un membru.
Porumbache-Marele sef,are rorul de a proteja familia cea mare de catre carnivore.Acesta este intodeauna primul care zboara,primul care mananca,primul care bea apa fiindca este Marele Sef.
Pori-Sergent de elita acesta alege traseurile prin care pot zbura porumbeii.De multe ori fac ture in jurul casei ca sa se incalzeasca.Uneori,acesta se lupta cu Porumbache ca sa devina el Marele sef.Insa Porumbache este mult mai puternic si el nu este la fel de puternic.Insa,Porumbache nu il poate goni fiindca este foarte puternic (dupa Porumbache,Pori este cel mai puternic).
Pana Alba-Sergenta Aeriaa,aceasta il ajuta pe Pori.Fac o treaba minunata impreuna caci sunt si imperecheati.
Coloratul-Vazator,observa tot ce se intampla,fara el orice carnivora poate sa intre fara sa stie porumbeii.
Copii-Toti sunt Sergenti Juniori,acestia trebuie sa invete sa zboare,asta este indatoria lor.
Bebelusii-Indatoria lor este sa le creasca pene,ei numindu-se ,,Urmasii'' si sunt cei mai pretiosi din trib.
Clara-Bucatareasa,ea alegand mancarea pe care trebuie sa o manance porumbeii.
Porumbelul Peticit a zburat pentru prima oara!
Cel negru este mai fricos,cred ca este femela deoarece este foarte foarte sperios.
Cel negru este mai fricos,cred ca este femela deoarece este foarte foarte sperios.
eu am un papagal perus https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/825/img0357ys.jpg/ dar imi doresc un caine collie https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/838/incomparatiecuceilaltir.jpg/
bridgettedawn_club- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : anxious
Localizare : Omelas
KinzCash : 161693
aaaaa deci golden retriver....sharonpopa a scris:Am 3 pisici : Mew , Tomi si Marie . Mew e o femela tanara de rasa grey tabbi . Tomi e un motan mai batran de rasa comuna dungata in gri si negru . Iar Marie este fiica lui Mew si Tigru , motanul vecinului , si are culoarea tatalui adica alb cu pete gri vargat .Am avut si o catelusa Bobica Azorica avea un nume foarte amuzant acum e sus in cer mi-e foarte dooor de ea .... dar acum ca tati mi-a promis ca in August o sa imi ia o catelusa Golden Retriever ( rasa mea preferata ) sunt foarte fericita si nerabdatoare .
bridgettedawn_club- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : anxious
Localizare : Omelas
KinzCash : 161693
Asta era demult , dar acum am vorbit cu tata si imi ia collie
sharonpopa- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : ::: HAPPY :::
Localizare : Pe Neptun ~ !
KinzCash : 158782
Din pacate cel negru a murit fiindca a avut varsat. Acest varsat poate sa-l ea si pasarile,dar nu poate sa-l ea oamenii. Un pui motat are si el varsat,l-am dus in alta cusca ca sa nu se molipseasca si ceilalti si i-am dat pastile.Apoi i-am dat mancare cu mana pe gat ca altfel murea ca nu mancase nimic.Avea febra foarte mare asa ca i-am dat niste apa pe gat. Acum este viu o sa merg la el sa il hranec.
Eu am acum 20 de porumbei.
Cel alb cu picatele zboara acum,iar acum s-au mai nascut doi pui e porumbei albi.
Ii numesc Fuld de nea si Melany.
Iar ceea care zboara o numesc Cloe.
Cel alb cu picatele zboara acum,iar acum s-au mai nascut doi pui e porumbei albi.
Cloe a invatat la perfectiune sa zboare.
Iar,mama ei Clara are oua.
Melany,din pacate nu a rezistat.
Fulg de nea sta in fiecare zi la soare si se uita in imprejurimi.Ea este foarte curioasa.Cat de curand o sa invete sa zboare,cam dupa o saptamana.
Iar,mama ei Clara are oua.
Melany,din pacate nu a rezistat.
Fulg de nea sta in fiecare zi la soare si se uita in imprejurimi.Ea este foarte curioasa.Cat de curand o sa invete sa zboare,cam dupa o saptamana.
am vazut pe un canal tv ceva:
era o fata care iubea foarte mult animalele si era intr-o biserica si a vazut un liliac care zbura aiurea si un om i-a dat cu ceva in cap si a cazut. fata aceea a luat liliacul si l-a dus afara ca sa nu il calce lumea in picioare si liliacul a muscat-o de deget[are niste dinti foarte subtiri] s-a dus acasa a dat cu apa pe rana si toate bune si frumoase pana cand au trecut 2 saptamani. fetita se simtea din ce in ce mai rau si parintii ei au dus-o la spital, medicii nu stiau ce are si fetita a spus "poate e de la liliacul care m-a muscat acum 2 saptamani", cand aud medicii se imbraca in costume de-alea sterile si depisteaza ca ar avea rabie, atunci medicii au bagat-o in coma indusa ca nu aveau nimic de pierdut si mama ei tot vedea prin salonul ei un porumbel alb, fetita incepea sa isi revina incet incet, dar nu mai stia sa faca nimic la 15 ani, i-au trebuit 10 ani sa invete tot ce a invatat de cand s-a nascut si au aratat-o la 25 de ani ca vorbea si scria ca un om normal, a fost primul caz de rabie care s-a putut vindeca! ea credea ca duhul sfant a ajutat-o , adica porumbelul acela alb.
deci in final e bine sa ajuti animalele ca si ele te vor ajuta pe tine.
este o poveste 100% reala!
era o fata care iubea foarte mult animalele si era intr-o biserica si a vazut un liliac care zbura aiurea si un om i-a dat cu ceva in cap si a cazut. fata aceea a luat liliacul si l-a dus afara ca sa nu il calce lumea in picioare si liliacul a muscat-o de deget[are niste dinti foarte subtiri] s-a dus acasa a dat cu apa pe rana si toate bune si frumoase pana cand au trecut 2 saptamani. fetita se simtea din ce in ce mai rau si parintii ei au dus-o la spital, medicii nu stiau ce are si fetita a spus "poate e de la liliacul care m-a muscat acum 2 saptamani", cand aud medicii se imbraca in costume de-alea sterile si depisteaza ca ar avea rabie, atunci medicii au bagat-o in coma indusa ca nu aveau nimic de pierdut si mama ei tot vedea prin salonul ei un porumbel alb, fetita incepea sa isi revina incet incet, dar nu mai stia sa faca nimic la 15 ani, i-au trebuit 10 ani sa invete tot ce a invatat de cand s-a nascut si au aratat-o la 25 de ani ca vorbea si scria ca un om normal, a fost primul caz de rabie care s-a putut vindeca! ea credea ca duhul sfant a ajutat-o , adica porumbelul acela alb.
deci in final e bine sa ajuti animalele ca si ele te vor ajuta pe tine.
este o poveste 100% reala!
Liliacul nu a fost vinovat.
II era frica de fata.Credea ca e omul care a lovit liliacul era ea.
II era frica de fata.Credea ca e omul care a lovit liliacul era ea.
Si eu am avut porumbei pe balcon in total vreo 35 sau 40Maria212212 a scris:Eu am acum 20 de porumbei.
Acum am doar 1 a venit de vreo 4 saptamani il cheama Gugurus si il mai alint Gugu !!
Nu stiu daca o sa pun poze
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455908
Eu am un labrador retrevier,are 2 ani si 2-3 luni .
foxy0198- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 143950
In familia Porumbache s-a nascut un porumbel alb cu maro care este a lui Porumbache.
Eu am 3 caini:Bimbo,Pufilina si Scooby
4 pisici:Negrila,Printi,Giorge,Grigore
3 porci de guineea:Pighi,Negruta si Alemona JR.
2 papagali Kiru si Kira
Niste gaini si cocosi
4 pisici:Negrila,Printi,Giorge,Grigore
3 porci de guineea:Pighi,Negruta si Alemona JR.
2 papagali Kiru si Kira
Niste gaini si cocosi
OnixClub- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : LUCK
Localizare : Bocsa
KinzCash : 146689
Am 2 pestisori : Rixy si Dudy!!
Am 1 caine: Mimi - arata ca dalmatianul , dar nu e , nu stiu ce specie e
Am 1 caine: Mimi - arata ca dalmatianul , dar nu e , nu stiu ce specie e
am un motan pe nume Tity
si un catel Boby
si un catel Boby
anutza27- Gen : Stare de spirit : Cool
Localizare : darabani (botosani)
KinzCash : 143111
mau egiptean
anutza27- Gen : Stare de spirit : Cool
Localizare : darabani (botosani)
KinzCash : 143111
am o pisicuta
o cheama Mitza
poza ei e la avatarul meu
o cheama Mitza
poza ei e la avatarul meu
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180395
[quote="merry777"]
E dragut!
Webkinz Romania a scris:shogun este o sabie traditionala a japonezilor
eu il am pe amun
[img][/img]
E dragut!
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188524
Cei 9 reni :
Rudolph
Dasher
Comet
Blitzen
Vixen
Cupid
Dancer
Donner
Prancer
Rudolph
Dasher
Comet
Blitzen
Vixen
Cupid
Dancer
Donner
Prancer
Moş Crăciun- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ho Ho Ho, dragii mei!
Localizare : Laponia
KinzCash : 144847
Moş Crăciun a scris:Cei 9 reni :
Rudolph
Dasher
Comet
Blitzen
Vixen
Cupid
Dancer
Donner
Prancer
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455908
eu am 3 pisici,1perus,52gaini,5catei(o catelusa 4 pui) si atat perusul ii am eu si pisicile dar restul la bunici a si 7 iepuri tot la bunici
maria123- KinzKlip
- Stare de spirit : fericita
Localizare : acasa
KinzCash : 144081
Eu am un canar, il cheama Tuky
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Emisiunea RADIO
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #45
» Puricii la animale
» Reclame la forum/blog/site propriu
» INTREBARI?
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #45
» Puricii la animale