Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50

+14
Maria212212
theodorabautu
zinzimima
tomtomoiucristina
sasha2001ale
merry777
AlePisicutza2001
Yulyca24
Moko
doriutza
bidrye
c.cri35
Matei Gabriela
Webkinz Romania
18 participanți

In jos

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 Empty Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50

Mesaj  Webkinz Romania Joi 10 Mai 2012, 9:39 pm

www.WebkinzRomania.ro/concursul-de-vineri sunny

Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Vin 18 Mai 2012, 3:46 pm, editata de 1 ori
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228489

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 Empty concursul de vineri

Mesaj  Matei Gabriela Vin 11 Mai 2012, 8:55 am

Vreau o lege foarte tare/Mereu sa fie sarbatoare/Ozi scoala ,sase
nu/Doar vacanta, de ce nu?/La soala sa facem sport/Matematica sa o dam
la export/Romana o ora doua/Muzica atunci cand ploua/Soare, joc si voie
buna/30 de zile pe luna!

Matei Gabriela

KinzCash : 137330

Sus In jos

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 Empty Re: Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50

Mesaj  c.cri35 Vin 11 Mai 2012, 1:17 pm

Am visat ieri pe Marte/O scoala ce era chiar altfel./N-avea multe profesoare,/Clase sau laboratoare,/Nici teme plictisitoare/Sau uniforme scolare./Erau clase uimitoare,/Pline de calculatoare/Si telefonul permis,/Totul era ca un vis!/Ii invatau sa danseze,/Sa cante, sa deseneze,/FACEBOOK-ul sa-l foloseasca/Ca sa nu se plictiseasca!/Si mancare la bufet/Totul vine la pachet.../Aceasta ar fi o poveste/Dar tare-as vrea sa fie asa/Asta este legea mea!
c.cri35
c.cri35

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Bine
Localizare Localizare : Brasov/Romania
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 138622

Sus In jos

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 Empty Re: Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50

Mesaj  Fauna Vin 11 Mai 2012, 1:39 pm

As inventa aceasta lege: la scoala sa nu se mai poarte uniforma!Nici sarafan,fara camasa si cravata.In loc de uniforma sa fie o fustita neagra si tricou rosu,care sa va da de la scoala.Si,tricoul,sa aiba cu el o esarfa visinie,care sa aiba un nod la sfarsit:nodul prieteniei.Acest nod reprezinta faptul ca toti suntem uniti,prieteni si colaboram mereu! Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 978826

Fauna
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  bidrye Vin 11 Mai 2012, 1:47 pm

As inventa legea:Sa se mearga la scoala 3 sau 2 ore si sa iesim afara cu totii sa avem mai multe vacante sa nu exite teze teste sau matematica tehnologie geeorafie sau materii mai grele chimie fizica de genul asta si soarele sa fie mereu pe cer sa nu fie nevoie de somn copii sa se odihneasca prin joaca ar fi super si la noi sa se aduca love puppy peace puppy clover puppy si multe alte produse webkinz din Canada
bidrye
bidrye
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 225915

Sus In jos

Mesaj  doriutza Vin 11 Mai 2012, 2:17 pm

As inventa aceasta lege:Sa se faca cateva ore la scoala si cand e frumos sa iesim afara si sa ne jucam in curtea scolii,parcuri si sa mergem sa vizitam muzee si multe alte lucruri interesante.
doriutza
doriutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Localizare Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 205219

Sus In jos

Mesaj  Moko Vin 11 Mai 2012, 2:32 pm

O lege in care toti oamenii sa fie fericiti,sa se bucure de bunatatile pamantului,sa nu fie niciodata tristi.Florile sa fie udate de catre oameni ,iar criminalii,hotii,satanistii si alti sa fie transformati in oameni buni iar satana sa nu mai existe.
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 204968

Sus In jos

Mesaj  Yulyca24 Vin 11 Mai 2012, 6:17 pm

Eu as inveta uratoarea lege: sa protejeze toata lumea natura.Sa facem curat pe oricunde gasim gunoaie.Toata lumea va resprira un aer mai bun si mai curat.Asadar,protejati natura! yes cheers
Yulyca24
Yulyca24
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : A inceput un nou an scolar !
Localizare Localizare : Pe aripa unui inger .....
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 174769

Sus In jos

Mesaj  AlePisicutza2001 Vin 11 Mai 2012, 7:10 pm

As inventa o noua lege : Toti oamenii sa fie uniti! Nu sa ne criticam intre noi. De exemplu o fata sa faca asa: ,,Ce par ai si esti neagra! Yak!" sau : ,,Ce taranca" Sa fim toti uniti, sa ne ajutam in situatii grele! Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 978826
AlePisicutza2001
AlePisicutza2001

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy 4ever
Localizare Localizare : In lumea mea!
KinzCash : 137940

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 11 Mai 2012, 7:37 pm

As inventa o lege unde sa nu mai existe TVA-ul -.-' , ca jucariile sa fie ieftine sa nu mai fie toate lucrurile scumpe Smile

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455878

Sus In jos

Mesaj  Millena Vin 11 Mai 2012, 9:32 pm

As vrea sa fie o lege prin care tot ce cumparam sa fie gratis.!! Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 692615 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 84978 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 24221 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 24221 I love you tongue

Millena
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  sasha2001ale Sam 12 Mai 2012, 8:53 am

eu as inventa legea asta:in fiecare zi sa mergem cu clasa timp de o ora in parc la film la teatru pe scurt as vrea sa fie in orarul scoolii ora distractiei
sasha2001ale
sasha2001ale
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy 100000000000%
Localizare Localizare : un loc unde visele se implinesc
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 161670

Sus In jos

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 Empty CONCURSUL DE VINERI - ZIUA CREATIVA #50

Mesaj  tomtomoiucristina Sam 12 Mai 2012, 4:52 pm

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 658155 , signature chipmunck sunt animalutele mele . Legea mea ar fi : ,, Copiii pot sa se joace 24 ore pe calculator , sa aiba cazare gratis la hotel , sa poata lua orice jucarie vrea si sa poata avea teme mici" . Sper sa fiu castigatoarea si chiar imi doresc .

tomtomoiucristina

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Darnica
Localizare Localizare : Melinesti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 147290

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Dum 13 Mai 2012, 6:23 am

Legea protejarii
Sa nu mai fie voie sa arunci/lovesti un animal. Iar oamenii pe care ii vedem in ziua de azi la marginea drumului, sa dispara. Nu de tot, ci in centre foartee mari de ajutor.

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620732

Sus In jos

Mesaj  gisi201 Dum 13 Mai 2012, 9:46 am

Legea animalelor domestice
Fiecare animal domestic are nevoie de un stapan , o casa si  ingrijirea necesara.Nu exista animale abandonateConcursul de VINERI - Ziua Creativa #50 277302 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 224293 si toate animalele sunt fercicite.

gisi201
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  theodorabautu Dum 13 Mai 2012, 9:51 am

Regula inventata de mine e cam asa: Sa se faca scoala 5 ore odata pe saptamana! Sa nu ne mai batem capul cu atatea teme,lectii si treburi! Sunt enervante! Nu mai avem de loc timp de joaca, iar in primul rand suntem copii!
theodorabautu
theodorabautu

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericita/am zum, webkinzi, webkinzi adventure park si kinzklip
Localizare Localizare : Constanta/Romania
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 137540

Sus In jos

Mesaj  theodorabautu Dum 13 Mai 2012, 9:52 am

gisi201 a scris:
Fiecare animal domestic are nevoie de un stapan , o casa si  ingrijirea necesara.Nu exista animale abandonateConcursul de VINERI - Ziua Creativa #50 277302 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 224293 si toate animalele sunt fercicite.
Corect!
theodorabautu
theodorabautu

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericita/am zum, webkinzi, webkinzi adventure park si kinzklip
Localizare Localizare : Constanta/Romania
KinzCash : 137540

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Dum 13 Mai 2012, 7:15 pm

Legea Copiilor abandonati

In lumea asta sunt milioane de copii abandonati care atunci cand devin adolescenti si inca nu si-au gasit un camin,sunt alungati si lasati afara pe stradaConcursul de VINERI - Ziua Creativa #50 170612

Inainte adolescenti abandonati erau impuscati

Acum sunt lasati pe strada fara nici un viitor

Daca ar fi sa propun o lege eu as propune urmatoarea lege:

Copii abandonati sa mearga la gradinita,scoala,liceu

Macar sa poate sa faca ceva in viata acel adolescent/a
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cool
Localizare Localizare : Pe webkinz XD
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 208414

http://www.wix.com/iuliamaria64/webkinz-maoko

Sus In jos

Mesaj  Maria212212 Dum 13 Mai 2012, 7:17 pm

gisi201 a scris:
Fiecare animal domestic are nevoie de un stapan , o casa si ingrijirea necesara.Nu exista animale abandonateConcursul de VINERI - Ziua Creativa #50 277302 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 224293 si toate animalele sunt fercicite.

de ar fi totul asa de usor....chestia e ca unii oameni sunt prea saraci ca sa aibe grije de animale...alti nu stiu cum sa aibe grija de ele...alti nu le vor...alti vor de rasa...altii ii omoara
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cool
Localizare Localizare : Pe webkinz XD
KinzCash : 208414

http://www.wix.com/iuliamaria64/webkinz-maoko

Sus In jos

Mesaj  antonia_antonica Lun 14 Mai 2012, 8:54 am

buna!numele meu e antonia!sunt noua si nu am nici un webkinz asa ca sper sa castig macar 1 data.iata legea mea:

asi dori sa fie o lege in care toti oamenii sa aiba un animal(sau mai multe) iar cei loviti de soarta sa primeasca bani luna de luna si sa fie angajati in diferite locuri de munca,sa se sustina ecologia si sa oprim criza economica si poluare,sa traim toti in pace,fiindca daca tuturor le e bine nu se va mai fura Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 615872 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 615872 Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 615872
antonia_antonica
antonia_antonica
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Stare de spirit Stare de spirit : buna!
KinzCash : 138384

Sus In jos

Mesaj  Saffy Lun 14 Mai 2012, 2:54 pm

Legea iubirii
Legea iubirii face referire la iubirea fata de toti oamenii planetei. Toata lumea uita ura, invidia, rautatea si se lasa dusi de bunatatea ce exista.
Saffy
Saffy
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare Localizare : Vrancea
KinzCash : 147529

Sus In jos

Mesaj  Delya Mier 16 Mai 2012, 5:09 pm

Eu am facut mai multe legi: {prea frumoase sa fie adevarate}

albin 1. Fiecare copil intre 6-14ani sa primeasca pe fiecare luna un cupon cu 50 lei, acest cupon se poate folosi numai la jucari. (uni copii chiar nu au o jucarie in casa, legea asta le poate oferii o bucurie in brate).

Like a Star @ heaven 2. Sa se constriasca un judet nou, care sa fie plin numai cu adaposturi pentru animale(asa toate animalele pot fi gasite usor si adoptate usor).

Sleep 3. Scoliile sa inceapa de la ora 09:00. study

thumb up 4. Copiilor sa li-se mareasca alocatia. Laughing

Shocked Cool Cool 5. Sa nu mai existe diferente sa ne iubim... Sa nu maii injuram pe la colturile blocului.
Delya
Delya
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : *.:。✿*゚‘゚・✿.。.: ~~ 。◕‿◕。
Localizare Localizare : SecretWorld
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 146240

Sus In jos

Mesaj  MrCookieMonster Mier 16 Mai 2012, 5:14 pm

Cred ca as inventa legea talentelor <3.
Daca cineva este talentat, toata lumea sa`l ajute sa`si promoveze talentul 8->
MrCookieMonster
MrCookieMonster
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : No more tears, no more crying ♥. ~ One Direction
Localizare Localizare : Webkinz World
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Maimuta
KinzCash : 190587

https://twitter.com/#!/WebkinzObsessed

Sus In jos

Mesaj  Sarah^.^ Mier 16 Mai 2012, 5:40 pm

Legea veseliei si a jocului permanent. Acolo toti sa fim veseli si sa ne jucam diferite jocuri interesante,amuzante,dar si captivante.

Sarah^.^
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  gisi201 Mier 16 Mai 2012, 9:57 pm

Legea copiilor
Fiecare copil primeste un webkinz la alegere.Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 426454

gisi201
Vizitator

Sus In jos

Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 Empty Legea mea

Mesaj  Peacepup Joi 17 Mai 2012, 7:48 pm

Legea pe care o vreau eu la scoala este:
-sa nu purtam uniforma,sa ne imbracam cum vrem;
-toti elevii sa mearga la scoala cu un joc;
-sa facem doua ore de desen;
-sa avem urmatoarele ore:ora de distractie si ora de calculator
-si sa facem doar trei ore de la 10 jumate la 12 si 25

ASA MI-AR PLACEA!!! cheers lol! Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 443401

Peacepup
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Webkinz Romania Vin 18 Mai 2012, 3:45 pm

Premiul merge la: Matei Gabriela + tomtomoiucristina! Smile
Felicitari! Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 741361
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul! Concursul de VINERI - Ziua Creativa #50 75481 clap
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228489

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum