Aveti animale? Ce?
+77
*MyLittlePuppy*
BrunoClau
sanziiana
Adrian2003
♥✿Marcy_Marceline✿♥
LetyLetyutza
Moko
Dogs-Are-Us
didideea
maria123
Moş Crăciun
Sunny
anutza27
AnDrEi_WebKinz
OnixClub
foxy0198
bridgettedawn_club
marycool109
Miruna33
Motata
lililoli
Auras
alexacheekygirl
Maria212212
cristina123
sharonpopa
merry777
selylove
Pisy1148
elena99
deeadey100
Jasmine0246
monica2000
oaal17
elena17
LEXI2003
LOUISE
Stefzyk
PeacefulDoggy
ClaudiaMissy2
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
cristinutza
Alexandru2002
andraalexa110
iHaVe63WeBkInZxD
irenamihalachi
vichy
Irina
Webkinzcool
Misterio
LovleyLovePup
JulyTheBestStar
WebKinzFriend
galbior
GoldenRetriever200
Froggy cunoscuta ca scl
july_thebest_star
Adronia
ClaudiaMissy
kkryss
lavinia3000
boticuta
adelinabalerina
WebkinzVideos989
Husky
YloveWebkinz
Signature Dutch Bunny
Lydialovebj
crisysy
MITZUCA
Manzu
lorena.buta
Alexa17
pupantonia
Webkinz Romania
deea98
brochita
81 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Eu am:
Re: Aveti animale? Ce?
eu am avut dinozauri care cresteau in apa. au crescut asa mult incat incepusera sa se crape pe margini.
Manzu- Webkinz Signature
Pisici
Si eu am o pisica !!
P.S. : Nu credeam ca va sta linistit in geanta
MITZUCA imi pare rau pt tn am mai avut si eu 2 pisici, una a disparut, alta a fost bolnava
P.S. : Nu credeam ca va sta linistit in geanta
MITZUCA imi pare rau pt tn am mai avut si eu 2 pisici, una a disparut, alta a fost bolnava
YloveWebkinz- KinzKlip
oooooooooooooooo ce pacat....( am niste poze cu pisicutele si motani mei scuze ca sunt nu ai cei mici la nastere dar va pun si cu cei care o sa se nasca si cu ceilalti si cu cea mare dar trebuie sa dac poze....
aici este tilica al meu! cel mai lenes motan din lumeeee..!
Manzu- Webkinz Signature
eu am o pisica norvegiana de padure sau main coon nu stiu exact in orice caz de rasa si una de pe strada
Husky- Webkinz Signature
multumesc. dar pisicutele tale sunt mult mai dragute!!!!
Manzu- Webkinz Signature
defapt, tilica este mai mult birmanez, datorita semnelor din frunte care sunt niste linii verticale, iar pa birmanezele pur sange formeaza un M. este ciudat, tilica aproape este pur sange iar toata familia lui mama tata unchi matusi bunici sunt maidanezi
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172759
eu urasc pisicile!!! :evil: :evil: :evil: sunt rele,zgarie si sunt lenese!!In rest sunt dragutze foc!!
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176224
asa e si tina a mea mai pun poze cu ea cand ajung acasa sunt la mama la cabinetManzu a scris:defapt, tilica este mai mult birmanez, datorita semnelor din frunte care sunt niste linii verticale, iar pa birmanezele pur sange formeaza un M. este ciudat, tilica aproape este pur sange iar toata familia lui mama tata unchi matusi bunici sunt maidanezi
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168391
fiecare cu pararea lui mie imi plac toate animalele...brochita a scris:eu urasc pisicile!!! :evil: :evil: :evil: sunt rele,zgarie si sunt lenese!!In rest sunt dragutze foc!!
si mie...unele..
eu am avut o broscuta care crestea in apa si am pus-o intr-un borcan.creastea mare si ii crapau colturile ,se rupea..si o scoteam din apa si se micsora si parca ar fii Fetitele Powerpuff cand sau ars la soare.
ce ma bucur...ieri mia venit catelul...
e mult mai gras
imediat merg sa ii dau de mancare
e mult mai gras
imediat merg sa ii dau de mancare
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170324
asa trebuie!
eu am un ciobanesc german de 2 saptamani si e super dragut,Il cheama dulcinel (e din sony si steluta ei norocoasa )
la inceput tata a vrut sa-mi cumpere un catel chow-chow dar mi-am luat iepurele asta
mai frumos era catelul
mai frumos era catelul
ce tare!! chow-chow(caine cu limba albastra )
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174958
eu as vrea o broasca testoasa dar nu gasim pe nici unde
frumos nume!
nu se gaseste prea usor...
ce scump e!!!!
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
stiu ,cand am venit de la inot tata a venit si m-a chemat la masina si la-m vazut .
tata l-a gasit pe strada ...asa a spus
era sa-l calce
si l-a adus acasa
sunt asa f
la-m luat in brate si nu s-a facut ghemotoc
si si-a lasat tepii in jos si m-a lasat sa-l mangai
tata l-a gasit pe strada ...asa a spus
era sa-l calce
si l-a adus acasa
sunt asa f
la-m luat in brate si nu s-a facut ghemotoc
si si-a lasat tepii in jos si m-a lasat sa-l mangai
daca il mangai de la cap sopre coaa nu iti face nimic si se imprieteneste usor ( tata a avut pui de arici in dulap)
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168391
in casa sau in fata blocului?adelinabalerina a scris:eu am 5 pisici
Tata a adus o gaina adevarata
nu vreau sa mor !
am auzit ca o fata de 9 ani (ca mine ) a mancat oua de la o gaina si a murit
si inainte a mancat si supa de gaina
nu vreau sa murim !!!!
nu vreau sa mor !
am auzit ca o fata de 9 ani (ca mine ) a mancat oua de la o gaina si a murit
si inainte a mancat si supa de gaina
nu vreau sa murim !!!!
nu mori asa usor de la o gaina....... si in plus, o fripturica de pui cu niste sos si cartofi la cuptor nu ar fii buna???
Manzu- Webkinz Signature
lore nu ai cum sa mori de la o amarata de gaina...
pana acum nu ai mancat vreodata snitzel din piept de pui, oua fierte/prajite sau alte chestii care contin oua si nu ti s-a intamplat nimic. crezi ca acum de la o gaina v-ei muri?
pana acum nu ai mancat vreodata snitzel din piept de pui, oua fierte/prajite sau alte chestii care contin oua si nu ti s-a intamplat nimic. crezi ca acum de la o gaina v-ei muri?
daca te ineci cu un os de gaina, poti muri
Manzu- Webkinz Signature
pai asta e vie si daca mama uita vreu-n mat sau ceva pe-acolo ? ?Alexa17 a scris:lore nu ai cum sa mori de la o amarata de gaina...
pai in primul rand gandestete ca mama ta ar prepara un pui cu mare atentie stiind ca il vei manca tu. si in al doilea rand, aproape toate partile componente ale gainilor sunt comestibile!!!
Manzu- Webkinz Signature
da dar problema ca bunica mea omoara gaina si o gatesteManzu a scris:pai in primul rand gandestete ca mama ta ar prepara un pui cu mare atentie stiind ca il vei manca tu. si in al doilea rand, aproape toate partile componente ale gainilor sunt comestibile!!!
nu iti mai fie asa frica...... stiai ca japonezii platesc in jur de 3000 de lei noi pe unul dintre cei mai toxici pesti din lume, adica fugu? carnea de fugu nu este otravitoare, dar ficatul contine otrava, si daca inghiti otrava mori in 10 ore. dar japonezii tot mananca acest peste care este considerat delicatesa, iar tie iti este frica de o gaina?
Manzu- Webkinz Signature
Acesta este cainele verisoarei mele akum ii mai batran dar tot ii la fel de dragutz
P.S;Nu mai stiu cum il cheama
Webkinz Romania a scris:shogun este o sabie traditionala a japonezilor
eu il am pe amun
II cel mai dragut caine pe care l-am vazut ce rasa ii?cumva golden?
Webkinz Romania a scris:da, golden retriever
golden retriever are si fratele meu dar acum e foarte batran e si bolnav
asa mi-as dori si eu dar mama nu mai vrea caini in casa:(
deea, este adevarat ca rasa golden retriever este usor de dresat?
ce bine!
poate acum o so conving pe mami sa imi cumpere un catel
poate acum o so conving pe mami sa imi cumpere un catel
cred ca imi voi cumpara unul de ziua meaWeb
Wekinz Romania a scris:da
dar nu am unde sa-l tin
Deea ,el musca ?
cine se uita la animalplanet ?
eu ma-m uitat si am vazut aseara o casa abandonata unde au fost 10 animale moarte si dupa aceea au venit stapani si au pus animalele moarte in paturi si dupa aceea in frigider ,paturile au mucegait
a fost 1 pisicuta moarta
si 9 catelus chiuaua morti
toate animalele erau foarte descompuse
si pestii erau morti in acvariu
si 2 chiuaua care au supravietuit in casa dar erau f slabi
Cum pot fi asa de cruzi oameni ?
unii oameni nu au bani cu care sa intretina animalele si le lasa abandonate.
altii..nu au suflet. la mine ,in fata blocului(anul trecut) era o catelusa maidaneza care eu o iubeam fffffffff mult! parca era propriul meu caine. era alb deabinelea.i-am pus numele Alba. cand ma vedea sarea pe mine,parca era in al9-lea cer..
intr-o noapte am auzit niste latraturi in spatele blocului.nu stiam ca era Alba.
a doua zi, am iesit afara sa ii dau cateva oase, dar nu o gaseam niciunde. o prietena de a mea mi-a spus ca ea a fost otravita. am plans o saptamana intreaga PE BUNE!
acum stiu cine a...
de ce oameni sunt asa cruzi!!!!!?????!?!?
altii..nu au suflet. la mine ,in fata blocului(anul trecut) era o catelusa maidaneza care eu o iubeam fffffffff mult! parca era propriul meu caine. era alb deabinelea.i-am pus numele Alba. cand ma vedea sarea pe mine,parca era in al9-lea cer..
intr-o noapte am auzit niste latraturi in spatele blocului.nu stiam ca era Alba.
a doua zi, am iesit afara sa ii dau cateva oase, dar nu o gaseam niciunde. o prietena de a mea mi-a spus ca ea a fost otravita. am plans o saptamana intreaga PE BUNE!
acum stiu cine a...
de ce oameni sunt asa cruzi!!!!!?????!?!?
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Emisiunea RADIO
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #45
» Puricii la animale
» Reclame la forum/blog/site propriu
» INTREBARI?
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #45
» Puricii la animale
» Reclame la forum/blog/site propriu